15 nye anvendelser til tavle maling

Vi er alle bekendt med de klassiske anvendelser til tavle maling og selv med nogle af de mere usædvanlige. Du kan finde inspirerende ideer i vores tidligere artikler. I dag er vi tilbage med endnu flere gode ideer. Disse friske nye anvendelser til tavle maling, som du kan tilpasse til din egen livsstil og præferencer. Ideerne varierer fra sjov til praktisk, men de er alle enkle og kreative. Så tag et kig rundt i dit hus og måske vil du også finde lidt inspiration. Store ideer er ikke altid svært at finde.

Har problemer med at holde dine skuffer organiseret. Påfør et lag af tavle maling til bunden og gøre tingene lettere. Brug transparente beholdere, så skrivningen kan ses. {Found on tealandlime}.

Tavle maling behøver ikke at være sort. Du kan vælge din yndlingsfarve give din kommode en makeover. Så er du velkommen til at personliggøre det som du ønsker. {Found on hgtv}.

Tavleplade måtter er begyndt at være meget populære. De er meget praktiske og perfekte til en afslappet begivenhed. Skriv ned navnene på dine gæster og personliggøre dem.

Hvis du er den kreative type, bør du elske denne ide. Mal dit hjemmekontor dør en fed farve og brug tavle maling. På denne måde kan du tegne og skrive på den. {Fundet på vores lyspunkter}.

Tavlevægge er også vidunderlige, fordi de giver dig mulighed for at udtrykke dig selv på mange måder. Brug denne ide til walk-in closets for eksempel.

Du kan også bruge tavle maling på badeværelset gulvet. På denne måde kan du forlade dig selv eller dit barn en påmindelse om at gøre visse aktiviteter mere sjove.

Dette er en dejlig ide til bryllupsbruser eller andre lignende arrangementer. Tavlen væg blev brugt til at tilføje et sjovt indtryk til indretningen. {Fundet på abeautifulmess}.

MoreINSPIRATION
  • 10 DIY bordpladeborddesign til et nyt og sjovt nyt udseende
  • Smarte måder at bruge tavle maling på
  • Sådan bruges tavle maling for at gøre en tabel stå ud

Disse tavle opladere er også dejlige. De giver dig mulighed for at forlade beskeder til dine gæster eller vise dem, hvor de skal sidde ved bordet.

Du kan også lave små tags til dine gæster. Brug burlap og tavle maling og lav dejlige og afslappede tags til spisebordet.

Du kan også bruge tavle maling til at personliggøre de stole, som gæsterne vil sidde på en særlig begivenhed. Skriv deres navne på bagsiden af ​​stole.

Her er en dejlig ide til fest eller til enhver anden særlig begivenhed eller ferie. Brug tavle maling på kappen og skriv en god besked.

Gør det lettere for dig og dine kolleger at organisere alt på kontoret ved at male indersiden af ​​skabene med tavle maling.

Hvis du har en pejs, der ikke længere fungerer, kan du stadig bruge den på en sjov måde. Brug tavle maling og tegne falske flammer og en log.

Dette plejede at være bare en gammel dørknock. Dens interiør blev malet med tavle maling og et fint stofbånd blev lavet, og nu er det en dejlig vintage dekoration.

Sådan gør du et tavle, der serverer tavle: Brug blot et frakke eller to af tavle maling til indvendigt, lad det tørre og brug derefter kridt til at personliggøre det. {Fundet på hvidtwhistle}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar