15 kørestole til børneværelse

Der er noget om børn og biler, som jeg ikke fuldt ud kan forstå, men det er ikke desto mindre sandt. Kids synes tom elsker racerbiler, selv om de ikke rigtig forstår meget om dem. Alt de ved, er, at de går hurtigt og at de er farverige. Det er derfor, de elsker så mange racingbilsæder. De nyder at kunne spille rollen som føreren og forestille sig alle mulige scenarier.

Racing bil senge er normalt små og designet kun til børn. De har dristige og levende farver, der får dem til at skille sig ud og få børnene til at lide dem endnu mere. Rød og blå er meget almindelige farver til sådanne stykker. De har også normalt tal på dem og disse skakbræt mønstre på siderne. At bygge en racerbil seng er faktisk et meget interessant koncept. Det er et to-i-et stykke.

MoreINSPIRATION
  • Racing vedhæng lys til børneværelse
  • Top 5 Børnesenge - dit barn vil aldrig savne sengetid igen
  • Spil senge til Playful Kids Room Design af Paidi

Sengene er interessante, fordi de opfylder flere funktioner på samme tid. De formår at kombinere noget, som børn elsker (racerbiler) med noget funktionelt og meget nyttigt (sengen). På denne måde kan du være sikker på, at dit barn vil elske dette møbel. Det er en vidunderlig ide for overgangssenge, når børnene giver op med barneseng og kommer i seng i en almindelig seng. Det er mindre skræmmende, når du elsker det, og når du også kan have det sjovt at spille med det.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar