17 Badeværelse Tile Ideer, der er noget, men Boring

Mellem århundredes amerikanske badeværelser var forelsket i mønster og farve. 1940'erne så forstæderne fyldt med bubblegum-pink badeværelse gulve, mint-grønne bordplader og endda badekar, toiletter og dræn i levende farver. Den dristige badeværelse trend varede i 1970'erne - og mange ældre hjem har avocado fliserne til at bevise det.

Så i 1980'erne blev vi pludselig syg af badeværelser, der havde noget at sige. Lige siden da har vi dækket vores badeværelser i sikre, rolige valg som beige, grå og almindelig hvid. Et neutralt badeværelse er ikke alt for dårlig. Men disse smukke grafiske fliser behandlinger gør os vil kysse stille badeværelser farvel.

En lille plads som et badeværelse er et godt sted at afprøve dristige farver og overflader, der måske ikke virker i større områder. Vi har afrundet 17 farverige badefliser ideer til at vise dig hvordan. Uanset om du vil gipsere dit badeværelse med striber og ombré eller bare gøre din beige lidt mindre bla, vil disse ideer give dig en vis inspiration til at pumpe op i dit rums stil.

1. Cool Ombré

Læg geometriske fliser i et ombræt mønster for at bringe en moderne kant til et værelse med industrielle elementer.

Billede: Sabo Project

2. Brilliant Akvareller

Koboltblåt mønster på disse fliser fremkalder den beroligende akvarelfølelse af japansk shibori, maler væggen med subtil tekstur.

Billede: Clé Tile

3. Økologiske striber

Læg ikke helt kvadratiske fliser i tre eller fire komplementære farver til et quirky mønster, der passer godt med organiske overflader.

Billede: DedoDesign

4. Switched-up Subway

Drej klassiske metrofliser på deres side ved at vælge dem i mørkegrøn glas og læg dem i længderetningen.

Billede: UdA Architects

5. Bright Orchid

Giv et almindeligt badeværelse et smukt twist ved at male en halvvæg i en mættet farve som firkantet orkidé.

Billede: The Kuotes

6. Uventede pletter

Lav et kedeligt hvidt badeværelse spændende ved at lægge fliser i et sildbenmønster og lagdelingen i et strejf af farve.

Billede: Lavet en mano

7. Geometrisk Tromp L'oeil

Trekantede fliser lagret i et 3D-kubemønster lure øjet ind i at se mere dybde og holde en flisehalvevæg fra at se monolitisk.

Billede: Suzy Hoodless

8. Curvy Classic

Giv et moderne badeværelse et strejf af vintage blødhed med skallformede decofliser. Et kurvet vintage spejl, sconces og messingarmaturer afslutter det klassiske udseende.

Billede: Emily Henderson

9. Marokkansk Spa

Gulv til loft mønstret flise parret med terra cotta-farvet fugemasse skaber en spa-lignende flugt, der par godt med tyrkiske bomuld håndklæder og et afslappende bad.

Billede: Genevieve Gorder

10. Subtile Texture

Kærlighed en farve, men ikke sikker på at du kan håndtere et rum fuld af det? Hold det til brusebadet og læg et pixelmønster af små fliser i tre eller fire nuancer af samme nuance.

Billede: Craig Steely

11. Boho Meets Deco

Par kvadratiske hvide fliser med et varmt tonet encaustic beton gulv til en afslappende vintage vibe, der stadig føles sofistikeret.

Billede: Etica Studio

12. Blå og Hvide

Giv dit badeværelse den samme klassiske fornemmelse som vintagekina med firkantede mini-fliser i fransk blå og cremet hvid.

Billede: StudioMobile

13. Nouveau Classic

Parpanelvægge med kromarmaturer og sort-hvide gulve i et cirkelstjernemønster for et blik, der er så frisk som det er alsidigt.

Billede: Jessica Helgerson

14. Blød Sofistikation

Banish kedeligt med komplementære farver og mønstre som disse mauve, koral og mørk burgunderfliser.

Billede: Lavet en mano

15. Varm guld

Hæv temperaturen i et sort-hvidt badeværelse ved at tilføje varme metalarmaturer og et glasmosaikfliseregulv i opaliserende nuancer af guld.

Billede: Jessica Helgerson

16. Ocean Vibes

Brug store tekstureret fliser præget med et mønster for rig tekstur, der ikke er overvældende for øjet. For et særligt sammenhængende rum matcher gulve, brusekabine og konsoltæller i samme farve og materiale.

Billede: Lavet en mano

17. Farverig kontrast

Kombiner to kontrasterende mønstre (som striber og trekanter) med en accentfarve (f.eks. Himmelblå) for et stilfuldt rum, der dukker op.

Billede: Besto Arkitektur

Er du fan af den farverige, grafiske badeværelseflise-trend? Eller vil du holde fast i neutrale nu? Lad os vide i kommentarerne nedenfor!

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar