17 Kreative ideer til genoptagelse af et gammelt klaver

Klaveret, ligesom de fleste musikinstrumenter, er et kunstværk. Alt skal være perfekt, hvis du vil have lyden til at være smuk. Dette kræver stor præcision og dygtighed. Men når et klaver er gammelt og nej ikke længere kan bruges til at spille, hvad kan du gøre med det? Du kan ikke bare smide det væk. Det ville være en skam at gøre det i betragtning af hvor smuk stykket er.

Vend et gammelt klaver ind i en bar

En god ide ville være at omlægge klaveret. På denne måde får du det i dit hjem, og du kan også gøre det nyttigt igen. Der er mange gode ideer, du kan prøve. Forvandle det til en cocktailbar og omgive den med friske grønne planter for en god effekt.

Du skal lave nogle få små tilpasninger, og du kan også give det et nyt lag maling, hvis du vil. Så bliver klaveret et smukt accent stykke til stuen. Du kan tilføje en bundhylde til opbevaring samt et stativ til briller over hylden. Dæk nøglerne med en glasplade, så du kan bruge dette som en prep-overflade.

Der er mange andre gode måder, hvor du kan tilpasse et gammelt klaver, hvis du vil omdanne det til en bar. Du kan vælge at holde det meste intakt for at bevare karakteren og charmen, men du kan også tage klaveret fra hinanden og give det en mere radikal makeover.

Brug det på kontoret

En anden god idé kan være at omlægge et gammelt klaver i et skrivebord til dit hjemmekontor. Transformationen kan være så kompleks som du vil have det. Du kan tilføje opbevaringsskuffer og hylder til det nye skrivebord og få det tilpasset til at fungere som computer skrivebord.

Dette er en enklere omdannelse, som praktisk talt dækker klaveret i et bord med en uregelmæssig og uregelmæssig form. Du kan fjerne tasterne eller holde dem til visning. Bortset fra det, ville du kunne bruge klaveret som du ville have nogen anden tabel.

Eller i garagen

Hvis der ikke er plads eller et gammelt klaver i din stue eller hjemmekontor, så kan du måske bruge det i garagen. Du kunne have klaveret tilpasset til at fungere som en lagringsenhed til dine værktøjer. Har en pegboard installeret på bagsiden og tilføj nogle kroge til dine skruetrækkere og andre ting.

Lav en klavervægshylde

Et gammelt klaver kan også lave en vidunderlig væghylde. En af mulighederne i dette tilfælde er at vende det lodret, så det forbliver flush med væggen. Du bliver nødt til at hule det ud og gøre plads til hylderne. Nøglerne kan blive. Bare sørg for at den er sikker på væggen. At være så tung, det ville gøre et rod, hvis det falder ned.

Et alternativ, hvis du foretrækker noget mindre og enklere, er at skære klaveret og kun bruge forstykket. Vend den til en vægmonteret hylde eller endda i en konsolbord. Du kunne have indrammet billeder eller samleobjekter vist på den.

Gentag et gammelt klaver ind i en haveplantager

MoreINSPIRATION
  • Wonderful Piano Shelf af Sebastian Errazuriz
  • 13 Creative Repurposing Ideer til en smuk indretning lavet på et budget
  • Piano Hanger af Patrick Seha

Hvis du absolut ønsker at få denne ting ud af dit hjem, kan du måske finde et sted for det i haven. Det kunne blive repurposed til en planter, og det ville se rigtig smuk, kunstnerisk selv. Der er virkelig ingen grund til at foretage ændringer.

Har din nye klaverplantager placeret et sted smukt, som under et stort træ eller ved en dam. Det ville gøre et unikt accent stykke og fokuspunkt for haven og du kan tage en stol der og sidde ned, slappe af og meditere fra tid til anden.

Det er selvfølgelig muligt at tilpasse klaveret på mange måder, hvis du planlægger at tage det udenfor. En ide er at male det for at få det til at matche omgivelserne. Du bør også forsegle det for at beskytte det mod fugt og regn. Du kan også fylde det med saftige planter og dekorere det med en farverig mosaik.

En klaverplanter ville også se godt ud uden topdækslet. Sikker på, at det ville gå glip af noget, men på denne måde kan du bedre udnytte indretningen og have højere planter derinde. Du kan også hæve klaveret på en platform for at gøre det skiller sig ud mere.

Det er op til dig at bestemme, hvor og hvordan man organiserer planterne inde i et repurposeret klaver. En sød idé er at have frisk græs vokse mellem nøglerne. Selvfølgelig afhænger dette også af hvilken type klaver du har, dets tilstand, størrelse osv.

Har klaveret omgivet af andre planter og blomster og få det til at se naturligt ud i din have eller gård. Planterne, der vokser ind i det, kan enten matche dem rundt eller være forskellige, med en kontrastfarve eller stå ud på andre måder.

Eller lav et klaver vandfald

Ud over at have det gamle klaver forvandlet til en planter til din have, kan du også gøre det til en smuk vandfunktion. Vand kan falde ned mellem nøglerne i en dam og blomster og planter kan vokse ovenpå. Forudsat at klaveret er gammelt og i dårlig form, kan du have det sjovt med det og stoppe med at bekymre dig om vandskader og andre sådanne ting.

Denne slags combo er fantastisk, hvis du allerede har en pool, dam eller en anden vandfunktion i din have eller på din ejendom. Klaveret kan blive en accentfunktion med det formål at forbedre skønheden i landskabet omkring det eller fremhæve et bestemt element der findes der.

Hvis du tror planterne ikke kan håndtere så meget vand, kan du få dem placeret i potter. Der er også en anden ide, du kan prøve: Drej klaveret i en springvand ud for at tjene som et vandfald. Tilføj et poetisk citat for at gøre tingene endnu bedre.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar