17 Multifunktionsmøbler, der ændrer funktionen på ingen tid

Uanset størrelsen af ​​dit hjem er det svært at inddrage hvert lille objekt i indretningen, som du måske eller måske ikke behøver på et tidspunkt. Det er heller ikke praktisk, da det er meget enklere at vælge bare færre multifunktionsmøbler, der vil tjene dig lige så godt. På denne måde sparer du plads og penge, og du får alt hvad du behøver lige der i dit lille hjem.

Stole, op og ned og på hovedet.

De fleste mennesker tror, ​​at en stol kun er, hvad det ser ud til at være et sted at sidde på. Men hvis du er kreativ, kan du nemt gøre det til noget andet. For eksempel har vi fire foldestole, der er monteret på væggen. Når de sidder, sidder de bare der. Men når de udfoldes bliver de mere end nyttige. Sædet bliver en opbevaringshylde, og basen er god til at hænge alle slags ting på. {Found on yiconglu}.

Aleph multi-purpose møbler.

For dem, der enten bor alene eller i et lille rum med for mange møbler i huset, er det ikke ligefrem praktisk, og det er heller ikke nødvendigt. I sådanne tilfælde er Aleph møblerne perfekte. Designet af Gyuyub Jo, Aleph er en samling stykker inspireret af kasser. Samlingen består af kasser, låg og træstænger, som kan kombineres og omkonfigureres på mange forskellige måder, hvilket giver maksimal effektivitet og funktionalitet, mens man optager minimumsrum. {Found on mocoloco}.

Badac multi purpose møbler.

En lignende samling er Badac. Møblerne blev skabt af Sang A Choi og inspireret af de koreanske flade møbler kaldet Pyung Sang. Badac er en samling af otte stykker, der kan bruges til at skabe alle mulige forskellige konfigurationer. Stykkerne omfatter to ryglæn, et sofabord, en lampe ad en hylde. De tre pladser er reversible og alle stykkerne er meget alsidige. {Fundet på mocoloco}.

Spejl og bræt.

Her er et andet meget interessant stykke. Dette er "Madame est servie", og det er et cheval spejl, som også kan blive et strygebræt. Alt du skal gøre er at vippe det og låse det på plads. Det giver dig mulighed for at stryge dit tøj og derefter beundre dem i spejlet. Det er et meget interessant stykke, der kombinerer to funktioner, som normalt bruges efter hinanden. {Fundet på webstedet}.

Cykelhylde.

En cykel, der er opbevaret inde i huset, er ikke ligefrem en måde at spare plads på. Det er rigtigt, at hvis du monterer det på en væg på et cykelstativ, kan det ikke komme i vejen, men det er stadig ikke nok. Men hvis cykelstativet også kan bruges til noget andet, så er det en helt anden situation. Denne cykelhylde tjener både som et stativ og en hylde. Det kan tilpasses til enhver cykelstørrelse og fra enhver form for træ. {Fundet på Kniv og sav}.

Matroshka.

Dette er Matroshka. Det er en samling af møbler stykker inspireret af de russiske dukker, som alle ved om. Samlingen består af adskillige alsidige stykker, der kan kombineres og konfigureres på mange forskellige måder. Men det bedste er, at møbeldelene kan opbevares i hinanden. Den mest kompakte version tager kun 4 kvadratmeter op. Stykkene kan bruges til at lave en seng, et skrivebord, en bogreol, et sofabord, et spisebord, et klædeskab, tøjskuffer og plads til 12 personer.

Sød snak og drøm for campeggi.

MoreINSPIRATION
  • Funktionel multifunktions bogreol
  • Multifunktionsstol fra Marco Hammerling
  • Moderne møbler kollektion fra The Home Key

Oprettet af fransk designer Matali Crasset, er dette stykke meget enkelt, men også meget fleksibelt. Et øjeblik er det en hyggelig, blød og afslappende pude at sove på, og den næste er der et opholdsområde. Det er perfekt til afslapning, chatting, læsning, skrivning og andre lignende aktiviteter. Det har en integreret bord kan fjernes om nødvendigt. Puden kan foldes efter dine behov og omdannes til en siddeplads.

Flip coffeecup.

Her er en anden samling, som ikke kun er funktionel og alsidig, men også sjov at se på. Dette er Flip møbelsamlingen og indeholder nu også en stol formet som en kaffekop. Tanken bag denne samling er, at stykkerne ændrer funktionen, når den bliver vendt. Kaffekoppen kan enten være et lavt bord eller det kan blive en lænestol eller en stol med lav ryg. {Fundet på mocoloco}.

Landskal.

Dette er nok et af de mest fleksible og tilpasningsfulde stykker, du nogensinde kan finde. Det hedder "Landskræl" og det blev oprettet af japansk industriteknologistudent Shin Yamashita. Det er dybest set bare en flad mat. Den er lavet af tre stykker, og hvert panel kan løftes, og det bliver enten et bord eller et sæde. Det er et perfekt stykke til aktiviteter som lounging, studere, slappe af, læse eller se fjernsyn.

Mode bord.

Hvor mange af jer ønsker, at de kunne få plads til et poolbord i huset? Nå takket være dette stykke, behøver du ikke længere bekymre dig om det. Dette er tabellen "Fusion". Det tjener både som spisebord og som poolbord. Det blev skabt af Aramith, og det er et stort multifunktionsstykke, der giver dig mulighed for at have det sjovt og at have et almindeligt udsynet spisestue eller stue ved blot at foretage et par ændringer.

Stonewall køkkenets stol / stige.

Normalt når vi ønsker at nå noget, der er opbevaret helt op i topskabet, tager vi en stol. Selv om det ikke er helt perfekt og ikke giver os et godt syn, er det, hvad vi gør, fordi lad os se det, hvem har en stige i deres hjem? Nå, grunden til, at vi ikke har stiger i vores hjem, er fordi vi ikke har plads til at gemme dem. Men dette problem forsvinder, når du får "The folding chair ladder". Som navnet tydeligt antyder, er det en stol, der, når den udfoldes, bliver en stige. {Fundet på treehugger}.

Sidestol.

Et andet interessant eksempel på et multifunktionelt møbel ville være "Sidestolen". Designet af Alexander Kneller, dette er et modulært møbel, der tjener både som stol og som bord. Du kan sidde og være komfortabel og stadig have plads nær dig til din bærbare computer eller til et glas, en plade osv. Der er to versioner til hvert stykke, og en af ​​dem kommer med et åbent nedre område til opbevaring.

Læsehjørne.

Masser af mennesker kan lide at læse mens du slapper af i sofaen. Det er også almindeligt at have en lille og hyggelig sofa i aflæsnings hjørnet. Men hvad nu hvis du på en eller anden måde kan kombinere dette stykke med en anden, der er lige så vigtigt: en bogreol? Dette er Ransa sofaen og den har en base, der tjener som lagerplads til bog. Sofaen synes at være flydende over bøgerne, og dette er en anden flot funktion, der gør det skiller sig ud.

Modulære møbler.

I sin mest kompakte form ligner Multiplo en lystfarvet terning, der kunne være et bord eller en ø. Men den terning kan omkonfigureres på mange forskellige måder, og det kan blive en seng, et opholdsområde eller det kan sættes i stykker og omdannes til en stol, et bord, natbord eller endda en sofa. Med Multiplo behøver du ikke noget andet. På grund af dets design, farver og former er det desuden et perfekt valg til børnenes legerum.

Cleo.

Det er svært at forestille sig, hvordan et lille stykke formet som en pyramide kan blive så mange ting. Men "Cleo" viser os, at overraskelser aldrig slutter, når du er kreativ. Cleo er en modulbaseret sofa lavet af polyurethanskum. Den blev tegnet af Barbara Pece, og den er lavet af fine stykker. Disse stykker kan omorganiseres og bruges til at skabe alle mulige former og stykker. Du kan oprette et bord, et skrivebord, en sofa, en stol eller endda en lounge stol.

Tavle.

Og her er et møbel, der var designet til børn. Dette er den "Fundy Play Table" og det er et lille bord, der kommer med en tegningsflade, der kan være enten et tavle eller et tørt sletbræt. Det lader dit barn have det sjovt og udtrykke sin kreativitet uden at bekymre sig om møblerne. Tilgængelig for 399 $.

KEWB multi-funktionelle møbler.

Dette er et andet godt eksempel på et stykke, der er perfekt til små rum. Det kan omdannes til et bord, en seng, en stol eller en hyldeenhed. Den er lavet af lakeret træ og det er et meget fleksibelt og alsidigt møbel, som kan være nyttigt på så mange forskellige måder. Brug det som en dagligdags bord eller stol og, når en gæst overnatter, konverterer den til en seng. {Fundet på popgadget}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar