18 Fresh Harlequin tapet og stof

Harlequin er et firma, der specialiserer sig i banebrydende design og har en omfattende portefølje af stoffer, tapeter og tilbehør. Samlingerne omfatter smukke udskrifter og væver og et stort udvalg af farver og teksturer. Virksomheden jonglerer med forskellige stilarter, fra moderne til klassisk, fra fed til elegant. Det tilbyder et stort udvalg af modeller at vælge imellem, og der er noget der for hvert hjem.

Blandt de forskellige tapet design finder du flere kollektioner med forskellige stilarter. Nogle af dem er fed og farverige, velegnede til moderne boliger, især stuer. Andre er mere bløde og delikate, velegnede til hyggelige soveværelser.

MoreINSPIRATION
  • Hvordan vælger du det rigtige tapet
  • 15 soveværelse tapet ideer, stilarter, mønstre og farver
  • Sådan lyder dit hjem med Summer-Theme Wallpaper

Der er også mere traditionelle modeller med blomstermønstre og andre elementer. Harlequin blev oprindeligt grundlagt som et tapetfirma, og er blevet en mester i den flamboyante sætning tapet.

Virksomheden har også specialiseret sig i fantasifulde finish, visionære teknikker og mundvandsfarver. Der er forskellige teksturer og farver at vælge imellem, for ikke at nævne udskrifter og kombinationer. Blandt samlingerne finder du noget for enhver smag. Der er stoffer til børneværelse, til soveværelset, til stuen, moderne, traditionelle, vintage, simple, farverige, med eller uden tryk osv. Med Harlequin tapeter og tekstiler bliver dit hjem et kunstværk i nej tid.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar