18 måder at forbedre curb appel af dit hjem

For en hussejer er det vigtigt at vide, at hans hus ser smukt ud, og at folk ser på det med glæde og selv beundrer nogle af funktionerne. Husets klatrende appel er givet af et væld af elementer. Der er mange måder, hvorpå du kan få dit hjem til at se godt ud, og her er et par eksempler, der forhåbentlig vil inspirere dig og give dig ideer.

1. Moderne husnumre.

Lad dit hus skille sig ud med ukonventionelle husnumre. For eksempel, i stedet for at have de sædvanlige cifre, kan du erstatte dem med bogstavnumre for nogle ekstra flair.

2. Vindueskasser.

Vindueskasser er meget gode, fordi de giver huset et meget sødt og levende udseende, og de er også en flot funktion, som du også kan beundre indefra i huset.

3. Iøjnefaldende hoveddør.

Døren er ekstremt vigtig, fordi det er hvad gæsterne ser før de kommer ind i dit hus. Ved at male det med en fed farve får du også det til at skille sig ud, og folk vil bemærke det lettere og langt væk.

4. Blomsterpotter.

Få din indgang til at se smukke ud ved hjælp af blomsterpotter. Placer et par på gangen ved indgangen eller på trappen, afhængigt af designet af dit hus. Normalt fungerer symmetrien godt.

5. Front yard blomster.

Forgården er normalt kun en åben plads domineret af grønt græs. Men du kan gøre lidt mere tiltalende ved at plante nogle farverige blomster på den. På den måde vil de passere forbi dit hus og finde det meget smukt.

6. et forreste dæk

Du kan også stjæle ser og komplimenter med designet af dit hus alene. For eksempel kan du bygge et meget dejligt forreste dæk, som bliver et brændpunkt for huset, især for dem der ser det fra gaden.

7. Ny garageport.

En måde at sikre, at dit hus har en god krummende appel, er at sikre, at der ikke er grimme eller gamle funktioner, som de andre kan se. Så hvis din garage har en ubehagelig dør, skal du udskifte den med en ny.

8. Lys.

En god måde at understrege arkitektur og design på dit hus er ved hjælp af lys. Lad lysene vise dig, hvor de smukkeste funktioner er og fremhæve de mest vidunderlige kontaktpunkter.

9. Forskellig tagmaling til verandaen.

MoreINSPIRATION
  • 5 nemme måder at tilføje curb appel i tid til forår
  • Hvordan kan du øge Curb Appeal af dit hjem på en dag
  • Vindueskasser - De har virkelig Curb Appeal

Selvom verandaen er en udvidelse af huset, behøver det ikke at matche det nøjagtigt. En måde at gøre det på er ved at vælge en anden farve til tag på verandaen. Kontrasten vil give din huskamp appel.

10. En pergola.

Pergolaer er altid gode, og de skiller sig ud med deres signaturstruktur. Så hvis du beslutter dig for at have en, kan du være sikker på, at alle forbi dit hus vil lægge mærke til det helt sikkert.

11. En sjov dørmåtte.

Nå, jeg er sikker på, at det teknisk set øger dit hus, men det er helt sikkert en meget god indgangsfunktion. en sjov dørmåtte vil lade dine gæster vide, at de er velkomne, og at stemningen inde i huset er fantastisk.

12. Frontdørsymmetri.

Når du indretter hoveddøren, slutter du instinktivt til en symmetrisk indretning. Symmetri gør et hus til at være meget pænt, rent og organiseret, og det giver det charme.

13. Porchlys.

Vent ikke på, at dine verandaer er helt ubrugelige, før du ændrer dem. Verandaen skal altid se godt ud, så små opdateringer er altid velkomne.

14. Mailbox makeover.

Postkassen er et af de elementer, der helt sikkert kan øge husstandens klatrende appel. Sørg for, at dine ser godt ud, og det er altid rent og skinnende. Måske ville et par blomster gøre det skiller sig ud mere.

15. en vand springvand

Springvand og vand funktioner generelt give et hus wow faktor. De er ikke så dyre og vanskelige at vedligeholde, og de får helt sikkert et hus til at skille sig ud.

16. En cykelplanter.

Brug af gamle cykler som plantager til haven eller til gården er ret almindelig. Du tager stort set noget gammelt og rustet og du omdanner det til et iøjnefaldende træk for huset. Det er helt sikkert noget, der giver dit hus klatrende appel.

17. Udmærkede rynker.

Rengøring af tagrenderne er noget, du kun gør, når noget går galt. Nå, det burde ikke være sådan. Gutterne skal altid se godt ud, og vi taler også om deres ydre udseende. Et nyt lag maling skal gøre kunsten.

18. Moderne våbenhuset rækværk.

Porch-rækværk ignoreres ofte, og nogle gange eksisterer de ikke engang. Faktum er, at de ikke kun er en sikkerhedsfunktion. De er også en del af indretningen, og de kan virkelig gøre en forskel på hvordan dit hus ligner andre.

Billedkilder: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 og 18.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar