19 Uventede, alsidige og meget praktiske uddragsopbevarings ideer

Vi møder ofte udfordringer, når vi beskæftiger os med alle de ting, der skal opbevares i vores hjem. Men for hver genstand, der skal opbevares, er der normalt en udpeget plads og en opbevaringsløsning, der afventer at blive opdaget. Åbne hylder, skuffer og hemmelige rum er blot nogle få eksempler, men der er mange flere opbevaringsløsninger, der kan udforskes og bruges. For eksempel er udtrækshylderopbevaring også meget praktisk og alsidig.

Denne oplagringsmetode kan tilpasses til ethvert rum i huset. For eksempel i køkkenet kan det være en pladsbesparende løsning, der også giver dig mulighed for at holde rummet rent, organiseret og ubesværet. Du kan gemme rumene bag skabsdørene for at opretholde en sammenhængende indretning.

Trækskuffer er særligt gode i vinkældre. De giver dig mulighed for sikkert at gemme dine vinflasker, hvor de kan ses, og hvor de er let tilgængelige uden at spilde meget plads. Du kan få dem stablet oven på hinanden.

Denne opbevaringsmulighed er også særlig praktisk i små rum som badeværelset. Her er der normalt ikke meget plads til opbevaring, men du kan altid finde plads til nogle udtrækshylder. Brug dem til at opbevare lotion, shampoo flasker, men også håndklæder og andre varer.

pladsen under trappen er også en fantastisk mulighed for at tilføje noget mere lagerplads. Brug pull-out hylder til at udnytte dette rum fuldt ud og være klog og opfindsom. Det er et område, der kan omdannes til en bogreol eller et lagerområde til diverse genstande.

Trækhylder er også specielt praktiske og rummelige i køkkenet. De er vidunderlige til opbevaring af krydderier eller krukker. Generelt bruges de til alle slags små og forskelligartede varer, der sammen fra diverse kategorier og normalt gemmes i samme område.

Men der er også et andet rum, hvor trækhylder kan være særligt nyttige. Det er skabet. Hvis du har et stort walk-in closet så vil du have alt inde til at være pænt organiseret og let at finde. Trækhylder er dejlige til opbevaring af sko.

Her er et andet eksempel på et smukt organiseret walk-in closet med trækhylder til opbevaring af sko. Det er en simpel løsning, der også giver dig mulighed for at organisere dine sko i kategorier og altid vide, hvor du finder det par, du har brug for.

Et lille badeværelse har ikke meget plads, der kan bruges til opbevaring. Derfor er indbyggede rum særdeles praktiske og rumbesparende. Her har vi et eksempel på et lille badeværelse med udtrækshyller gemt bag hvide døre.

Vaskerummet er et andet område, der normalt er svært at dekorere. Der er normalt mange ting, der skal opbevares her, men pladsen er begrænset. Ved at bruge pull-out hylder kunne du spare plads og det kunne alle være gemt i et indbygget rum bag en dør.

MoreINSPIRATION
  • Praktiske ideer, der løser dine skoopbevaringsdilemmer
  • Praktiske opbevaringsideer til håndtasker
  • 6 Indløbsskoopbevaring Ideer

Dette traditionelle køkken ser ud til at være meget velorganiseret og have masser af lagerplads, på trods af dens begrænsede dimensioner. Bemærk, at kabinetterne har døre, der åbner for at afsløre et system med pull-out hylder, meget praktisk og vidunderligt til opbevaring af alle mulige ting.

En udtagshylde ville også være en meget flot tilføjelse til vaskerummet og ikke kun til opbevaring. For eksempel, hvis du har bord, ø eller kabinet, kan du få udtrukne hylder installeret, og du kan bruge dem som mini-skriveborde til at folde tøj.

Posten er et andet område, hvor der er for mange elementer, der skal opbevares og for lidt plads for at få det til at ske. Derfor er du nødt til at være smart og opfindsom. Hvis du f.eks. Vælger udtagshylder, afslører du tonsvis af lagerplads til tilbehør, sko, tasker mv. Og det kan alle gemmes bag en skabsdør.

Et hjemmekontor er også svært at dekorere på grund af alle de ting og ting, der skal opbevares. Elementer som printeren eller alle filerne er normalt dem der optager masser af plads. Men du kan bruge pull-out hylder til at gemme dem alle.

Dette moderne køkken drager også fordel af udtrækshylder. Som du kan se, er der masser af plads i den smalle niche for alle krydderier, krukker og andre lignende forsyninger og genstande. Det er enkelt, praktisk og det tager alle disse ting ud af vejen.

Trækhylder, der anvendes i køkkenet, kan også være praktiske af andre årsager. For eksempel kan du få dem installeret i dit skab og bruge dem til at gemme gryder og tallerkener. På denne måde bliver du ikke nødt til at se inde i forsøget på at komme ud af det emne, du har brug for. Du kan bare trække hylderne ud og vælge elementet nemt.

Igen, dette køkken sparer definitivt ejeren noget plads med disse udløbsrum. Pænt gemt i kabinettet er alle disse ting ude af vejen, men stadig tæt på hånden, når de er nødvendige.

Indgangen, mudderet eller klædeskabet er alle steder, hvor trækhyller kan bruges som et skoopbevaringssystem. Skjul alle dine sko der og organiser dem som du vil. Du vil altid vide her for at finde dem, og alligevel forbliver de usynlige resten af ​​tiden.

Rummeligt og traditionelt skab viser os præcis, hvordan praktiske og nemme at skjule pull-out hylder er.De kan gemmes bag skuffer, og de kan blive ekstra skriveborde eller minitabeller, når du har brug for et mellemrum til at placere noget på et stykke tid.

Hvis du har mange bøger, men ikke vil have din stue eller kontor til at blive en stor bogreol eller et bibliotek, kan du bruge pull-out hylder til klogt at gemme dem, og på denne måde kan du også bedre organisere dem. Du behøver ikke at se dem alle for altid at vide, hvor de er.

Billedkilder: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 og 19.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar