Victorian Villa tilføjet en Origami-lignende Extension: Lens House i London

Alison Brooks Architects gennemførte redesignet og udvidelsen til en bolig beliggende i Islington, London, Storbritannien. Spred en total overflade på 400 kvadratmeter (hovedbygning plus udvidelse), Lens House viser et spændende ydre. Sin origami-lignende udvidelse består af to uregelmæssige mængder, der hver har en veldefineret funktionalitet: "Det første volumen ombryder murstenene på siden og bagsiden af ​​huset for at skabe et hjemmekontor, mens det andet volumen strækker sig ud på bagsiden for at øge størrelsen på stueetagen i stueetagen“.

Store trapezformede planer definerer det nye interiør, som tilbyder originale perspektiver både indvendigt og udad. Ifølge arkitekterne for at opnå den lave profil for den ti-sidede trapezformale kontorudvidelse, ABA "Sænket den eksisterende kælder og udgravede en ny nedsænket gårdhave for at danne en gadevendt kontorindgang. Dette nye nederste etage niveau forbinder arbejdsområde og hus. På haven side hviler bygningen let på jorden med underskårne vægge for at undgå valnødtræets rødder”. Nyd billederne og lad os vide, hvordan du finder denne arkitektur tilgang.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar