Forhøjet Over Mesmerizing Visninger i Seattle: Ballard Cut Residence

Prentiss Architects afsluttede design og udvikling af Ballard Cut, en moderne bolig med en dristig arkitektur, beliggende på et ujævnt terræn i Seattle, USA. Projektet består af to stablede rektangulære volumener, hvoraf den anden er delvist roteret fra aksen på den lineære første sal. Denne bygning nærmede sig føre til at beskytte en overdækket indrejse, en trappeafdeling og adgang til en tagterrasse.

De materialer, der anvendes til konstruktionen, hylder smart og pålidelig bygning: "Et billigt betonfiberplade blev brugt til de fleste udvendige overflader, accentueret af mindre område af cedertræning. Stramt knude ru ceder er valgt i stedet for dyre klar cedertræ. I stedet for at installere et dyrt curtain-wall system blev mindre dyre aluminiumspikvinduer bundet sammen og trimmet med aluminiumsprængformer for at opnå en lignende effekt til en reduceret pris. "Interiøret er minimalistisk, med store vinduer hele vejen igennem og hvide gardiner forbedrer den bløde, ferielignende stemning.

 

 

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar