20 Smukke og moderne kantede bygninger fra hele verden

Cantilevers, som teknisk set kan beskrives som bjælker forankret i den ene ende, anvendes i vid udstrækning i byggeri og findes oftest på balkoner eller tage. Moderne bygninger tager dog konceptet endnu mere, og de har hele rum og sektioner, der stikker ud af hovedvolumenet og svæver midt i luften. Deres designs er ofte imponerende og iøjnefaldende.

1. Det trojanske hus.

Beliggende i Melbourne, Australien, var det trojanske hus et projekt af Jackson Clemens Burrows Pty. Ltd. Den skulpturelle arkitektur, du ser her, er en forlængelse bygget til det eksisterende hus.

Arkitekterne ønskede at opretholde så meget baghave som muligt, så de konstruerede cantilever. Dette volumen indeholder børnens soveværelser og et badeværelse, og de er suspenderet over haven. Under et smukt dæk / terrasse blev indarbejdet i bygningens design.

2. The Hill House.

The Hill House er også en tilføjelse til et eksisterende hus beliggende i Melbourne, Australien. Projektet blev udført af Melbourne-baserede Andrew Maynard Architects. De besluttede at designe forlængelsen som en cantilevered boks svæver over baghaven. Dette bilag vender mod solen og det oprindelige hus, hvilket gør baghaven til det centrale område. Arkitekterne ønskede at cantilever den nye struktur ud af en klippe, men da landskabet var fladt, var de nødt til at fremstille et syntetisk bølgende landskab. Den kunstige bakke, de skabte, understøtter det cantilevered volumen og huser en række rum i stueetagen. Det tjener også som et objektglas.

3. Waccabuc House.

Waccabuc House blev tegnet af arkitekt Chan-li Lin fra Rafael Viñoly Architects. Det er placeret i Westchester County, New York, og det blev afsluttet i 2011. I modsætning til de fleste cantilevered huse vi har set indtil videre, denne ene cantilevers i begge ender. Det er en to-etagers bygning med et design der udnytter landskabet. Arkitekten blev tvunget til at komme med et sådant design på grund af at det eksisterende hus havde et lille fodspor og ikke plads til at blive udvidet på jorden. De cantilevered ender strækker sig 20 meter over støtterne og danner en veranda og en carport.

4. Balanceringsskålen.

Fra New York går vi til Suffolk, Storbritannien, hvor vi fandt denne spændende bolig. Det hedder balancing låven, og det blev designet af MVRDV og Mole Architects. Den har en 15 meter cantilever og den er totalt 30 meter lang. Huset sidder på en skråning og giver enestående udsigt over den smukke omgivende natur. Designet til at reagere på forholdene og naturen er bygningen klædt i reflekterende paneler. Det tjener som feriebolig og det kan lejes. Boligen har også en sjov funktion: en sving suspenderet fra kanten af ​​det cantilevered volumen.

5. The Beaumaris House

Melbourne er hjemsted for mange arkitektonisk interessante projekter, og vi har lige fundet en anden for dig at kigge på. Beaumaris House blev bygget her af Maddison Architects. Det er et 5 soveværelse, 4 badeværelser hjem med et cantilevered rum svæver over udendørs områder og tilbyder udsigt over bugten. Huset består af to box-løgstrukturer, og den, vi lige har beskrevet, er en af ​​dem. Det huser opholdsområder, køkken og altaner, og det har gulv til loft glasvægge og sorte ydre vægge.

6. The Open Space Cafe-Bar.

Udført i 2006 er Open Space Cafe-Bar et meget interessant projekt. Beliggende i Murau, langs Murfloden i Østrig, bestod projektet af en hybridstruktur, en traditionel taverna med elementer fra en bygning fra det 13. århundrede. Wien-baseret studie Architektur Steinbacher Thierrichter var ansvarlig for projektet. Holdet brugte en kombination af træ og stål til projektet, og de udviklede også en udvidelse: Open Space Bar, som er et cantilevered-volumen. Levitationsstrukturen giver bygningen et moderne udseende.

7. Casa CH.

Casa CH er en residens beliggende i Garza Garcia, Mexico. Designet af GLR Arquitectos. Det oprindelige hus fundet på stedet blev revet for at gøre plads til en mere moderne. Boligen. Har en kompakt og skulpturel struktur med et cantilevered volumen med gulv til loft glasvægge overfor gården og det tilstødende volumen. Denne gennemsigtighed giver følelsen af ​​at være på en flydende bro, der svæver over terrassen.

8. Loftsopholdet.

Denne mystiske sorte struktur findes i Sendai, Japan. Det er et enfamiliehus designet af arkitektonisk studio Apollo Archtiects and Associates. Huset har en imponerende cantilevered struktur, der skiller sig ud på grund af sit sorte og kompakte udvendige som står i kontrast til omgivelserne. Hvad gør dette særlige design usædvanligt er formen af ​​det cantilevered volumen, som har en stejl vinkel samt det faktum, at huset tilsyneladende ikke har nogen vinduer.

9. Utriai Residence.

Vi går nu til det vestlige Litauen, hvor vi finder denne interessante bolig. Beliggende i en lille by i Klaipėda Amt, var boligen et projekt af lokal studie G.Natkevicius & Partners. Det blev afsluttet i 2006, og det har en meget interessant form. Huset blev bygget på en skråning, og det har et stort cantilevered volumen, der sidder i en vinkel. Under er der en overdækket parkeringsplads. Uden andre huse i nærheden, dominerer Utriai-boligen landskabet og tilbyder uforstyrret udsigt til omgivelserne.

10.Den Yatsugatake hus.

MoreINSPIRATION
  • Cantilevered Home Eliminerer Barrier For Harmony
  • Imponerende bygninger rundt om i verden med glas tagforlængelser
  • Et kanthus, der understøttes af to diagonale cylindre

Denne moderne bolig blev designet af Kidosaki Architects, og den er beliggende i Nagano, Japan. Afsluttet i 2012 dækker huset et areal på 303 kvadratmeter på et skrånende bjergryg. Det tilbyder en spektakulær udsigt over bjergene takket være dens omhyggeligt udvalgte design og positionering. For at maksimere synspunkterne besluttede arkitekterne at forøge huset i luften og bygge det på stålcylindre designet til at understøtte det cantilevered volumen. Den stærke indendørs-udendørs forbindelse var nøglen til dette design.

11. Casa Casuarinas.

Casa Casuarinas dækker et areal på 3.552 kvadratmeter, en privat bolig designet af Metropolis og beliggende i Lima, Peru. Det moderne design af huset var påtænkt med en overetage indesluttet i glas, med panoramaudsigt over omgivelserne og et futuristisk udseende. Det cantilevered rumfang indeholder stuen, soveværelse, 2 soveværelser med eget badeværelse og en terrasse. Designets enkelhed gør det muligt for bygningens arkitektur at imponere endnu mere.

12. The Aggrenad Hotel.

Dette lille betonhotel indeholder kun 5 suiter og en café. Det er placeret på Geoje Island, og det er designet af AND arkitekter. Hovedmålet var at fange smukke visninger i alle retninger. Det; s hvorfor hotellet var designet med værelser og balkoner påpege i forskellige retninger. Disse cantilevered mængder er hver orienteret mod et andet område, og det betyder, at hvert værelse og hver balkon tilbyder enestående udsigt, i modsætning til alle andre. Enhederne er uafhængige, men de udgør en enkelt struktur.

13. + knudehuset.

Navngivet + knudepunkt, dette cantilevered træhus er designet af UID Architects og det er omgivet af skov. Huset svæver 10 meter over skovbunden og i den ene ende har det et hul specielt designet der, så træer kan vokse igennem og blive en del af husets design. Hovedvolumenet er en rektangulær bokslignende struktur forankret til jorden og med et andet volumen, der stikker ud i luften. Strategisk placerede glasvægge og vinduer fanger de smukke udsigter og giver indbyggerne mulighed for at føle sig tæt på naturen.

14. The View Hill hus.

View Hill House er beliggende i Australien og har et unikt design. Hovedbygningen af ​​bygningen er en lang og kompakt struktur og et lignende, men mindre volumen cantilevers over det. Huset er designet af Denton Corker Marshall arkitekter. Boligets dramatiske arkitektur definerer regionen. Det nedre volumen er beklædt i stål, og den øverste etage har sorte aluminiumvægge. De har begge glasvægge i hver ende. De levende, spisestue og køkkenområder ligger i stueetagen, mens det øverste niveau indeholder to kontorer og et gæstesoveværelse.

15. Huset i Senri.

Beliggende i Osaka, Japan, er dette minimalistiske moderne hus designet af arkitekt Shogo Iwata. Det blev afsluttet i 2012, og det har et stort cantilevered volumen, der huser i alt 8 lagdelt gulve. Den øverste etage er en tagterrasse og den laveste er kælderen. Gulvene er forbundet med hinanden ved sæt af 4 til 5 trapper. Boligen har en stålramme og dækker et areal på 83 kvadratmeter med et samlet areal på 156 kvadratmeter.

16. Minamikarasuyama hus.

Afsluttet i 2013, dækker dette residens et areal på 78 kvadratmeter og ligger i Minamikarasuyama, Tokyo, Japan. Huset blev designet og bygget af atelier HAKO arkitekter. Det sidder på et langt og smalt sted med små dimensioner. Det er derfor, arkitekterne valgte at bygge huset med et cantilevered rum. Der er to separate indgange, begge i stueetagen. Det cantilevered volumen har to etager, og de begge har terrasser, der slipper naturligt lys ind i stuerne. På baggrund af omstændighederne tillod dette design arkitekterne at drage fuld fordel af det lille rum, der var til rådighed.

17. Casa Playa Las Lomas.

Dette usædvanligt formede hus er beliggende i Cerro Azul, Peru. Det var et projekt af Vertice Arquitectos på en sten og sandstrand, der på sit højeste punkt er 48 meter over havets overflade og falder 8 meter i sin nederste del. For at drage fordel af den storslåede havudsigt og det smukke omgivende landskab, forestillede arkitekterne rummet som to parallelle volumener forbundet med en hovedcirkulationsakse. Cantilevers blev designet for at få mest muligt ud af synspunkterne og plottet. Huset blev bygget af beton, stålhærdet glas og granitsten.

18. Torreaguera Atresados ​​bopæl.

Denne iøjnefaldende bolig er beliggende i Murcia, Spanien, og den blev tegnet af XPIRAL Architecture. Det er sammensat af en række separate mængder, hver med unikke facader og ydre. Siden har en stejl vinkel, så for at drage fordel af synspunkterne og for at skabe et behageligt interiør, måtte arkitekterne være kreative. De designede boligen med en stor cantilevered struktur, der svæver over hovedvolumenet. Det har en stor glas lukket terrasse og det giver en smuk udsigt over omgivelserne.

19. Holladay bopæl.

Smagfuldt endnu afslappet, var denne bolig et projekt af Imbue Design og ligger i Holladay, Utah. Det har et interessant design og det har også en iøjnefaldende kombination af materialer, finish og farver. Det lavere volumen er dækket af cementgips, mens det øvre volumen, som cantilevers over terrassen er indpakket i brændt cedertræ. Det øverste niveau huser alle de private rum, og alle soveværelserne vender mod øst og tilbyder udsigt over de fjerne bjerge.

20. Bolig Etura.

Bolig Etura er en moderne bolig beliggende i Barrundia i det nordlige Spanien. Det blev designet af Roberto Arcilla Arquitectura og det har en unik silhuet. Boligen cantilevers over det store og smukke landskab og det sidder på en skråning. Det har en taghave, og den bruger vedvarende energi. Huset er orienteret sydpå, og det gør det muligt at fange den storslåede udsigt og også at undgå de kolde vinde om vinteren. Den futuristiske form af boligen gør det til at skille sig ud, men det bringer det også tættere på naturen.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar