20 Smarte anvendelser af marmor i hjemmedé

Marmor er et af de klassiske materialer, der har eksisteret - smagfuldt - i århundreder. Denne sten er dannet af omkrystalliserede karbonitmineraler, hvor slutresultatet viser forskellige grader af unikke striber ("vener") i en række farver. Det er ikke underligt, at begrebet stammer fra græske ord, der betød "krystallinsk rock", "skinnende sten" eller endda "verben" til at blinke, glitre, glinke "- marmor er kendt for at udlåne sin smukke glans til det formål, det er indarbejdet i .

Marmor er ikke ligefrem et billigt materiale, men en lille smule kan gå langt i at føje til den chic faktor i dit hjem. Tjek disse måder at du kunne inkorporere denne smukke ressource ind i dit hjem, og derefter selv bestemme, om det er det værd for dit hjem.

af Altius Arkitektur.

Dette ville ikke være en passende artikel om marmor i hjemmet indretning uden at starte ud i det rum, vi bruger mest - køkkenet. Marmor gør en smuk og yderst funktionel bordplade i enhver køkkenstil. Jo tykkere marmorbordet er, jo mere sofistikerede, selv den simpleste af rummene fremstår. (Ikke at designet af dette smukke moderne køkken er "simpelt"!)

af Autoban212 Studio.

En køkkenø med marmor er et sofistikeret element til ethvert køkken. Selv den næsten industrielle vibe af en malet mur bliver elegant, når marmor er på taljeniveau og guldloftfliser er overhead.

ved vidunderlige køkkener.

Selvfølgelig er der ingen grund til at stoppe lige ved topping ud af køkkenøen med marmor. Hvis du elsker materialet, skal du overveje et nutidigt stykke, hvor marmorerne også ligger ned på øens sider. Effekten er undervurderet endnu fantastisk.

af Virginia Macdonald Photographer Inc.

En marmor backsplash, uanset hvad dine bordplader er, er en visuel fest i køkkenet ... specielt i et interessant mønster som disse rektangulære marmorfliser lagt i et chevronmønster. Smuk.

af Antiquefarmhouse

Lad os være ærlige; marmor er ikke billig. For en budgetmulighed i køkkenet, overvej at inkorporere marmor i mindre doser - for eksempel et marmor skærebræt. Hold det på skærmen og på et tilgængeligt sted, og du får et stort slag for din buck.

Hvis du elsker en afslappet hjemmedekorestil men også trækkes i marmorens skønhed, kan mat marmor gulve være en god mulighed for dig. Med nogle naturlige og vævede tekstiler og nogle afslappede møbler stykker, som disse marokkanske rører her, vil du sandsynligvis finde den perfekte balance.

Taler om balance ... marmor og træ kombinerer sammen for at skabe en perfekt balance mellem naturlige materialer. En jordisk og organisk, den anden er skinnere og mere sofistikeret naturlige fætter. Sammen en smuk blanding.

MoreINSPIRATION
  • Chic-Shape: Brug af Octagons i Home Decor
  • Hvordan sort marmor kan gøre dit hjem mere glamourøst
  • Sådan installeres Marble Tile Floor?

Faktisk, mens træ er en fremragende balanceringspartner til marmor, virker brugen af ​​ethvert naturligt element som en sammenstilling af marmorens kolde skønhed. Husk tekstur, jordfarver og naturlige tekstiler (såsom læder og sengetøj) for en spot-on balance.

Et marmor-toppet sofabord gør en enkel og elegant sætning i enhver stue. At holde andre komponenter i rummet selv neutral og rent understreger rockens iboende skønhed.

af paoshouji.

Hvis du er i stand til, ser jeg ingen grund til IKKE at dække dine vægge og gulv i forskellige nuancer af marmorfliser. Inklusiv en mørkere marmorflise omkring omkredsen af ​​gulvet, som det er gjort her, skaber en opvarmningseffekt og gør den anden gulv til at ligne et tæppe. Der er en smuk følelse af elegance og varme her, på trods af stenens naturlige koldtignende tendenser.

af Betterdecoratingbible

Marmor fliser fuldender den fantastiske effekt af en pejs surround - maksimere den allerede iboende focal-point karakter af en pejs. At lægge marmor med vener, der flyder diagonalt, skaber smukt flow i rummet og understreger den rummelige fornemmelse af det hvælvede loft.

af Madison Modern Home

En traditionel mat marmor mantel opvarmer en stue pejs og viser ubesværet alsidighed klædt op eller ned i en traditionel, overdådig eller moderne indstilling.

En anden lavere budget måde at indarbejde marmor (samtidig med at skabe et udseende og det er alt andet end billigt) er at få mindre møbler elementer ud af stenen. Dette sidebord er et tegn på marmorens sofistikerende virkning på ethvert rum - de subtile vener giver en følelse af tekstur og dybde, mens de rene linjer i bordet selv overholder rummets moderne tendenser.

Omfatter marmorfliser på badeværelset, skaber et uber chik udseende og det ultimative afslapningssted. Den medfødte kulde af marmor selv er hærdet med naturligt inspirerede tilbehør - nogle bærgrene og en (omend keramisk) dyrehovedfeste.

ved avanesova

Varmere kvaliteter af marmor kan bruges i ethvert rum for at holde tingene elegante og elegante uden at føle sig for stærke. Forskellige størrelser af fliser brugt giver også en dejlig følelse af proportionalitet og arkitektonisk definition.

For dem der nyder den luksuriøse marmoroplevelse, men foretrækker et renere, moderne udseende (oversættelse: færre strieringer), er der andre marmoroptioner, der passer til din æstetiske. Såsom dette skarpe og rene grå marmorbadekar surround. Meget smuk, mens du smelter ubesværet ind i et helt rent foredt rum.

Endnu en gang, hvis du ikke er i stedet for at gøre en komplet badeværelse renovering hvor marmor tøjler højeste, i det mindste overveje ting i mindre omfang med dit badeværelse tilbehør. Sæbe dispensere, håndklædeholdere eller endda en poleret marmorbakke er smarte tilføjelser, der ikke bryder banken.

Når trykket kommer til at skubbe (eller ikke engang det), tage eksisterende stykker, som du elsker og overvej at toppe dem med marmor ... eller basere dem med marmor. Enten metode vil tilføje et unikt design til dit stykke og bidrage til at gøre det til evighed, både fysisk og stilistisk.

Marmor behøver ikke at være en helsteds showstopper; glem ikke at du kan forkæle dig selv med sin smukhed også! For eksempel gør en marmor fliser væg en fantastisk hovedgavl i soveværelset. (Bonus: Det fordobles som vægkonst, hvilket minimerer dit behov for at tilføje ting til væggene.)

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar