20 DIY skriveborde, der virkelig virker til dit hjemmekontor

Hvis du nogensinde har haft mulighed for at arbejde hjemmefra, ved du, hvor indflydelsesrig dit hjemmekontormøbler kan være med hensyn til din produktivitet. Skrivebordet spiller især en kritisk rolle i ethvert kontorrum, især en derhjemme. Det skal være funktionelt og behageligt. Selv om det er dyrt at have et tilpasset skrivebord bygget til at passe dit specifikke rum, er den gode nyhed, at der er mange DIY muligheder derude til en DIY computer desk. Disse kan gøres til et hjørne skrivebord, et skab skranke, eller virkelig enhver størrelse eller form, dit hjemmekontor rum kræver. Og bedst af alt, da du har lavet det selv, vil skrivebordet være helt originalt. Her er nogle inspirerende DIY kontoret skriveborde for dig at tjekke ud:

1. Pottery Barn inspireret skrivebord transformation

Til dette projekt behøver du simpelthen et hjørne skrivebord (som Ikeas Effektive Skrivebord) og et par træ filskabe. Det første skridt er at male bordpladen og skabene i hvidt. Fjern benene og hardwaren fra skrivebordet, og tilføj derefter nogle beslag til baghjørnet, der i dette tilfælde er blevet formet ud af metalplader og banisterindsatser. Nu har du et helt nyt skrivebord, der ser bedre ud end nogensinde. {Found on ikeahackers}.

2. DIY Stående Skrivebord.

Rumbesparende stående skriveborde kan være temmelig dyre, og derfor kan et DIY-projekt som dette være et tegnebogslivende alternativ. Dette særlige skrivebord blev lavet ved hjælp af nogle IKEA tech samt varer fra hardwarebutikken. Ejerne gav os ikke mange detaljer om processen, men du kan finde ud af det fra billederne. Det er et attraktivt, funktionelt stykke, og det bedste er, at det ikke kostede mere end et par dollars. {Fundet på Tom Borowski}.

3. Design og opbygning af et nyt skrivebord.

Dette er et mere udførligt projekt, selv om det er fuldstændig gennemførligt med en del planlægning og omhyggelig konstruktion. At bygge et solidt og stabilt (og stilfuldt!) Skrivebord fra bunden er ikke svært, men det er heller ikke det nemmeste gør det selv. Men det er en fantastisk måde at få præcis, hvad du vil have. I dette tilfælde startede det hele med en gammel massiv trædør.

Såghårbenene blev fremstillet ved hjælp af tre stykker fyr fyret sammen for hvert ben. To ben har hule centre til netledninger og internetkabel, hvilket er en meget smart løsning til elektriske krav. Til bordpladen blev døren skåret ned til sin endelige størrelse på 28 "x 62" og derefter slibet. Efter en hurtig prime og maling job, er bordet gjort. {Fundet på thecheapgeek}.

4. Hvordan man opbygger en Mini Laptop Desk.

Jeg er personligt en stor fan af bærbare bærbare computere. De er mindre end almindelige bærbare computere, men de er mere praktiske på grund af, hvor nemt de skal bære. Sådan kan du opbygge et skrivebord til din egen mini laptop. Først vil du gerne klippe stykket til den størrelse, du er efter. Brug lamineret fyr til toppen og fyr til risers og ben. Du bruger også en cirkelsag.

Når dine stykker er skåret, vil du gerne skære en alkov for kablet. Brug en mønt som skabelon og et puslespil udstyret med et rulleblad. Derefter skal du skære de vinklede kanter. Brug en sammensat miter sav til at skære benet og baserne og forsiden af ​​stigerørene, og brug en cirkelsag til at skære forkanten af ​​hylden. Nu er det tid til at montere skrivebordet med klæbemiddel og skruer. Bor pilothuller for at fastgøre benene øverst med fire # 8 x 1-1 / 4-in. træskruer på hver side, tilslut skruehullerne og male skrivebordet. {fundet på freshhomeideas}.

5. Home studio skrivebord.

For denne DIY hjemme studio skrivebord, skal du have en bordplade og fire ben til at gøre de vigtigste desk base. Derefter kan du opbygge en anden hylde til et tastatur og en skærm. Du kan gemme hele ledningen under skrivebordet, og du har stadig masser af plads til skærmen, tastaturet og højttalerne ... plus lidt ekstra plads. Dette skrivebord blev lavet med kun £ 45,99 ($ ​​72,86). {fundet på ikeahackers}.

6. Birch og Aluminum Desk.

Denne særlige desk blev designet til at opfylde nogle specifikke behov. Det måtte for eksempel være stort nok til at sprede en åben lærebog, notesbog og skrive notesbog; den måtte være holdbar det måtte være uden kroge og krøller, der ville fylde med knick knacks; og stilfuldt måtte den have moderne, rene linjer.

Her er alle de materialer, der blev brugt til dette projekt: 1 4 × 8 '3/4 "birk krydsfiner, 1 3 × 6' 0.118" akrylark, 1 12 '4 × 4 "Douglas gran, 2 8' 1" aluminium vinkel, 12 8 × 12 "galvaniseret stål blinker i forskårne sektioner, 10 3/4" # 8 rustfri skruer, 4 4 ", 3/8" bøjler bolte, 4 3/8 "tæsknoter, 1 kan polyurethan finish, dobbeltklæbebånd, lim, bredt bånd, aluminiumspole og bilvoks. På trods af den temmelig lange liste, ville du blive overrasket over, hvor uhyggeligt dette skrivebord er at lave dig selv. Nøglen er at være opmærksom på detaljer. {fundet på instrukser}.

7. Byg dit eget skrivebord til under $ 30.

Når du tænker praktisk taget, er der ikke behov for at betale hundredvis af dollars til et skrivebord, når du kan lave din egen til under $ 30. Sådan gør du: Brug 9 cm bred CLS til hovedrammen (ben og en støtte) og ca. 60 mm (6 cm) CLS tømmer til understøtningerne, som vil være synlige. Brug 18 mm tykk krydsfiner til at gøre skrivebordet.Skær det ned i 4''planker, og læg det som skrivebordet, og lad et lille mellemrum mellem hver plank. Brug skruer og lim for at holde alt sammen. Du kan også vælge at male det. {fundet på instrukser}.

8. Brugerdefineret skrivebordsprojekt.

MoreINSPIRATION
  • Opgaveopgaver, der hjælper dig med at arbejde i dit hjemmekontor
  • 4 enkle DIY måder at udarbejde et træbord til hjemmekontoret
  • Opret dit eget hjemmekontor

Sådan gør du dit eget skrivebord uden at betale masser af penge og uden at ofre stil eller funktion. Først beslutte dig om de dimensioner, du er efter, så køb træet til skrivebordet. I dette tilfælde blev der brugt tre planker. Sand træet og pletter det. (Dette skrivebord har en vandbaseret valnødfinish.) Brug en skum børste til at påføre to til tre frakker. Du skal bruge nogle kabinetter som base (vist: tre IKEA Besta kabinetter). Placer plankerne ovenpå dem, rør dem op og fastgør dem sammen. Nu har du et dejligt skrivebord og masser af lagerplads i skabene. {fundet på aubreyandlindsay}.

9. DIY Stående skrivebord.

For dette stående skrivebord skal du have et bord (upcycle du allerede har, købe en ny helt eller lave en selv) samt en anden bordplade og parentes. Placer dem oven på hinanden, fastgør dem sammen, og du får et helt nyt og meget funktionelt stående skrivebord til under $ 30. {Fundet på ikeahackers}.

10. Eklektisk DIY skrivebord.

Dette er et fantastisk DIY desk-bygningsprojekt, der resulterede i et moderne skrivebord med flere finish. Det er glamourøst og elegant. Hvis du er klar til at oprette din egen version, skal du starte med at skure toppen og siderne på skrivebordet (forudsat at du allerede har en).

Brug derefter en blækslampe og have det sjovt med det. Lav lommelygten i en sådan vinkel, at flammen ligner over overfladen, når du bevæger dig vandret. Derefter tørres det ned med en våd klud og starter farvningsprocessen. Monter benene og hylderne, læg en glasplade over det, og du er færdig. {fundet på ikeahackers}.

11. Murphy-Style vægmonteret skrivebord.

Tag fat i en flot trærester og fastgør nogle kabler eller hængsler til kanterne. Sørg for at du undersøger dine vægtbegrænsninger til det supportsystem du vælger, men når du har fået det, der er monteret på væggen, har du fået dig et fantastisk minimalistisk moderne hængende skrivebord. Bonus: Det kan foldes op på væggen, når den ikke er i brug. {Fundet på murraymitchell}.

12. Hyldestøttet DIY-skrivebord.

Hvis du har nogle gamle hylder liggende og du ikke helt sikker på hvad du skal gøre med dem, så kig ikke længere end dette DIY computer skrivebord design. Grib en top til dit bord (brug træ skåret i størrelse og sand det), og læg toppen øverst på de to støttende hylder. Prime og mal alt for at passe til din smag. Fordelen ved noget som dette er, at du kan bruge det, du allerede har, og det vil være et helt unikt hjemmekontor - med masser af lagerplads eller displayområde.

13. Moderne Moderne Skrivebord.

Hvis du vil ændre udseendet af dit rum, eller hvis du kun har en kommode til at montere et skrivebord på, eller hvis du elsker en moderne atmosfære fra midten af ​​århundrede, men dit arbejdsområde ikke siger det, skal du overveje denne mulighed . Pick up et par enkle bord ben, der er ens i højden til en moderne stil kommode. (Du kan hæve kommodehøjden med fire korte ben.) Vedhæft kommode og de to ben til undersiden af ​​skrivebordet, og du har et helt originalt og fabelagtigt stilfuldt skrivebord. {Fundet på manhattan-reden} .

14. Opgraderet straight-legged tabel.

For de gamle beat-up borde med lige ben og nul personlighed er dette en fantastisk makeover til en showstopper på et skrivebord. Brug slanke fyrplader til at skabe dit valg mellem benene (denne DIYer tilføjes i et bord nederst mellem hvert par sideben og hele indretningen på hver side), og derefter male alt. Hvad et fantastisk unikt og smukt skrivebordsprojekt! {Found on thelennoxx}.

15. DIY skrivebord med vintage symaskine bord ben.

Lopper markeder og gård eller ejendom salg kan være din nye bedste venner, hvis du er efter en slags perle som dette. Find et vintage stykke med kølige ben, som et gammelt symaskine bord. Selv (specielt?) Hvis selve stykket ikke er din stil, kan du omlægge benene ved at løsne dem fra deres originale top og vedhæfte dem til et simpelt bordplade, skåret i størrelse. Dette er en glimrende måde at upcycle vintage bits og fremvise din personlighed.

16. Industrial Pipe-Leg Desk.

Store nyheder til dem af jer med en hård industriel stil: Din DIY-desk behøver ikke nødvendigvis at give dig slibninger eller skrabninger (fra alt det genvundne ruhagede træ du skulle bruge) for at få den edgy industrielle vibe, du elsker . Rør! Det er svaret i denne komplette (og awesome) vejledning. Galvaniserede rør bruges som ben vedhæftes til et rent skrivebord til et helt inspirerende, effektivt og stilfuldt hjemmekontor. {Found on cafecartolina}.

17. Minimalistisk Floating Desk / Console Combo.

Når du tænker på minimalisme, tænker du på de mindst mulige komponenter for at opnå maksimal effekt eller funktion. Dette DIY flydende skrivebord er netop det - med nogle brædder fra en hardwarebutik og noget albuefedt (ikke engang så meget albuefedt)! Du kunne skabe et lignende skrivebord i dit eget rum. (Fuld vejledning til rådighed.) Moderne, cool og meget meget smart. For ikke at nævne helt funktionel. Og bonus, når du fjerner stolen eller sætter den til side, har du en arbejdskonsol på din gang. Hvis det ikke er en win-win, ved jeg ikke, hvad der er. {Fundet på designsponge}.

18. DIY dobbelt skrivebord.

Hvis dit rum er lille, men dine behov for skrivebordsmuligheder er store, kan du blive inspireret af denne kreative DIY dobbeltbordside. Selv om en vejledning ikke er tilgængelig, kan du lade dette foto være din vejledning til at tilpasse et lignende dobbelt skrivebord, der fungerer i dit rum. Med en robust bogreol som separator er skrivebordet monteret i den rigtige højde (hvis boghyllen er robust nok, kan skrivebordet endda hvile på mellemhyllen og strække sig hele vejen igennem, hvilket gør to arbejdsområder ud af et skrivebord). Dette er en fantastisk måde at få det bedste ud af din DIY-home-office-desk buck.

19. Saw-Apart Bord Desk.

For et potentielt akavet og / eller kedeligt hjørne kontorrum, vil du være i stand til at lysne tingene op på ingen tid ved at opcycling et gammelt bord. Det er rigtigt. Et gammelt klapbord, der er bestemt til lossepladsen. Afskær slutningen (eller ender, hvis du har brug for to), skal du udfylde eventuelle revner eller huller på toppen selv, og derefter prime og male. Monter bordets ende (f.eks. Dit nye skrivebord) til væggen, og viola! Et smukt tilpasset skrivebord. Gør to af dem, hvis du har to personer på samme tid, eller selvom du simpelthen søger symmetri. {Fundet på migonishome}.

Vi håber, at du er blevet inspireret af de uendelige muligheder for skrivebordsmuligheder. Det kan være noget uddybet eller noget minimal - uanset hvad der tales til dig og din tid og evne. Men det punkt er, at DIYing et hjemmekontor er ikke kun muligt, men det er ofte at foretrække at opnå den størrelse, stil og prispunkt, du ønsker. Held og lykke og nyd processen!

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar