20 DIY Magazine Rack Projekter

Er det ikke irriterende at altid finde magasiner og aviser overalt på bordet på stolen, selv i køkkenet? Du kunne nemt løse det problem, hvis du havde et magasin rack hvor du bare kunne gemme dem alle. Magazine racks kommer i alle slags designs og der er også masser af DIY projekter, du kan prøve. Her er nogle gode eksempler.

Moderne magasin rack diy.

For at gøre dette skal du bruge en 2x3x96 "stud, 14" af elektrisk ledning, 4 3''skruer, to nuancer af maling, sandpapir, galvaniseret blikkenslag samt en sav, en boremaskine og en linjal. Mål og skub studen i stykker og derefter bore hullerne. Skru siderne sammen og mål midten. Derefter gør hullerne og male stativet. Tilføj derefter ledningen, og det er helt færdigt. {Found on abeautifulmess}.

Metal lommer.

Til dette projekt skal du have et metalark, et lærred og en del tråd. Tanken er at skabe lommer til magasiner og mapper. Metallet er stærkt nok til at holde dem, men det er ikke til bøger så vær forsigtig. Du kan også tilføje farve og dekorere stativet på enhver måde du vil. {Found on ourfifthhouse}.

Hanger magasinholder.

Dette kan både være et magasin rack og en bog rack. For at gøre det skal du bruge en wirehanger og et negle. Bøj benene på bøjlen og ret siderne ud. Sæt de to hjørner i bunden, og fold derefter trådbøjlen i halvdelen. Hæng den på væggen, og du er færdig. {Fundet på dailycal}.

Fra pap.

For at lave denne magasinhylde skal du først finde en mellemstore til lille størrelse papkasse. Få nogle saks og indpakningspapir også. Afskær derefter en af ​​smalere sider af kassen. Tape op i bunden af ​​kassen og forstærk alle sider med tydeligt tape. Skær de øverste åbne klapper ud. Skær derefter langs hver side diagonalt. Vælg indpakningen og kom til arbejde. Derefter kan du også tilføje et lag med klar glans lak. {Fundet på instrukser}.

Genbrug plastflasker.

Dette er et mere usædvanligt magasinhylde og for at gøre det skal du bruge et par tomme glas- eller plastflasker. Tanken er at skære flaskens øverste del ud og sikre, at de er på samme niveau. Derefter fastgøres dem lodret, og du får et magasinholder med individuelle rum. {Fundet på webstedet}.

Antik.

Dette er en antik magasin indehaver omdannet til en dejlig magasin rack. Det fik en makeover og et dejligt nyt udseende. Først fik den et frisk lag maling, denne gang en lyseblå / grøn skygge. Derefter blev der skabt et ubehageligt udseende. Du kan bruge sandpapir til det. Hold øjnene åbne, og hvis du finder noget lignende, sørg for at tage det hjem. {Fundet på elassmiles}.

Pallets side.

Dette dejlige stykke er et sidebord og et magasinhylde. Det kunne også bruges som natbord, så det er faktisk et multifunktionelt møbel. Du kan nemt lave noget lignende ud af en træpalle. Du skal tage det fra hinanden og bruge stykkerne til at lave denne lagdelte struktur. {Fundet på diycozyhome}.

Lodret magasinhylde.

For at lave en magasin rack ligner denne skal du have brug af træ og industriel hardware. Skær træet i stykker af den ønskede størrelse, og brug derefter trærøg og en sømpistol til at sikre de fire stykker sammen. Så skal racket samles. Sand det ned og påfør et lag plet. Brug ledning eller ledning til den sidste del af projektet. {Fundet på webstedet}.

Gamle stige.

Denne magasinholder er faktisk en stige, og det er et godt eksempel på, hvordan du kan omfordele varer. Stigen står lodret mod væggen og har en dejlig forvitret charme. Det gør også et interessant tilbehør til værelset. Du kan placere det i soveværelset, stuen, køkkenet og hvor som helst du vil have. {Fundet på posiesandplume}.

Rack med læderremme.

MoreINSPIRATION
  • DIY magasinholder med læderremme og træ
  • DIY magasinholder
  • Bathroom Magazine Rack Valg Du kan bygge dig selv

Til dette smukke projekt har du brug for en 5/8 "bred hårdttræ, en hårdttræplade, læderremme, tung voksetråd og 1,5" x 2 "messing rektangulære ringe. Du har også brug for en sav, en boretryk, en boremaskine, en lårhullesting og en lædernål. Skær træstykkerne og bor huller til dowels. Parre stykkerne og fastgør dem sammen. Prøv derefter at samle alt sammen og tegne en linje på fødderne for at angive, hvor benene skal skæres i skyllet til jorden. Skær læderremmen, slag hullerne og sy stykkerne op. Derefter glide dem på dowel stykker.

Håndklædestativ + magasinholder.

Sådan gør du et elegant magasin rack fra en træpalle. Læg først pallen på hovedet. Skær direkte ved siden af ​​centerbjælken med en sav. Tag neglene ud af frontstrålen fra den anden halvdel af pallen. Tag så den stråle og spik den til bunden af ​​stativet. Sand ned alle de hårde områder og plet træet. Tilføj dekorative knapper, hvis du vil. {Fundet på diyconfessions}.

Magazine Racket.

Hvis du ikke har bemærket, kan du lave magasinholdere fra næsten hvad som helst, selv tennisracketer. Til dette projekt har du for eksempel brug for to vintage tennisrackete med beslag, en trækasse og noget til bordpladen, hvis du vil have en. Stil tennisbeslagene og trækassen og brug negle til at holde dem sammen. {Fundet på salvagedspaces}.

Cykeldæk.

For at lave denne magasinholder skal du bruge cykeldæk. Rammen er lavet af træ, og rackets design er meget enkel. Alligevel kræver det tid og kræfter, især for at lave hullerne og fastgøre rørene. Det er et godt genanvendelsesprojekt. {Found on curbly}.

Crate magazine holder.

Her har vi en anden dejlig magasin rack. Denne er lavet af en gammel trækasse med et flot vintagelook. Kassen kan farves, hvis du vil give det et frisk udseende. Så skal du bare sætte hjulene i bunden af ​​kassen, og der har du det: et mobil magasinhylde. {Found on lovevly}.

Sort rack.

Denne er et andet træpallet projekt. Det er et magasinholder til badeværelset, men det kan også være plads i ethvert andet rum. Du skal bare have en palle og en smule plet. Skær pallen halvt eller til enhver anden størrelse, du ønsker, fjern en stråle og fastgør den del, du har valgt til magasinholderen. Derefter pletteres det og monteres på væggen. {Fundet på stedet}.

Elegant en.

Denne elegante magasinhylde blev fremstillet af hylder. Yu kan male det nogen farve du vil, og du kan også tilføje så mange rum som du vil. Størrelsen er perfekt i dette billede. Du får lov til at gemme dine blade smukt og endda organisere dem i kategorier. {Found on curbly}.

Skateboard magasin.

Denne magasin rack er helt sikkert enestående. Det er lavet af tre skateboards. Dækene er kombineret med fire trådstænger, og stativet hænger ned fra loftet. Du kan bruge translucent fisketråd til dette. Det er helt sikkert noget sjovt at have i dit hjem, især hvis du er en skateboarder. {Fundet på recycleart}.

Makeover.

Dette er faktisk et magasin rack makeover projekt. Racket var funktionelt, men virker lidt forældet. Så blev der brugt et nyt lag maling og noget nyt stof til at give det et nyt udseende. Det er nu smukt og smukt igen, og det kunne med succes placeres i ethvert rum i huset. {Fundet uklart}.

Hangers rack.

En god idé til et magasin rack ville være at bruge tøjbøjler. Først skal du fjerne metal kroge og sand ned bøjlerne. Påfør lim for at holde de to beslag sammen og tilsæt negle for at sikre, at alt er sikkert. Brug derefter stof til at gøre lommen. Du kan bruge hvilken som helst farve og mønster, du vil have. {Fundet på blog}.

Tilbage i tiden.

Dette var faktisk et magasin rack fra 70'erne. Det var ikke i god form, så det skulle rengøres og slibes. Så, da det var tørt, blev der påført et nyt lag spraymaling. Det er nu farverigt og gør en god tilføjelse til stuen, især på det stribede tæppe. Det er et godt eksempel på, hvordan du kan genbruge gamle genstande og give dem et nyt udseende. {Fundet på aticosinascensor}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar