20 moderne stuer, der gør dig øjeblikkeligt drool

Et hjem behøver ikke at være moderne for at føle sig unikt og smukt. Men nogle hjem og decors er bare for fantastiske, ikke at være smukke og ikke at gøre dig dagdrøm om dem. Hvis du ikke er overbevist om, så tag et kig på disse fantastiske moderne stuer.

Denne hytte er betagende. Det har en fantastisk udsigt, og for at drage fordel af dem blev der bygget et stort vindue, der vippede op. Det afslører landets sande skønhed.

Moderne betyder ikke altid overflod og iøjnefaldende træk. Denne moderne stue er meget enkel, og det føles meget indbydende, men det har også et stilfuldt luksuriøst design.

Denne stue imponerer både med sin størrelse og sine udsøgte indretningsdetaljer. Høje loftet og de synlige bjælker skaber en kontrastfuld atmosfære, da de er både dramatiske og hyggelige.

Denne cliffside villa er helt spektakulær. Stuen er rummelig er åben og har et stort gulv til loft vindue og en terrasse med betagende udsigt.

Nogle gange betyder størrelsen noget, som i tilfældet med denne fantastiske Oceanside villa. Stuen er enorm og har højt loft. Grænsen mellem indendørs og udendørs er næsten ikke til stede.

Bu små og hyggelige stuer kan også være fantastiske. Denne kan ikke imponere med sin størrelse, men dens enkelhed og rolige skønhed gør den unik.

Denne stue er et centralt rum og har dobbelte lofter med gulv til loft vinduer. Indretningen er enkel og elegant, med mørke nuancer af brun og blå, der står i kontrast til den beige baggrund.

Høje lofter synes at være et tilbagevendende element er de fleste luksushuse. De gør stuen til at virke mere imponerende og dramatisk, og de er også perfekte til hængende lysekroner og vedhængslamper.

Enkelhed er ofte nøglen til en luksuriøs indretning. Denne stue har en skarp hvid baggrund med bare et par farver. Fokuspunktet er mosaik accentvæggen.

MoreINSPIRATION
  • Smukke stuer, der åbner udendørs
  • 5 Midcentury Moderne Leveværelser
  • Luxury Living on Wheels: 6 Bedøvelse RVs, der vil gøre dig Drool

Bygningens arkitektur kan ofte diktere indretningen. Denne stue funktioner har fantastiske buede vinduer, som giver det dramatisk og meget smukt udseende.

Indretningens stil eller type er ikke særlig relevant i tilfælde af et virkelig luksuriøst hjem. Denne har en stor stue med en industriel indretning.

For denne stue er luksus synonymt med enkelhed og elegance. Det skrånende træpanelloft er en meget smuk egenskab, og de farvede møbler giver et smukt fokuspunkt.

Nogle gange er udsigten alle et hjem behov for at være fantastisk. Denne stue er intet andet end en kasse med trægulve og træpanelvægge og loft. Men visningerne er helt vidunderlige.

For denne stue er det nøgleelement, der gør det skarpt, repræsenteret af ovenlysene. De kaster lys ind i rummet og er den perfekte design detalje til at supplere den minimalistiske indretning.

Denne stue har også ovenlys og de er en god tilføjelse til et rum med små vinduer, men med en lys og luftig indretning.

Hvad kunne være smukkere end at have et fantastisk moderne hjem med panoramaudsigt over havet? Dette billede svarede bare spørgsmålet.

Dette er stuen af ​​et moderne strandhus. Det har en lys, rolig og rolig indretning, og udsigten gør kun hele indretningen til at se endnu mere fantastisk ud.

Denne stue har et moderne interiør, men der er også en meget smuk indflydelse, der fremhæves gennem subtile kontaktpunkter, interessante mønstre eller designs.

I tilfælde af denne åbne stue er indretningen afslappet og indbydende. Tæppet har en meget flot tekstur, der straks gør atmosfæren behagelig og komfortabel.

Et lignende design kan ses i denne stue. Trægulve giver varme og tekstur, mens farvepaletten er fokuseret på neutrale og mørke accenter.

Billedkilder: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 og 16.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar