20 ting du bør vide, før du køber en ny madras

Folk bruger mere tid på deres seng end på noget andet møbel i deres hjem. Det er som en kilde til lindring og komfort. En god nats søvn har en forfriskende og re-energiserende effekt. Derfor er madrasvalg en vigtig shopping øvelse. Hvis du planlægger at købe en ny madras, tag dig tid til at læse flere vigtige ting, du bør vide, før du køber en.

1. Fokus på komfort. Det vigtigste at overveje er dit eget komfortniveau. Selvom du køber den dyreste madras, har du ikke den bedste sovende oplevelse i dit liv, hvis du ikke er komfortabel på det. For at finde en madras, du er komfortabel med, skal du overveje flere andre faktorer, som størrelsen, fastheden og typen af ​​materialer, der anvendes i madrassen.

2. Se ikke efter en madras, der er bedst for alle. Se efter din egen bedste madras. Husk at kigge efter en madras, der er bedst for dig, ikke madrasserne, som eksperterne hagler som de bedste nogensinde på markedet.

3. Find den rigtige størrelse til dine behov. Hvis du føler dig begrænset af en smal seng, så har du brug for en mere rummelig dobbeltseng. En dronning størrelse kan være lidt stor for en individuel person, men det er fantastisk, hvis du kan lide det ekstra rum. King-size eller California king madrasser er lavet til partnere og for master soveværelser og tilbyde masser af plads til par.

4. Firmemærker er ikke korrekte. Når det kommer til fasthed, tror du ikke på etiketterne fast, medium fast og ekstra fast. Et mærkes ekstra firma kan svare til et andet mærkes mellemstore faste løsning. Du kan ikke stole på disse mærker fuldstændigt.

5. Test madrassen. Derfor skal du først og fremmest teste madrassen. De fleste madras- og sengebutikker giver dig mulighed for at ligge på madrassen, så du kan teste den.

6. Læs forbrugernes madras anmeldelser, når du køber online. Dette giver dig en mere praktisk ide om de populære madrasser, der for øjeblikket er tilgængelige, og giver dig mulighed for at indsnævre det enorme valgfelt.

7. Fastere er ikke bedre. Du har brug for lige nok fasthed til korrekt at understøtte din ryg og andre dele af din krop. Men overskydende fasthed kan forårsage ubehagelige trykpunkter og forhindre ryggraden i at opretholde sin naturlige kurve, mens du sover.

8. Softer er ikke bedre. For meget blødhed vil svæve under midterområdet af rygsøjlen, hvilket kan forårsage dårlig kropsholdning og føre til rygsmerter.

9. En justerbar luftmadras er en sikker men dyr mulighed. Da du kan justere fastheden og blødheden med en fjernbetjening, er du sikrere selv uden først at teste madrassen.

10. Multi-zoned senge gør gode alternativer. Hvis du finder justerbare senge for dyre, kan du gå til madrasser med forskellige støttezoner. På jagt efter en madras, der er blødere på hofter og skuldre, men fastere i midten af ​​rygsøjlen.

11. Beslut om et budget og holde fast ved det. Priserne på madrasser varierer meget, så du skal fastsætte en pris, du er villig til at betale, og ikke gå over det beløb.

12. Skynd dig ikke. Tag din tid, så du vil træffe den rigtige beslutning. Det sidste du vil gøre er at bringe hjem en dårlig madras og derefter gå gennem alle besværet med at returnere det.

13. Overvej alle muligheder. Du kan bruge den tid du har forsket på inderspring madrasser, luftmadrasser, vandsenge, hukommelseskum, latex og så videre for at finde de bedste madrasser og den type der passer dig bedst.

14. Metalspoler er almindelige, men ikke nødvendigvis de bedste. Innerspring senge er tilbøjelige til at sagging og allergener, er støjende og har en hoppende virkning nogle mennesker finder ubehageligt.

15. Memory skum er langt fra perfekt. På trods af al hype er hukommelseskum ikke det ultimative valg. Det har en tendens til at føle sig varm, udviser en ubehagelig kemisk lugt og er tilbøjelig til at indstille kroppen.

16. Naturligt latexskum er bedre. Hold øje med natur latex, hvis du beslutter dig for at gå med dette klassiske skum valg.

17. Vandsenge er ikke for alle. Vandsenge kan følge kroppens form og føle sig cool, men nogle mennesker føler sig også seasick og svimmel på dem, og de giver ikke altid tilstrækkelig rygstøtte.

18. Hybrid senge bliver mere populære. Hvis du ønsker at få fordelene ved de forskellige typer madrasser, få hybrider som latex- og hukommelseskum kombination, eller en innerspring med hukommelseskumplak.

19. Mærker har værdi. Der er grunde til, at nogle mærker er mere velkendte end andre. Kig efter betroede mærker, der har gode kvalitetsprodukter og god kundesupport.

20. Se efter en god garanti. Garantien er selvfølgelig det vigtigste aspekt af et madras mærke kundesupport system. Jo længere garanti, jo bedre.

Husk at du vil bruge mere tid på din seng end nogen anden møbelvare i dit hjem. En lille smule tid brugt på at undersøge dine madras valg kan betale store udbytter ved at bidrage til din komfort og trivsel i de kommende år. Disse tip blev leveret til os af David Patrick fra madras Wiz.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar