200 år gamle Ibiza Stable bliver rustikke Guesthouse

Denne rustikke flotte studio er ikke dit gennemsnitlige gæstehus. Beliggende på et bjerg i San Lorenzo, Ibiza, var denne 200 år gamle struktur en gang stabil. Hjernebarnet af Ibiza Interiors og Standard Studio, interiøret er på en gang helt moderne, samtidig med respekt for sin historiske fortid.

Meget af den oprindelige bygning var i forfald efter mange års forsømmelse, men mange stykker blev reddet: "Sabina bjælkerne" i loftet er originale, ligesom mange af væggene. Hvad der ikke kunne genoprettes, blev erstattet af historisk passende materialer: de hvide kridtgips og iroko vinduesrammer blev valgt, fordi de er traditionelle materialer i regionen, der passer ind i karakteren af ​​de omkringliggende bygninger og den historiske atmosfære.

Arkitekterne opdaterede strukturen med VVS, elektrisk og et septisk system, der tog det ind i det 21. århundrede. Solpaneler og en privat brønd gør dette hjem både selvforsynende og ud af nettet. Gulvene opvarmes, hvilket gør det behageligt selv om vinteren og giver et strejf af luksus til dette rustikke bjerg gæstehus.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar