2011 Zara Home Collection

Den seneste 2011 Zara Home forår / sommer kollektion har tealfarvet, guldrommet glasdugler, guldbestik og geometriske mønstrede plader og til børns polka dotpuder. Jeg er sikker på at du vil finde noget perfekt og nyttigt til dit hjem. En stor del af denne samling er farverig, der giver livet dit hus.

Hvid Zara Bedding Collection

Den hvide sengetøjssamling blev inspireret af varme sommerdage. Detaljer og finish er til dem der elsker eksklusivitet; drømmende, delikat hvid bomuld undertøj med broderie anglaise, subtile jacquard mønstre og blonder.

Country Zara Home Collection

MoreINSPIRATION
  • Donna Karans Moderne Klassikere Sengetøjssamling
  • Ralph Lauren Brookfield Bedding Collection
  • Ralph Lauren One Fifth Bedding Collection

Landet samlingen er omgivet af en tåget, næsten æterisk atmosfære, fuld af romantik af glaserede bomuld, blonde og rene stoffer, der definerer den mest feminine del. Samlingen blev inspireret af Frankrigs stemning i 1920'erne.

Etnisk Zara Home Collection

Farverig, denne samling indeholder tre farvefarvede paletter, intenst benzinblå med accenter af grå og turkis, lilla med et strejf af lyseblå og endelig fuchsia med hints af minkbrun.

Chic Zara Home Collection

Chic samlingen leveres med et strejf af Madagaskar, der perfekt kombinerer traditionelle afrikanske rødder med udsøgt og elegant design. Det er en blanding af forfædrede rødder med moderne og elegante europæiske hånd, der spiller med sort og intens limegrøn for at give farve og lys. Fanger dit øje?

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar