5 Top Lighting Trends for 2016

Billede: Sutro Arkitekter

Belysning er et vigtigt arkitektonisk og designelement i et hjem. Og meget som mode ændrer belysningstendenser regelmæssigt. Hvis du leder efter en ret simpel måde at give dit rum en opdatering, kan forfriskende belysningsarmaturer tage dit rums stil til det næste niveau. Tjek disse top 2016 belysningstendenser, der forventes fra de førende forhandlere og trendsættere.

Billede: Lamper Plus

1. Opgraderet Industrial

En af belysningstendenser for 2016 er Lamps Plus '"opgraderede industrielle". Ifølge en pressemeddelelse fra firmaet, ser den "warehouse-inspirerede-bevægelse-cum-mainstream design-hæftning lidt af raffinement." Se efter moderne industriel belysning med rige toner og alternative metaller. Vær ikke bange for at investere i den industrielle tendens heller - udseendet er her for at blive de næste par år.

Billede: Moooi

2. Malleable Metals

Moderne hjemmeforhandler, 2Moderns, topbelysningstendens for 2016 er den formbare vedhæng eller lysekrone. Fordi hver kundes belysningsbehov er anderledes, har 2Modern udvidet sin formbare belysningsopsamling for at give "en lampe, der kan skræddersys til rumlige behov." Eksempler på trend er Rich Brilliant Willing's Palindrome Chandelier eller Moooi's Heracleum (vist ovenfor).

Billede: Interior Deluxe

3. Tilpasset farve

Ingo Schaer of Interior Deluxe, en high-end moderne belysning forhandler, prognoser for, at dets kunder vil se mere og mere til at tilpasse formen af ​​deres belysning, og endnu vigtigere, kvaliteten af ​​lyset. Belysning som krystalbordslampen fra Qis Design har evnen til at ændre lysets farve - fra funktionel hvid til en varmere farve for at indstille stemningen. Men tilpasset lysfarve stopper ikke ved varmt eller køligt lys. Et spektrum af yderligere farver er ofte en del af pakken.

Billede: Bellacor

4. Geometrisk belysning

Bellacor prognoser geometriske belysningsarmaturer som en af ​​de hotteste belysningstendenser nu. Dens anbefaling er at holde det enkelt: "Selvom geometriske belysningsarmaturer påberåber sig en minimalistisk æstetik, er de ikke kun for moderne og moderne interiør. Nøglen til deres alsidighed er fuldstændig enkelhed. "Den geometriske tendens er en god mulighed, hvis du søger at give dit rum en moderne eller midten af ​​århundredes stemning.

Billede: Bocci

5. Natur inspireret

Messe Frankfurt Light + Building Show i Tyskland er den begivenhed, hvor detailhandlere, designere og arkitekter går til at se, hvad der er næste i lysdesign verden. Trendforumet på showet forventer, at en af ​​de næste trends for hjemmet vil blive belysning "infunderet med naturens allusioner: i organiske former, i spektret af naturlige farver og i verden af ​​knopp, blade og plantemotiver." Belysning inspireret af natur blødgør følelsen af ​​kolde, nutidige eller barske rum ved at tilføje blødere linjer og en organisk stemning til rummet.

Hvilken af ​​disse 5 2016 lystendenser er din favorit?

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar