Hotteste 2018 Home Trends, ifølge Pinterest

Pinterest har for nylig udgivet en rapport om de 100 bedste trends baseret på Pinning-aktivitet. Og hjemme- og interiørdesignkategorien blæser op. Der er i øjeblikket mere end 14 milliarder boliger på Pinterest, og kategorien fortsætter med at vokse, med en stigning på 75% i Pins sammenlignet med sidste år.

Hvorfor høre, hvilke 2018 tendenser vil være fra et firma, når du kan få downdown fra et helt kulturelt kollektiv? Her er de hotteste 2018 hjemtendenser, ifølge Pinterest.

Spa stil

Den ultimative staycation starter i dit spa badeværelse. Billede: Blokarkitektur

Eksotiske udvej levende og spa-inspirerede badeværelser er store. Ifølge Pinterest er søgeordet "spa badeværelser" 269%. Det ser ud til, at en zen, afslappende hjemmemiljø, der er inspireret af din yndlingsferie, vil være en af ​​de største 2018 hjemtendenser.

Vægkunst

En stor vægkonst er et must for 2018. Billede: Studio Mills Design

Pins er besat med væggen, især galleri vægge og collager. På en søgning efter de fleste genoprettede stifter i hjemmekategorien var der i det mindste flere gallerivægspinde og storformede kunststykker i toppen 15. Pinterest bekræfter mine resultater ved at rapportere, at søgeordet "stor mur kunst" er op 637%.

Blandet metallik

Blanding af guld, rustfrit og kobber toner er fortsat frisk og interessant. Billede: Schanstra Design Group

Metallics er populære allerede, men de stiger stadig i popularitet. Blandede metaller synes at være favorit, med Pins til "mixed metalics" op 423%.

terrazzo

Terrazzo gulve er miljøvenlige og lav vedligeholdelse. Billede: Mina Brinkey

Pinterest kan have afdækket en kommende trend. Sparer for ordet "terrazzo" er op 316%. Terrazzo gulve er det, der normalt kommer til folks sind, men du vil se terrazzo overflader, vægge, bordplader og meget mere i 2018.

Farmhouse stil

Denne bondegårdskøkken af ​​Joanna Gaines er udstyret med salviefarvet kabinet. Billede: HGTV

Vi må muligvis ikke have Pinterest at fortælle os, at bondehusdesign sandsynligvis vil være det hotteste design udseende for 2018. Men nøgleord relateret til udseendet, som f.eks. "Salvie" (op til 170%) og "sildbenetræsmønstre" (op 131% ), bekræft det.

Bruger du Pinterest? Hvad synes du er de hotteste 2018 hjemtendenser?

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar