Gulv dine gæster med disse 2018 Rug Tendenser

Disse 2018 tæppetrends kan hjælpe dig med at vælge den perfekte tilsætning til dit gulv. Billede: Allison Lind Interiors

Vi håber du kan lide de produkter, vi anbefaler. Bare så du er klar over, Freshome kan indsamle en del af salget fra linkene på denne side.

Måske var det den dude, der sagde det bedst: Et tæppe kan virkelig binde et værelse sammen. At lægge et enkelt stykke stof har potentialet til helt at omdanne et rum. Tæpper kan tage et værelse fra cavernous til hyggeligt, fra frakoblet til designet. Hver dekoratør ved lige, hvor vigtigt et tæppe kan være. Tænk på det som et stort stykke kunst.

Når det er sagt, er det også noget, du skal gå på - og skal se på - hver dag. Du vil have et tæppe, der er visuelt interessant, men vil ikke overvælde et værelse. At vælge det perfekte tæppe kan være ret udfordringen. Heldigvis kan årets mest populære tæpper fungere som inspiration og vejledning. Her er nogle 2018 tæppe trends, der vil hjælpe dig med at vælge et tæppe, der passer til dit rum og gulv dine gæster.

Liver op dit tæppe kanter - og dit rum - med kvaster. Billede: Blissful Abode Interiors

1. Kvaster og tufter

Kvaster er overalt, fra festbannere til nøgleringe. Kvastet har gjort sit comeback, og det er her for at blive. Det eneste problem med kvastetrenden er, at det tæer er en meget fin linje mellem legesyg og barnlig. Det vil sige, indtil det kommer til tæpper. Fordi tæpper har en lang historie at blive kvastet, ser nogle ekstra tekstur på kanten af ​​et tæppe afgjort stil. Det giver dig frihed til at udforske forskelligt teksturerede kvaster, interessante længder, tufts og mere.

Kort sagt, at lege med kvaster og tufter gør det muligt for os at farve udenfor linjerne - eller endda sløre disse linjer helt. Hvis du ønsker at tilføje noget sjovt til dine opholdsrum, bør dette være din favorit af 2018 tæppe trends. Et tæppe med en interessant kant vil levere.

Multi-tekstureret tæpper giver interesse for rummet og til dine fødder. Billede: Jay Jeffers

2. Multi-tekstur

2018 handler om tekstur. Vi bringer pludse tæpper, rige stofvægge og levende kantmøbler ind i vores rum. Vi ønsker at give vores øjne og hænder noget at låse på, og tekstur leverer. Hvorfor ikke udvide det til dine fødder? Et multi-tekstureret tæppe føjer ikke bare spændende design til dit rum, det gør det også mere interessant at gå rundt.

Et multi-tekstureret tæppe kan også komme til redning, når du er revet mellem et plysj tæppe og en der ser mere raffineret ud. De forskellige længder af bunken giver tæppet et skulpturelt udseende, så du behøver ikke vælge mellem noget blødt og noget slank.

Geometriske figurer styrer boheme vibes til et trendy tæppe. Billede: Kim Pearson

3. Geometrisk bohemisk

Geometrisk boheme er en af ​​de største 2018 tæppe trends. Boho er ikke noget nyt på tæppe scenen på nogen måde. Men når det gælder gulvbelægning, skal den løse, flydende følelse af bøhmisk indretning regeres. Geometriske mønstre giver den perfekte mulighed for at læne sig ind i boho følelsen uden at lægge en alt for kompliceret visuel ud. Dette er heller ikke nyt. Kilim tæpper udgør denne tendens, og de dateres tilbage til det femte århundrede.

Selvom du ikke traditionelt vælger bohemeindretning til dit hjem, bør du ikke overse denne tendens. Geo-boho mashup giver ethvert værelse en luft af blødhed og invitation. Det fungerer fint i en børnehave, hvor du vil have alt at føle sig varm og blid, men det er også perfekt i et gæsteværelse, hvor du vil have folk til at føle sig afslappet og komfortabel. Det smelter endda smukt ind i kontorrum.

Flere og flere købere tænker på kilden til deres tæpper. Billede: West Elm

4. Ansvarligt hentet

Del indretning trend, del sociale bevægelser, folk er begyndt at tænke på, hvor deres tæpper kommer fra og den virkning, de har på miljøet. West Elm rullede endda en linje af Fair Trade tæpper, fordi det ønskede at tage gættet ud af den etiske tæppe købsproces.

Tænk på forsyningskæden, der bragte dit tæppe til dit hjem, er mangesidet. Ud over at sikre, at enhver person, der er involveret i opbygningen af ​​tæppet, er retfærdigt kompenseret, er der også miljømæssige faktorer at overveje. Denne miljøvenlige tæppe købsguide kan hjælpe. Du vil føle så meget, når du finder det perfekte tæppe, fordi du ved, at det var ansvarligt hentet.

Kort sagt, vi vil hjælpe dig med at finde det perfekte tæppe til dit rum. Bevæbnet med disse 2018 tæppe trends, er du klar til at gå ud og begynde at udforske muligheder. Glædelig jagt!

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar