22 Nyfødte DIY Projekter Med Repurposed Hangers

Hvert objekt, du har i dit hjem, har en bestemt funktion og er designet af en bestemt grund. Alligevel betyder det ikke, at du ikke kan finde andre anvendelser til det pågældende objekt. For eksempel kan en bøjle anvendes på mange forskellige måder og ikke altid til det formål, den var beregnet til. Faktisk er her nogle meget interessante projekter med repurposed bøjler.

Hængerholder.

Dette er en bøjleholder, som du kan bruge til magasiner og aviser. Det er dybest set bare en bøjle fastgjort til en knap. Du kan bruge enhver bøjle, ikke bare træ dem. Du kan også hænge det hvor som helst du vil have. Hele ideen er at få magasinerne inden for rækkevidde. {Found on bhg}.

Briller.

En bøjle kan også bruges som opbevaringsenhed til briller. Det vil stadig bruges til oplagringsformål, men ikke til de varer, den var beregnet til. Når det er sagt, kan du nemt omfordele en gammel bøjle og gøre den til en brillerholder. Det er enkelt og det er praktisk. {Found on sfgirl}.

Bånd.

Du kan bruge bøjler til at gemme alle mulige ting. For eksempel, hvis du kan lide DIY projekter og kunsthåndværk, så vil du måske have et sted at gemme alle dine bånd og sådan. I dette tilfælde kan du bruge en gammel hænger til det. Du skal afskære midten af ​​bøjlen og derefter indsætte dine båndspoler og fastgøre den med et andet båndbånd. {Found on syko}.

Smykker.

En bøjle kan også bruges som et smykkelagringssystem. Alt du skal gøre er at vælge en bøjle, som du kan lide, og at du synes, at du vil se godt ud som smykkeskrin og derefter sætte et par små kroge på den. Sæt det derefter på en væg eller et andet sted, du vil have, og nyd din nye skabelse. {Fundet på household6diva}.

Klipklapper.

Her er en anden meget praktisk og kreativ ide: drej en hænger ind i en lagerenhed til dine flip-flops. Selvom flip-flops ikke tager meget plads, er de vanskelige at gemme, så dette system rent faktisk kan spare dig for nogle værdifulde pladser. Alt du skal gøre er at tage en bøjle af metal, afskære bunddelen og derefter krølle de to dele opad. Det er meget nemt, og det er også meget praktisk. {Fundet på epbot}.

Stol.

Hangere kan også genoprettes og bruges til mere komplekse projekter. Dette er for eksempel en meget interessant stol lavet af repurposed træbøjler. Det har et meget skulpturelt og spændende udseende, og det er helt sikkert et iøjnefaldende stykke, der ville gøre et spektakulært fokuspunkt i ethvert rum. {Found on site}.

Belysning.

Og her er en anden uanstændig og kreativ ide: Lav en lysekrone ud af bøjler. Tanken er at placere dem i en cirkel og at danne et symmetrisk mønster. Du kan enten forlade kroge eller fjerne dem. På en eller anden måde vil lysekronen være et one-of-a-kind stykke, og det vil se fantastisk ud. {Fundet på indbygger}.

Omvendt.

Disse bøjler bruges faktisk til samme formål som de blev oprettet: opbevaring og fastholdelse af tøj og tilbehør. I dette tilfælde bruges de som håndklædeholdere, men den interessante detaljer er, at de placeres på hovedet. På denne måde kan du hænge et håndklæde på krogen og en anden mindre på den faktiske bøjle.

Frugtskål.

Tro det eller ej, du kan også bruge bøjler til at lave en frugtskål. Der er flere modeller at vælge imellem. En af dem ville involvere dig at fjerne kroge med tang og bore to huller, en på hver side af hængeren. Sæt en bolt i hvert hul og tilføj endehætten. Sæt derefter bøjlerne sammen. Hvis du vil, kan du også male dem. {Fundet på recycledawblog}.

Dish drain.

Hvis du vil bruge bøjlerne til at gøre noget nyttigt til dit køkken, så må du måske prøve at lave en skål. Du skal bruge 8 eller flere træbelægningsbøjler, en boremaskine og nogle skruer. Fjern dowel stængerne fra bøjlerne og skære deres ender af. Tag derefter to bøjler, der stadig har stængerne på og sæt en i fronten og den ene i ryggen. Sæt tre mere bøjler i midten. Brug derefter stængerne til at sikre dem alle. {Fundet på instrukser}.

Kunstbøjler.

MoreINSPIRATION
  • Tag din cykel ud af gulvet med disse geniale stænger og bøjler
  • Tre geniale cykelhængere med usædvanlige designs
  • 7 måder at vise dine smykker på: Del 1

En anden interessant ide ville være at bruge bøjlerne til deres formål, men på en ny og unik måde. Dette er for eksempel et klædeskab lavet af 20 træbøjler. De hænger fra sorte reb og sammen udgør et stykke med en skulpturel appel og et moderne og usædvanligt udseende. {Fundet på swiss-miss}.

Træ.

Hvis du vil, kan du også spille med former og former. Dette er et frakkehængetræ fremstillet af flere træbøjler. Det er et interessant udseende, selv om det er usikkert, hvad det kan bruges til. Det ser også ud til at rumme masser af plads, så det er ikke det bedste projekt for et lille hjem. Det kan være en sjov ide at prøve næste jul. {Found on decor8blog}.

Gaver display.

Her er en anden sød idé, du kan bruge: en adventskalender. At lave en fra en frakkehænger er faktisk meget let. Du skal bare finde en bøjle, som du kan lide og dekorere den til jul. Du kan bruge julepynt eller farvet papir, bånd, tape, alt hvad du vil. {Found on frydogdesign}.

Bord.

Du kan også få lidt mere håndlavet og lave et sofabord ved hjælp af trækjakke.Bøjlerne skal have alle de samme dimensioner og design. Du skal bruge fire bøjler, tænger, en boremaskine, boltskærere og et rundt stykke glas, der vil tjene som toppen. Fjern krogen fra bøjlerne, og sæt derefter bøjlerne sammen og skab kaffebordets bund. Brug klemmer for at holde dem sikre. Bor hullerne og skub dykkerne igennem dem og skær dem. Fjern klemmerne og tilsæt glaspladen. {Fundet på stedet}.

Tilføj farvefarge.

Hvis du bare hellere vil bruge pelsbeklædningerne til deres tilsigtede formål, så kan du i det mindste give dem et mere farverigt udseende. Du skal bruge wirebøjler, garn, tape og saks. Bind garnet lige under kurven øverst på bøjlerne og indpakning. Sørg for, at den er stram. Brug tape til at holde det sikkert i slutningen. {Fundet på brit}.

Opbevaring af vægbøger.

Du kan også bruge en frakkehænger til at lave et lille lagerplads til bøger eller andre genstande. Du skal først udfolde hånden og derefter folde den i den ønskede form. Du kan bruge tang, hvis du vil. Det vil ikke være i stand til at håndtere store vægte, så pas på hvad du gemmer i det. Du kan også male hængeren, hvis du vil. {Fundet på superziper}.

Ov mitts opbevaring.

Jeg ved ikke om dig, men jeg har altid problemer med at finde et godt sted at opbevare mine ovne vanter i køkkenet. Det gør jeg ikke, hvis jeg skulle bruge en krog for hver enkelt af dem, eller hvis jeg skulle forsøge at finde en anden løsning. Selvfølgelig bør dette nok hjælpe. Det er et godt opbevaringssystem lavet af en repurposed coat hanger. Det har en dejlig lomme til opbevaring af alle slags ting, og det er meget nyttigt i køkkenet, men også i andre rum. {Fundet på webstedet}.

In closet.

Hvis du ikke har plads nok i dit skab til alle de små tilbehør som tørklæder, handsker osv., Så skal du helt sikkert bruge denne ide som inspiration. Tag en frakkehætte og nogle tøjnåle, og du får et meget simpelt og nyttigt opbevaringssystem til alt dit tilbehør. Du kan hænge det overalt. {Fundet på webstedet}.

Skørtbøjle.

Dette plejede at være en vintage nederdel hænger, men nu er det et inspirerende bord. Du kan lave noget lignende. Du har brug for en bøjle og nogle retro clips. Det er fantastisk til at vise alle mulige ting som kort, fotos, notater eller noter. Det er noget du kan lave selv eller som gave til nogen. Det er sjovt og det er nemt. {Fundet på etsy}.

Vægdisplay.

Her er en lignende ide: Brug en gammel nederdel til at lave en smuk vægdisplay. Du skal bruge masser af klip og en flot hænger. Du kan vise billeder og alle slags små skatte, der er rart at se på. Bare find et sted for det og nyd din nye dekoration. Det tager ikke mere end et par minutter at lave, og du kan også forbedre designet, hvis du vil. {Fundet på etsy}.

Knagerække.

Dette er en af ​​de mest geniale og sjove ideer. Det er en frakkeplade lavet til en træplade og en flok træbelægningsbøjler. Bøjlerne skal skære ned og derefter fastgøres på brættet som du ser på billedet. Kroge er mobile, og du kan bruge dem til at hænge tasker og andet tilbehør, mens bøjlen selv kan bruges til frakker. {Fundet på alittleglasboks}.

Entryway holder.

Vores sidste projekt kunne ikke være enklere. Det er en DIY på hovedet bøjle. Som du selv kan se, er alt du skal gøre, vælge en bøjle, som du kan lide, helst noget simpelt og slankt og hænge det på hovedet. Det vil fungere som et fint display stykke og opbevaringssystem til smykker eller små tilbehør, men det kan også være bare en usædvanlig udsmykning til væggen. {Found on anna}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar