25 af de mest usædvanlige varme radiatorer, der nogensinde er designet

25 af de mest usædvanlige varme radiatorer, der nogensinde er designet
25 af de mest usædvanlige varme radiatorer, der nogensinde er designet

Video: 25 af de mest usædvanlige varme radiatorer, der nogensinde er designet

Video: 25 af de mest usædvanlige varme radiatorer, der nogensinde er designet
Video: ТЕПЕРЬ НЕ ПРОПАДУ 10-ть самоделок ВЫРУЧАТ ГДЕ УГОДНО! 2023, September
Anonim

Vi ved, at jer elsker originale design lister, så her er en der byder på 25 af de mest ualmindelige radiatorer, der nogensinde er oprettet. Hvad enten vi snakker om picket hegn, blomster eller papirclips, hvem siger disse objekter ikke kan opnå forskellige betydninger for at blive fantastiske dekorative elementer med en veldefineret funktionalitet? Uden yderligere ado er her den 25 radiator vi valgte til denne utrolige skærm:

Hegn og porte må ikke stå højt, når det drejer sig om at bruge en inspirationskilde til et produkt, især hvis det pågældende produkt er en radiator. Lucy Merchant er selvfølgelig uenig, siden hun skabte denne flotte udseende Picket Fence Radiator som en del af sit projekt kaldet "Common Series". Vi ved ikke, om porten i det andet billede kan åbnes, men knapen ser sikkert ud autentisk.

Da jeg først kiggede på disse radiator design, mindede de mig om klavernøgler på grund af deres elegance og den anvendte farvepalet. Men efter en lille undersøgelse ser det ud til, at disse bimetalliske ark var beregnet til at ligne blomsterblade. Det Blomstrende radiator kommer fra designer Kayleigh Metcalf og er en fantastisk tilføjelse til en stilfuld stue. -Vi Yanko Design

Der er få dem, der ikke elsker dominoer. Det Twist Radiator tilhører designer Marco Dessi og dets overordnede udseende virker som en påmindelse om dominofliserne. Men dette produkt har en helt anden fangst. Pladerne kan flyttes i enhver position af brugeren, og denne måde kan dens form ændre sig konstant.

Det Modulo Radiator af Anna Gotha siges at være "altid på farten". Denne usædvanlige bærbare radiator har et specielt system, der gør det muligt at placere det, hvor brugeren ønsker det. Da det antages, at det er et modulært produkt, kan man simpelthen tage en sektion, varme hænderne med den og derefter placere den på en anden væg. Oprettelse af modeller og mønstre kunne ikke være mere enkel, og dette kan også hjælpe med det overordnede rumdesign.

Image
Image

Her er et meget muntert emne, der kan passe meget godt i stuen af en bachelorette. Det her Flower Radiator siges at minder om en af sommeren, gennem dens design såvel som gennem den varme, den giver. De farverige tusindfryd er lavet af aluminium, og de klarer at skjule varmeanlægget så godt, at når det ikke er i funktion, kan man næsten ikke sige, at dette er en rigtig radiator.

Det Heatwave Radiator blev inspireret af designet af kunstige frontporte og har et interessant blomstermønster med en simpel farvepalet. Det passer fint i ethvert klassisk rum, forudsat at det har et minimalistisk design. Du kan finde denne model online hos Droog

Rock and Roll radiatoren af Karim Rashid er et originalt produkt i form af en stak. Vi må indrømme, at vi kan lide den farverige version mere end den grå, da det ser ud til at være i stand til at lyse op i et rum og gøre det levende. Den monokrome radiator er dog mere alsidig og kan supplere moderne møbler, uanset hvor prangende og utroligt det kan være.

Denne særlige radiator er sådan et utroligt stykke, at det kan tage et minut at se det og ikke få nok. Dette kunne komme til nytte, når du ikke har noget bedre at gøre hjemme. Denne minimalistiske radiator kaldes Zero Otto og tilhører Francesco Lucchese, der designet det til Antrax. Æstetik og funktionalitet går hånd i hånd med dette emne, som kan integreres i et moderne interiør, der giver et plus af stil og hygge.

Image
Image

Det tog mig et stykke tid at indse, hvor jeg tidligere har set denne type design. Det er trods alt ikke hver dag voksne leger med lego stykker. Denne fantastiske Lego Radiator kommer fra Scirocco og bringer et legende udseende, selv om nogle modeller er monokromatiske. Fås i forskellige former, størrelser og farver. disse varmelegemer kan helt vende rundt på det måde et værelse ser ud, for ikke at nævne, hvordan det føles.

Alle kan lide terninger. Uanset om de er i et spil, i en bil eller inde i stuen, er de i stand til at skabe den specielle "gaming atmosfære" som de fleste mennesker ønsker. Dette interessante udseende Dice Radiator blev tegnet af Andrea Ramponi og består af sort og hvid individuelle terninger, der kan stables eller placeres ved siden af hinanden for at gøre værelset lidt mere legende. -Vi Trendir

Farverige clips er en "skal have", når du er elev eller elev. De er dem der kan holde tingene i orden, samtidig med at klasserne får en venlig følelse. Disse utrolige Papirklips Radiatorer gøre et fælles interiør til en meget original, mens deres farver har tendens til at gøre et værelse ekstremt munter.-via Scirocco

Oreste og Emma radiatorer blev oprettet af Andrea Crosetta for Antrax og har en original design idé bag den. Disse radiatorer har en "menneskelig" fornemmelse, selv om de måske lader ud meget mere varme end de fleste mennesker gør. De kan integreres i en arbejdsstue eller et rum med en stærk personlighed.

Digit radiatoren fra Caleido blev skabt af James Di Marco og den har et legende design givet af de kaotiske cifre i forskellige størrelser og med de levende farver. Denne radiator passer fint i et værelse med et minimalistisk og moderne design, hvor det kunne blive brændpunktet.

Image
Image

Det er rigtigt, at alle malerier udlader en mængde varme, men vi forsikrer jer dem i de to billeder nedenfor udsender meget af det. Disse smukke Maling radiatorer fra Climastar er ikke kun for kunstens elskere, men for alle interesserede i at bringe en lille originalitet i deres krybbe. Med disse landskaber, blomster eller abstrakte ideer gør disse elementer til en god indvendig tilsætning.

Her er en interessant udseende spiral til at overtage traditionelle radiator design. Calorisfero fra Deltacalor kombinerer ser med funktion og er fantastisk møbler til enhver moderne indretning. Med sin usædvanlige og dynamiske form virker denne radiator specielt produceret for at tiltrække opmærksomhed.

Det Cut Radiator har et ret suggestivt navn, som dets design synes at adlyde af. Ideen kommer fra Caleido Design, og den har "nedskæringer" fra sted til sted, perfekt til tørring af håndklæder. Åbningerne skaber et usædvanligt udseende og en meget stilfuld en. Denne radiator er produceret i en række farver, og du kan få nogle indkøbsoplysninger her.

Ciussai Radiator fra Adhoc er et meget originalt radiator design at have i dit interiør. Dette slanglignende produkt passer fint i et studie eller i et arbejdsstue med masser af metalliske ting rundt. En gang vil også blive beriget af denne type genstand. Dens alsidige form giver brugeren mulighed for at arrangere det alligevel, han ønsker.

Tiki Radiator fra Ad-Hoc er en ophængt cylindrisk varmelegeme, som er meget høj i design elegance. Denne radiator sikrer en stor mængde varme, samtidig med at det virker som et meget interessant husindretningsobjekt. Den kan let installeres i loftet og den har en højde på 1,8 meter.

Det Supratherm Radiator er absolut en original måde at holde et værelse varmt. Designet af det tyske firma Sprinz, er denne moderne varmeapparat sammensat af et meget småt panel af glas. Selv om denne genstand er så kraftig som enhver anden fælles radiator, har den helt sikkert et bedre udseende.

Hvis du er fan af simpelt og minimalistisk design, er her en elegant radiator, der inspirerer netop det. Dette usædvanligt T.B.T. Radiator blev designet af Ludovica og Roberto Palomba for Tubes og er en fantastisk tilføjelse til en smagfuld stue eller badeværelse. Designet er tilgængeligt i forskellige størrelser og farver. Alt du skal gøre er at vælge den rigtige model til dit interiør.

Vi fremhævede dette meget interessant Radiator Harpe for et stykke tid siden på Freshome. Hvis du så glip af det, så er det en chance for at se nærmere på det. Projektet hedder "Adagio" og kan findes hos Carisa. Producenterne beskriver denne genstand som "en symfoni i rustfrit stål, harmonisk og bevægende, men alligevel tidløs. En radiator for at røre din ånd. En radiator, der ligger uden for enhver fantasi. "Er du enig i deres beskrivelse?

Denne legende radiator kommer fra designer Florent Cuchet og kan integreres i et ukonventionelt rum for at sikre en varm og hjemlig atmosfære. Det Bouille'hot Heater ligner en stor vandflaske og den sejle ting om den er dens alsidighed. Dette objekt kan placeres tilfældigt på gulvet eller på en væg for at gøre lokalet til et bedre sted at bo i.

Montecarlo er endnu et interessant produkt fra Tubes, som har et fantastisk design og en dobbelt funktionalitet. Denne radiator holder ikke kun værelset varmt og hyggeligt, men har også en indbygget plads til at placere håndklæder, der skal tørre op. Vi finder det til at være en inspirerende badeværelse idé, ikke?

Her er et design, der kan fungere både som en varmelegeme og en boligdeler. Screen Radiator er produceret af Scirocco og er en elegant, fritstående emne, som har et interessant blomstermønster. Radiatoren er bygget af rustfrit stål og leveres i tre farve versioner. For mere information om priser og fragt, kan du kontakte producenterne.

Her er en meget original ide, der kan virke utrolig åbenlyst, men ingen har nogensinde tænkt på at lave en varmelegeme ud af bogstaver, der staver "hot" før. Vi kan virkelig godt lide dette VARM radiator, da det helt kan lyse op et sted. - via Unplggd

Anbefalede: