27 pladsbesparende design ideer til små køkkener

Når du har et lille køkken, føler du ofte ikke engang at gå ind i det rum. Det er bare ikke indbydende at altid føle, at du ikke har plads nok til at forberede middag eller endda til at vaske tallerkenen. Men det er nogle gange fordi det ikke er designet rigtigt. Et lille køkken med funktionel indretning er faktisk ikke så slemt. Det er ikke så godt som et stort køkken, men det er stadig ok. Så hvad kunne du gøre for at lave et lille køkken indbydende og mere praktisk?

Brug pladsen på væggene.

I et lille køkken er det svært at finde plads til al den lagerplads, du har brug for. Du kan have vægmonterede skabe og hylder, men det kunne heller ikke være nok. Så hvad mere kan du gøre? Nå, du kan bruge det rum, du har tilbage på væggene. For eksempel kan du have kroge, hvor du kan hænge alle slags redskaber, og du kan sætte dem over vasken eller under et skab.

Skjul siddepladser.

Hvis du har et lille køkken, har du sandsynligvis ikke nok plads til en ø. Hvis du gør det, så er det godt, fordi du får endnu mere lagerplads og en god prep-overflade. Hvis ikke, kan du i det mindste have et bord. Under bordet kan du opbevare stole og afføring. Det er en god ide, fordi du på den måde kan få dem ud af vejen, men du kan stadig bruge dem, når du vil.

MoreINSPIRATION
  • Simple design ideer til små køkkener
  • Pro pladsbesparende tips til små køkkener
  • Praktiske og pladsbesparende entryway hanger design ideer

Brug hjørnerne.

Hjørnerne i et rum er normalt ubrugt plads, der bare går til spilde. Men når du ikke har meget plads til at arbejde med i første omgang, vil du børn drage fordel af hver tomme, du har. Så hvorfor ikke bruge hjørnerne? Du kunne have en smart opbevaringsplads i hjørnet for små ting, måske til krydderør. Du kan også have møbler med specialdesignede skuffer, der passer i hjørner.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar