3-værelses lejlighed i Old Masthugget med havudsigt

Denne lejlighed kan findes på Hook Road 7 i Old Masthugget, Sverige. Det ligger i en bygning, der dateres tilbage til 1936, på fjerde og sidste etage. Det er en moderne lejlighed, der har en åben grundplan. En del af fordelen ved at bo på den øverste etage af en bygning er, at du kan nyde panoramaudsigt, i dette tilfælde af havnen.

Stuen og spisepladsen er en del af det samme opholdsrum. Det er et stort værelse, lyst og indbydende, med store vinduer og et elegant interiør. De to soveværelser er også lyse og hyggelige. De har fondsmønstret tapet. Et af soveværelserne har direkte adgang til den franske altan. En af dem har også et stort walk-in closet, perfekt til opbevaring og organisation. Badeværelset indeholder også et vaskerum. Det er rummeligt og funktionelt indrettet. Bygningen, hvor denne lejlighed ligger, har også en fælles terrasse med grillområde. Der er også en have og landbrug er tilladt.

MoreINSPIRATION
  • Rummelig lejlighed i New York, der tilbyder fantastisk udsigt over Brooklyn Bridge Park
  • 3 værelses lejlighed i Stockholm
  • Rummelig penthouse i Södermalm med udsigt over søen

Terrassen tilbyder også smuk udsigt over bjergene, over hustagene og ned ad floden. Lejligheden er i øjeblikket til salg for 2,4 millioner SEK. Det er smukt, rummeligt og indbydende. Det har trægulve, hvide vægge i stuen, masser af lagerplads og det giver også meget smuk udsigt.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar