30 Bedste Glam, Girly, Feminine Workspace Design Ideer

Jeg tror vi kan alle enige om, at mænd og kvinder har forskellige ideer om, hvordan et arbejdsområde skal se ud. Hvis du kigger på et delt kontorlokal, hvor begge køn arbejder, ser du, at kvinder har tendens til at tilføje alle slags dekorationer til deres område for at få det til at se mere hjemligt og mere behageligt, mens mænd fokuserer mere på funktionalitet. Alligevel kan du ikke dømme en bog ved dens omslag, så der er selvfølgelig undtagelser.

I dag vil vi fokusere mere på feminin arbejdsområde design, og vi vil udforske denne særlige side af indretningen. Eksemplerne som følger følger arbejdsområder til alle smag og præferencer. Nogle er små, nogle er store, nogle er pink og søde, mens nogle er mere elegante og seriøse. Uanset det, deler de alle til fælles et bestemt smarte udseende og en delikat følelse.

MoreINSPIRATION
  • 18 arbejdsområder inspiration ideer
  • 19 Kunstnerens Studios og Arbejdsområder Indretningsdesign Idéer
  • Sådan opretter du en feminin badeværelse indvendig indretning

Selvfølgelig er atmosfæren vigtigere i et arbejdsområde. Du kunne arbejde på et skrivebord lavet af en bunke med tomme papkasser og føle sig fantastisk, så længe du arbejder med dine venner. Men atmosfæren er undertiden også givet af den indvendige indretning. Hvad får et arbejdsområde til at se feminint ud? Er det farvepalet, dekorationer, tilbehør eller er det noget andet? Måske vil vi finde ud af ved at se på disse eksempler.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar