30 klassiske hjemmebibliotek design ideer imponerende stil

"En læser bor tusind liv, før han dør. Manden, der aldrig læser, lever kun én. "

? George R.R. Martin

At eje et hjemmebibliotek fremkalder følelser af spænding samt løfter om komfort, privatliv og vækst. Forestil dig at gå ind for at finde en næsten glemt verden, hvor lys, møbler og duftende bøger holder den kollektive nøgle til at dykke ind i unikke oplevelser i sindet. Når jeg står over for en persons hjemmebibliotek, scorer jeg med overskrifter titler på jagt efter denne særskilte følelse af komfort: æstetisk, sansebaseret og lovende. Klassisk bibliotekdesign holder nøglen til den specifikke følelse. Så snart du går ind i et klassisk hjemmebibliotek, basker du i stemningen i dette løfte om eventyr, romantik og transcendens. Denne dedikerede plads i dit hjem er fantasiens fantastiske rige, der er forankret i hver forfatters belastning.

Da Groucho Marx sagde: "Jeg finder fjernsyn meget uddannelsesmæssigt. Hver gang jeg tænder på sættet, går jeg ind i det andet rum og læser en bog "han kunne have tænkt på et drømmehusbibliotek som dem, du er ved at se. Og tro mig, detaljer vil holde fast i dig i lang tid.

At opfylde standarderne for en luksuriøs foray i verden af ​​perspektiver og kunstneriske visioner, den traditionelle hjemmebibliotek ovenfor er en del af et bemærkelsesværdigt hjem med udsigt over en golfbane i Arizona, hvor livet unravels forskelligt. En del af denne differentierede livsstil er eksistensen af ​​et to-etagers traditionelt bibliotek med skjulte læsekroge omkring den overdækkede limeton pejs. Læsning i dette hjem blev bestemt kronet som behov.

Fabelagtig hjem bibliotek indretning kan virkelig gøre forskellen mellem en kedelig sekvens af hylder og et unikt sted at slappe af, mens du hyggeligt nyder fantasifulde ventures og eventyr. Ellison Bay Manor biblioteket viser et klassisk design, der opfordrer til alle læsere og kan nemt være den perfekte baggrund for litterære bestræbelser eller en privat bogklub. Rejsentusiaster og eventyrere med en lidenskab for læsning ville være yderst komfortable her, er du enig?

Nogle foretrækker frihed og åbenhed i et havebibliotek, andre vibrerer ved tanken om et privat bibliotek med en beroligende lyseffekt. Lys og elegant, det sofistikerede hjemmebibliotek ovenfor forbinder læseren med et lyst og varmt miljø for at fungere som virkelighedskontrol. Inspireret af denne blanding af lodrette bogreoleder og kvadratisk loftgeometri kan du oprette din egen læserhimmel inden for et dedikeret rum i huset.

Skræddersyede hylder i et moderne hjem kan ses sammen med klassiske møbler i en vellykket indsats for at tilføje høj klasse og sofistikeret til dette læsnings- og skriverum. En biblioteksstige hjælper læseren med at komme højt op, mens biblioteket designes. Madrid-baserede tværfaglige designer Luis Bustamante styrer sit arbejde for at skabe en raffineret atmosfære, der afspejler hans historie som billedhugger og maler.

EN brugerdefineret runde bibliotek design taler om rummuligheder indblandet med en eventyrlig designånd. Du kan ikke tale om klassiske designdesign ideer uden at nævne en afrundet trappe. Dette er et to-etagers traditionelt bibliotek og den i farvet bånd mahogni i Newmark Custom Møbler og Interiors 'portefølje - vi kan ikke lade være med at elske det.

Når man lige har nævnt den afrundede trappe i biblioteket, er det tid til at se, hvordan en af ​​disse skønheder ville passe ind i din ide om en perfekt bibliotek design. Eksemplet ovenfor synes at være kommet ned fra en mystisk bog - dette klassiske bibliotek med træ bogreoler og kabinetter gemmer sine døre bag bogreoler. Designet af Wiedemann Architects i Bethesda viser dette traditionelle biblioteksdesign, at nogle kunder sætter pris på atmosfæren og lugten af ​​bøger, der er bøger, selvom de måske læser e-bøger i dette lykkelige rum.

Åbne bogreoler med fantastiske eventyr, en klassisk biblioteksstige til hver bogen og en hyggelig stol med osmannisk er alt, hvad du behøver for at forberede dig på at dykke i en verden, der venter på at blive opdaget side om side. Og selv om du kan tage den moderne vej og skjule rod bag bogspidser med disse kreative opbevaringsbakker, vil det aldrig føle sig så autentisk som et klassisk bibliotekslokale.

Det er nemt at finde det perfekte bibliotekdesign, når du arbejder med talentfulde designmedarbejdere. Biblioteket ovenfor - ved Doyle Coffin Architecture - har et hjørne pejs, der oplyser og skaber en komfort zone omkring den, så dine aflæsninger kan ledsages af den knitrende ild. Forestil dig at skrive kærlighedsbreve fra det skrivebord. Vi kan trods alt være den sidste generation, der husker en tid, hvor bogstaverne var normen og romantik rejste via duftende papirer.

Sammenhæng med et ønske om at opretholde de ubesværede følelser af elation, der sender ryster ned ad rygsøjlen ved synet af et uåbnet brev, synes et biblioteksbord eller bord passende for ethvert bibliotekslayout. Book kroge og varme flammer, friske blomster og hyggelige lænestole - hvad vil du tilføje til at skabe din drømmehus bibliotek? Tag inspiration fra det luksuriøse Jefferson Hotel i Washington, DC - deres bibliotek er fantastisk - læsere bryder sig fri fra den umiddelbare virkelighed, mens de forankres i et smukt rum.

Bøger og familie memorabilia går godt sammen i et klassisk bibliotek rum, der minder os om, hvordan hver hukommelse er knyttet til et objekt. Dette er ikke i modsætning til den måde, følelser knytter sig til fiktive tegn i bøger, læser vi og forbliver hos os som personlige minder.Dette er den meget private og skræddersyede kontrast i dette offentlige bibliotek i et forladt industrilandskab - hvad de har til fælles er det fortsatte ønske om at vide mere og forstå forskellige perspektiver på verden.

I et vertikalt bibliotek vil du blive fristet til at tilføje masser af bøger, opmuntret af det tilsyneladende ekstra rum. Men husk at enkelhed bør herske i et rige, der allerede er tungt med kompleksitet. Dette boligbibliotek blev forestillet som en "shuttle" til enhver verden, du vælger at indtaste via bøger på hylder. Og da moderne biblioteker begynder at vedtage et moderne design, bliver klassisk bibliotekdesign, der bevæger dig, stadig vigtigere.

Biblioteker med en maskulin stemning kan ses gennem historien. Dette victorianske gotiske bibliotek design viser, hvor alvorlig viden der blev taget tilbage i dagene i modsætning til vores oplevelse af sjov og spændende studier. Med fuldt panelede vægge og ildknude under et stort emblem, lover dette rum privatlivets fred indtil du vælger at blive med i den materielle verden.

Bibliotek design indkapslet i træ kan virke klaustrofobisk for nogle, men andre finder det bedst muligt at nyde kampen mellem godt og dårligt eller en aften med et par venner, der diskuterer din seneste læsning. Se det Minnesota-baserede familieejede boutiquebygningsfirma Stonewoods portefølje for en dybere dykke ind i deres stil.

Bibliotekdesign, herunder kontorlokaler, er ikke kun funktionelt, men også en stor hjælp til dem, der studerer og arbejder hjemmefra. Forestil dig at løfte dine øjne ud af papiret for at se et så inspirerende interiørdesign! En del af en hauntingly smukke ejendom nær Santa Barbara, dette fantastiske bibliotek vil have eventyrlystne læsere og rejsentusiaster drømmer om det igen og igen.

Et hjembibliotek i en middelhavsvenlig ejendom ser ud som den ovenfor. En del af et fredeligt tilbagetog lige over Mount Eden Estates i Saratoga og med udsigt over upåklagelige landskaber, huser dette hjem også et bibliotek, hvor viden, kunst og familie stiger på højeste niveau. Et imponerende maskulin skrivebord, lænestol og biblioteksstige giver de nøgne fornødenheder i et rum dedikeret til læsning og skrivning.

Et skulpturalt klassisk bibliotek og kontorlokaler kan sætte et smil på mit ansigt hver dag. Med et skulpturalt skrivebord under et fascinerende loft udstråler dette klassiske bibliotek af Taylor Craft Cabinet Door Company en dekadent elegance, der ses i de skræmmende rum, der bebos af beundringsværdige mennesker. Vintage møbler er på vores liste over 15 Friske Møbler Trends at se på i 2014 - inkorporering af "noget gammelt" i et moderne hjem rødder os til vores historie.

Toning ned den kongelige følelse givet af et virkelig klassisk herregårdsbibliotek, anlægger dette lejlighedsversionsbibliotek for at læse din vej til royalty. Forestil dig at ligge på den smarte dagseng efter at have taget en stor selvbiografi. Oversvømmet med naturligt lys orienteret på bogens sider, mens du hviler på hovedet på den afrundede pude, ser værelserne lyse og blide ud. De mange siddepladser er en af ​​de 10 indretningslære, som alle bør vide.

Vi har set et rundt bibliotek før, men intet som dette imponerende bibliotek / medierumsrum vist ovenfor. Under et stort dekorativt træloft åbner en verden af ​​underholdning og underholdende. Bøger på hylder, en rummelig sofa eskorteret af et træ og glas sofabord og et misundelsesværdigt mediesystem plus kontorbord og lænestol med lampeskærm - dette rum har det hele! Det er en måde for ivrige læsere og filmentusiaster at få deres hjem til at føle sig som et luksuriøst feriested!

Det her lys-oversvømmet klassisk bibliotek og kontoreksempel herover er en, jeg ville helt sikkert placere på den maskuline side af skalaen. Varmt træ udstråler en følelse af tilhørsforhold, lys filtreres gennem vinduesrammerne, frisk luft kan nydes ud over de store glaserede døre, mens bøger giver den rette viden til at understøtte udviklingen af ​​en sund krop. Det virker maskulin i dets essens, og hvis jeg skulle gætte, ville et mænds walk-in closet forbinde dette kontor / bibliotek til soveværelset. Men det er bare min fantasi.

Bogreoler, der løber helt op til loftet på to modstående vægge, giver et rummeligt bibliotek. Grå blev valgt til at skabe en neutral tone, mens gul blev brugt til at bringe energi og farve. Ved siden af ​​disse 10 must-have varer, som luksushuse købere vil have mest, vil jeg helt sikkert tilføje et hjemmebibliotek for dem, der forstår George R. Martin Martin's perspektiv på læsning: "En læser bor tusind liv, før han dør. Manden, der aldrig læser, lever kun én. "

Et brugerdefineret bibliotek sikrer ikke kun unikhed og funktionalitet inden for et givet rum, men også den æstetiske glæde, der kommer fra håndlavede detaljer som den brugerdefinerede runde tæppe Julie Dasher designet specielt til dette fortryllende private rum. Dette er biblioteket på ASID Showcase Home designet af Angela Parker, og det vil overbevise dig om at tage den brugerdefinerede vej til at have en drømmehus bibliotek.

Ved siden af ​​pejsen inviterer en hyggelig lænestol dig til at sidde og varme dine ben med en bog i dit skød. Dette boligbibliotek, der vises i et Connecticut hjem i Crisp Architects 'portefølje, henvender sig til ejerens kærlighed til havearbejde, underholdende og afslappende i deres hjem. Alt, der bringer sjæl til sjælen, viden til sindet og livets liv i kroppen er værd at investere i. Inden for et naturligt landskabslandskab er encountry home bibliotek synes at være crowning af afslapning.

Forestillet af Peter S. Balsam Interior Design Associates i varm valnødspanel, dette Engelsk stil bibliotek design gifter sig med nye og antikke møbler i et varmt synonym og indbydende miljø.Med lys skaber den perfekte læseratmosfære, synes biblioteket at mangle moderne teknologi. Men lad dig ikke narre, en tv-projektor og skærmen falder fra loftet, når du har brug for dem.

Brugerdefineret bibliotek design starter med skræddersyet kabinet og hylder. Imperial Design skaber fint skræddersyet kabinet til hele hjemmemiljøet, og bibliotekets eksempel ovenfor er en del af deres portefølje. Visning af en blanding af dybe, varme farver, dette bibliotek provokerer dig til at tage en tur ned hukommelsesbane, mens du kigger gennem dine fotoalbum eller deler et eventyr med fiktive tegn i en behagelig indstilling.

Re-purposing rum i dit hjem kan få dig det fantastiske bibliotek du holdt drømmer om. Se Pierre Paul Design, arbejder på et hjemmebibliotek, der ikke eksisterede i husets originale fodaftryk. Designeren forestillede sig dette hyggelige bibliotek i et rum, der var reserveret til hjemmets anden historie, åben foyer.

Dette Far Hills hjem bibliotek og kontor prale af en indbydende atmosfære, a symmetrisk bibliotek layout det cocoons dig ind i et beskyttende rum, mens du sejler eventyrlystne fantasi farvande. Millwork & More skabte dette dejlige bibliotekshylde spejling boksekasser, et særligt område tæppe i midten plus to forskellige lænestole, hvor du kan få en kop te, mens du læser din favorit roman endnu en gang.

Dette træpanelbibliotek provokerer sindet til at tage en mørkere vej, et mustering med eventyr under de forsigtigt udslettede lys. Susan Fredman Design Group vidste hvordan man laver et klassisk hjemmebibliotek design, der fungerer som et stille tilbagetog og anvender den æstetiske kraft i teksturer og subtile toner.

Dette er faktisk a klubhus bibliotek og det holder inspiration til at opbygge dit eget hjemmebibliotek inspireret af klassisk design. En del af landsbyen ved toscanske søer viser dette elegante bibliotek smukt en træpanel-komfortzone, hvor socialisering og læsning forfalder i en ubesværet god tid. Tilhører du en bogklub?

Dome Penthouse på det legendariske Plaza beskytter et bibliotek, hvor du sjældent får chancen for at se. Dette fantastiske hjem med udsigt over Central Park og 5th Avenue blev designet til at samle klassiske stilfulde elementer i en meget moderne omgivelser.

Der er et sidste eksempel på et hjemmebibliotek på vores liste, et behageligt, simpelt og seriøst bibliotek, der springer os fra luksusbibliotekets design tilbage til hyggelige, indbydende læsnings- / skriverum i hjemmet. Denne dedikerede plads kan ses i Ruth Mortensen 's designportefølje, et bibliotek hvor der er plads til alt og alt er på plads.

Nu da vi har set 30 klassiske hjemmebiblioteker, der grænser op til eventyr, vil vi gerne vide, at folk inspireret af Freshome læser de sejeste bøger. Vi er nysgerrige, hvilken bog vil du vælge at læse i hvilke af bibliotekerne i denne liste? Så del med os din drømme bibliotek indstilling i kommentarerne nedenfor.

Du vil måske gerne kigge nærmere på disse 37 hjemmebibliotekdesign ideer med en jay-dropende visuel og kulturel effekt, før du går ud for at leve inspireret.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar