30 udsøgte design ideer til hvide køkkener

Køkkenet er et meget vigtigt værelse i huset, og derfor er det meget vigtigt at vælge den rigtige indretning, fordi du nok bruger nok tid derinde, selvom du kan lide det eller ej. I dag tager vi et kig på hvidt køkken og diskuterer fordele og ulemper ved at have et hvidt køkken.

Hvid er også en farve, der let kan gå i den anden retning. Når det er for meget hvidt, får du følelsen af ​​at være på et hospital eller i et laboratorium, og ingen vil føle sig så i deres køkken. Derfor er det vigtigt at kombinere det med anden farve. For eksempel opretter du et sort / hvidt køkken, en kombination der aldrig bliver gammel. Hvis du vil have noget lidt mere moderne, så prøv at tilføje nogle lyse dekorationer og inventar.

Hvid er en neutral farve, og det bruges som regel i det indre design til at skabe indtryk af større rum for at skabe en optisk illusion. Derfor ville det være et godt farvevalg for et lille køkken. Selvom rummet forbliver det samme, har du i det mindste en lys indretning, et luftigt rum, og det kan virkelig gøre en forskel.

MoreINSPIRATION
  • 27 pladsbesparende design ideer til små køkkener
  • Simple design ideer til små køkkener
  • Orange Kitchen Inspiration Ideas

Normalt, når du har hvide vægge og hvidt loft og måske også hvide gulve, skal møblerne have en anden farve. Hvis du insisterer på at have hvide møbler så overveje i det mindste at male dit gulv en anden farve. Et hvidt køkken kan være meget elegant og elegant. Selvom hvid er en meget krævende farve, og du altid skal holde alt rent og bruge mere tid på at gøre det, er det umagen værd, når du ser, hvor stilfuldt dit køkken er. Det er en fornøjelse at lave mad i et sådant køkken. Du kan føle dig som en rigtig kok derinde. Selvfølgelig har en kok assistenter, men det er en anden historie. {Pics fra tibrokök, invita, Alvhem, Lagerlings, Innerstadsspecialisten, Skeppsholmen}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar