30 Gorgeous Twig Dekorationer til dit hjem

Ligegyldigt hvor stort og smukt vores hjem er, drømmer vi stadig om frisk luft og hvordan vi er tættere på naturen. Vi kan starte små og velkomne natur i vores hjem med disse 30 smukke kvistdekorationer, du kan bruge som inspiration til efterårssæsonen dekoration.

Det her Metallic Twig Pendant Light fra Designlush er en del af Urban Forest Collection af Gwen Carlton. Fremstillet af skulpturel ler over metalarmatur, håndhåndteret vedhængslys kommer i fire finish: kobber, palladium, guld eller pulverlakeret. Det er ikke nødvendigt at sige, at dette vil inspirere til en indendørs atmosfære, der vil vare hele natten og gøre det nemmere at blive fanget i en eventyr drøm.

En unik måde at lade dine gæster nyde din smykke samling ville være at pryder dette smukke twig inspirerede stativ med dine mest elskede aktiver. Støbt af plast, den kommer i to elegante farver: sort og hvid. Det Treasure Tree Jewellery Stand fra Modcloth tilbyder sine kviste til dine smykker at nyde.

Det her Twig Table er faktisk et DiY-projekt. Gør det selv vil øge den kærlighed, som du ser på det fra hele værelset. Alt du behøver er et lille ønske om at blive inspireret ... og nogle værktøjer og materialer. Men når du har bygget det, vil du se, hvor nemt det er at slappe af ved siden af ​​din naturlige trædannelse.

En anden lysekrone fra Urban Forest Collection på Designlush trukket vores opmærksomhed. Denne gang er det den Sort højglans twig lysekrone . Enkelhed opfylder naturen i dette fantastiske stykke lavet af autoemaljeret metalarmatur. Mange farveindstillinger gør dette produkt alsidigt nok til at være iøjnefaldende i enhver omgivelser - lysekronen kommer i sort, hvid, rød, forgyldt guld eller sølvplatin.

Square belysningssystemer er en smuk tilføjelse til dit hjem. For eksempel kan denne Woven Twig Square Lamp fra Wrapables bruges som en hængende lampe eller en bordlampe. Designet gør det lyst indefra ved hjælp af en enkelt pære. Prøv det i dit hjem for en skovvirkning på dine vægge.

Incorporated New York og Stevens Institute of Technology var designerne af dette Gren tabel. Samarbejdet fødte hver af disse unikke sideborde. Efterligning af geometrien af ​​et træ ligger den fantastiske funktion af denne slags bord i sin unikhed: hvert stykke er lavet ved at køre en computeralgoritme for at vokse en af ​​en slags grene, der senere fremstilles i en sag ved hjælp af lithografiske 3D-trykningsteknologier.

I de tidlige dage måtte folk stole på træ for at lave møbler. Nu er vi stadig afhængige af naturen for at tilbyde inspiration til siddepladser. For eksempel blander denne gotiske Revival Chair naturlig naturfuld træ med gotiske stil linjer for at skabe en base for denne tronlignende stol. En behagelig pude sødgør de hårde linjer i designet.

Den mørke bomuldsskygge på dette Chrome Twig Bordlampe fra Graham og Green kan kun fremhæve følelsen af ​​en frisk skov farvepalet. At have et krom kvist design er praktisk, når du forsøger at integrere dette belysningsstykke i dit moderne hjem. Atmosfæren det skaber, vil du glemme daglige pligter og slappe af ved siden af ​​den med en bog i dine hænder.

Den israelske designer Adi Zaffran Weisler har overgået sig selv, da han skabte denne fantastiske afføring. Han forsøgte at finde den perfekte fusion mellem det organiske og det industrielle og formåede at gøre det på en excentrisk måde. RAWtation-samlingen af ​​borde og afføring blev skabt ved at indsætte træmateriale i plastformere inden rotationsstøbningsprocessen begynder.

Italiensk designerteam fra Edilco broderede en simpel vindeltrappe med en smuk twig-design. Dette skabte et moderne visuelt design, der minder os om kirsebærblomstræer. Den mørke kvist design hviler på den hvide trappe og giver indtryk af en uendelig historie.

Et andet sæt af Twig Trapper, denne gang fra fantasi i metaller stjæler vejret fra indgangen. Smukt snoet metal giver livet til en sædvanlig trappe. Tænk på at give disse kunstværker en prøve, næste gang du ønsker en ændring i dit hjem.

Der er en anden måde at se på rækværk: fra jorden op. Dette trædesign har ikke kun grene, men det viser os også det sted, hvor træer får deres kraft fra - rødderne. Et helt træ er blevet forestillet af fantasi i metaller for at tilbyde dybere overvejelser om naturen i dit eget hjem.

Woodland Creek Furniture skabte dette rækværk design ved hjælp af en kombination af naturligt træ og mørkt metal med det formål at gøre opmærksom på en ikonisk repræsentation af en skov i vinden. Twigs blev lined up som om en forfriskende brise rørte dem og efterlod et stærkt indtryk bagved - et indtryk, der vil forbløffe dine gæster, når de går i døren.

Dit køkken kan have gavn af en efterårssæson, der skifter forandring. Prøv denne elegante bar server fra HomArt, når du vil imponere dine venner og bruge den som et serveringspunktstykke ved særlige lejligheder. De hvide skiver står i kontrast med kviststrukturen for en storslået visuel effekt.

Jan Habraken og Alissia Melka tænkte på en sjov måde at hænge dit tøj på: Teichroew Tree Hooked Coat Rack. Den hollandske duo fra van Esch gav os endda mulighed for at forbinde flere grene sammen og nyde et helt træ af racks. Enhver kombination, du kan tænke på, kan hjælpe dig med at genskabe pelsstativet hver gang du vil have noget nyt.

Egan Koo håndlavede dette Hyde-og-Seek stol fra kviste indsamlet fra Londons Hyde Park. Ikke mindre end 217 kviste og 291 dowels blev sat sammen for at danne dette fantastiske nestlignende møbel. Det er mere af en kunstform end en behagelig stol, men følelsen af ​​det tilbud er umuligt at besejre i en konkurrence.

Chris Poehlmann fra Sculpteliers blev inspireret af naturen, da han skabte newGROWTH indsamling af lysarmaturer. Denne serie af aluminium trægrene tilbyder lys fra et loft monteret kvist, der kommer i sølv, bronze eller med krystaller. Elegant og sjovt, lysarmaturen lyser op i ethvert rum.

UK designer Susan Bradley har skabt et smukt bjælkehøjde til de tidspunkter, hvor du har brug for noget fyrlys til at lysere dine vinterdage. Ingen pejs ville være helt tilfredsstillende uden et stilfuldt rack til træ. Det Brændebræt Løser dette problem med stil: Den enkle, men moderne rack kommer i mørkebrun (bark) og hvid (sne).

Woodland Creek Møbler er sandt i naturen ved at skabe endnu et smukt natur inspireret bord. Denne bord har en hård træoverflade, men den fantastiske del er standbyens visuelle virkning: grene og kviste fortvivler for at danne en skovlignende fantasi. Det ville være vanskeligt at sidde komfortabelt ved dette bord, hvorfor det kan genoprettes som en konsolbord.

Dim belysning er vejen at gå, når du er i humør for at søge sjæl. Denne smukke Twig gulvlampe giver den perfekte hideout atmosfære til din læsning eller afslappende fornøjelse. En meget solid lakeret metalbase opretholder denne smarte lampe, og den håndlavede tekstilskærm forankrer øjnene.

Udsmykning er ret nemt, når du har oprettet en base til et værelse. De første objekter er det sværeste at vælge. Hvis du starter med denne lydige lampe, vil dine gæster helt sikkert sætte pris på din stil. En akryl gulvstående lampe som denne er lavet af en kvist beaded akryl stativ og en firkantet mørk lampeskærm.

Det her Silver Twig Lamp Duo kan købes hos Zgallerie. Lamperne ligner trægrene, men opdateres til en stilfuld sølvfinish og lyser op i rummet ved hjælp af en slank sort skygge. Disse særlige lampeskærme ville være en stor husopvarmning gave.

En anden intelligent måde at vise din kærlighed til naturen er at have en smuk twig inspireret dør. Det her Dekorativ økologisk trædør fra Perting åbner døren til en lækker verden af ​​skovundringer, der passer perfekt ind i et moderne og moderne interiør.

En elegant Twig Lysekrone fundet hos Decorati, der har magt til at minde os om det store dyr, der bærer gevirer, vil få dit hjem til at se hårdt og stærkt. Lyset af denne lysekrone spiller med udforsker hvert hjørne af dit værelse for at give følelsen af ​​at gå gennem en mystisk skov. Det går glimrende i et mørkt rum for en dyster følelse og i et lyst rum til en elegant stil.

Disse lysarmaturer kan ses i en elegant og fabelagtig restaurant i Beirut med navnet "Al Dente". The Twig Metallic Fixtures grupperet i små skove i højt til loftet giver en særlig visuel effekt: blødt lys på bunden af ​​rummet og et mørkere og mere sofistikeret lys nær loftet. Glimrende!

Hvad med en større ændring for dette efterår? Et smukt falde tapet kan lysere dit liv, hvis dette er din yndlingssæson. Twigs Wallpaper er en del af Graham & Brown Spirit Collection. Den kommer i to kombinationer: delikat kvist mønster på en kul baggrund og guld kvist mønster på en damson baggrund.

Hvad nu hvis du bragte naturen ind i dit badeværelse? Bare vælg en vidunderlig gren med ekspressive kviste og find det perfekte sted i dit badeværelse. Du vil kunne nyde sin tilstedeværelse og drømme om udendørs, mens du har en spa dag.

Få skoven til dine fødder hver gang du træder på dette tæppe. Det her Dark Tree Rug fra Designlush er lavet af 100% New Zealand uld. Det giver en følelse af magt på to niveauer: stærke fibre men også stærk grafik.

Hvis du virkelig elsker skove og natur, hvilken bedre måde at glide i dine søde drømme end omgivet af mange elementer, der minder dig om naturen? Denne seng er en ode til et moderne interiør med en rustik følelse. Det Branch Bed på Apartment Therapypasser perfekt i et hvidt interiør med meget naturligt lys.

Dette næste stykke er essensen af ​​efterårssæsonen, en påmindelse om, at Halloween kommer, og vi skal forberede vores hjem til en god fest. En Pottery Barn Find ser fantastisk ud i enhver form for hjem, fordi disse enkle Twig Hurricanes kun er et fartøj til din fantasi.

Vi håber at have hjulpet dig med beslutningsprocessen, der naturligvis kommer i efteråret. Nyd de faldne blade og frisk luft og vær venlig overfor naturen!

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar