Ultimate Cleaning Tips & Tricks Guide: 31 ideer til et mousserende hjem

Selvom rengøring af huset ikke er min yndlingsaktivitet, elsker jeg altid resultaterne. Den følelse af opfyldelse, når du ser hele stedet mousserende retfærdiggør indsatsen. Men hvis du virkelig vil have dit hus til at glitre, så skal du rense det grundigt. Det kan være udmattende, men der er måder at forenkle dit arbejde på. Vi er forberedt på 31 must-read tips til at tjekke og prøve.

Hjemmelavet gunk remover.

Køkkenskabe akkumulerer gunk og det er ikke et godt syn, men du kan løse problemet med denne hjemmelavede gunk remover. Bland en del vegetabilsk olie og 2 dele bagepulver og brug en svamp eller en klud til at rengøre frysere. {Fundet på webstedet}.

Vask legos i vaskemaskinen.

Lego stykker, især små, kan blive meget icky, og hvis du vil rense dem en efter en, ville det tage for evigt. Så læg dem alle i en vaskepose og i vaskemaskinen. Tilføj nogle sæbe og tag dem blot ud og lad dem tørre. {Found on gettinby}.

Rengør mellem ovnglaset med en wirehænger.

Rengøring af ovnen kan være meget smertefuldt, og den mest irriterende del er, at vindueskarmen altid synes at være snavset. Det skyldes, at du også skal rengøre i mellem. Se hele vejledningen om, hvordan du rengør dit ovnglas på askannamoseley.com.

Fjern etiketter med oxiclean.

Fjernelse af etiketterne fra flasker eller krukker er ikke en nem opgave, men du kan i høj grad forenkle processen, hvis du bruger OxiClean. Fyld vasken med varmt vand og tilsæt en scoop af oxiclean. Lad flaskerne bløde i 30 minutter og etiketterne kommer ud. {Fundet på stedet}.

Rengør jern med salt.

Rengøring af jern er meget simpelt, hvis du kender dette tip. Stænk først saltet på strygebrættet, drej stryget til den højeste indstilling, og afbryd dampindstillingen, og rør derefter blot over saltet. Smødet stikker til saltet, og jernet bliver rent og skinnende. {Fundet på amumntheoven}.

Fjern kæledyrshår med gummihandsker.

Hvis du har en kat eller en hund, så er jeg sikker på at du er i krig med alt håret, og lad dig omgå huset. Men det er ikke så svært at fjerne alt det hår. Alt du behøver er et par gummihandsker. Kør din hånd over polstring og håret med klæbe til handsken.

Hvid gulvede puder med denne blanding.

Det er så irriterende, når du har pudebetræk eller andre ting, der plejede at være hvide, men nu har de en gul skygge. Men den gode nyhed er, at du kan ordne det. Bland følgende ingredienser: 1 kop vaskemiddel, 1 kop pulveropvaskemiddel, 1 kop blegemiddel, ½ kop borax og meget varmt vand. {Fundet på onegoodthingbyjillee}.

Løs ridserne i træmøbler med eddike og olivenolie.

Hvis du har et gammelt træbord med toppen alle ridset og grimt, skal du ikke smide det ud, fordi det stadig kan gemmes. Bland ½ kop eddike med ½ kop olivenolie, dypp en klud i blandingen og gnid den på træet. Ridserne forsvinder helt og træet ser ud som nyt. {Fundet på domesticblissquared}.

Fjern hårdt vand med eddike.

Den ubehagelige opbygning du ofte ser på og omkring kraner og i nogle andre områder er bestemt ikke noget, du vil have i dit hjem. Men du kan nemt fjerne det med eddike. Hvis det er en flad overflade, hæld nogle eddike og lad den sidde i ca. 20 minutter. Til vandhanen kan du bruge papirhåndklæder gennemblødt i eddike. {Fundet på stedet}.

Rengør oliepletterne på indkørslen

At have oliepletter på din indkørsel er ikke smuk, men det er heller ikke nemt at fjerne dem, medmindre du bruger Pour-N-Restore. Det er en opløsning, der tørrer ind i et pulver og absorberer al olie og trækker op indlejrede pletter. {Fundet på instrukser}.

Fjern varmetegn med mere varme.

HVIS du har hvide varemærker på dine møbler, så skal du bruge mere varme og fugt for at fjerne dem. Tag flere lag klud og spray dem med vand. Sæt dem over pletten og rør derefter i ca. 15 sekunder. {Fundet på littlegreennotebook}.

Rengør en mikrofiber sofa med alkohol.

For at rense en mikrofiber sofa har du brug for en hvid svamp, så der er ingen farveoverførsel og gnidning af alkohol. Sprøjt alkohol på det farvede område og skrub med svampen. Lad området tørre. Tag en børstebørste og genflyd området. {Fundet på 551eastdesign}.

Gør din grill non-stick med en løg.

Gør du klar til en grill? Glem ikke løgene. Det er rigtigt, du har brug for en løg, hvis du vil lave din grill non-stick. Læg kun løgene i halvt og gnid den skårne side på den opvarmede grillrist. {Fundet på youtube}.

Rengør badebatteriet med citron.

I stedet for at bruge alle slags rengøringsmidler, som måske er giftige, skal du prøve en mere naturlig tilgang. For eksempel kan du rengøre badevandskranen med citron. Skær en citron i halvdelen og skrub det hårde vand pletter på enhver armatur. {Fundet på broccolicupcake}.

Rengør brusehovedet med eddike og en plastpose.

Lad dit brusehoved se ud som nyt igen ved hjælp af destilleret hvidt baconat og en pastaagtig baggy. Hæld eddike i posen og fastgør den til bruserhovedet. Lad det bløde i en time og tør rent med et vådt håndklæde. {Fundet på stedet}.

Lav dit eget vinduesrenser.

Alt du skal gøre for at sikre, at du har rene vinduer uden striber, er brug af vand, eddike og opvaskemiddel. Bland disse tre ingredienser, og dine vinduer bliver glittende rene.Husk også at bruge avis. Sprøjt vinduerne med blandingen, brug en hvid klud til at vaske dem og tør dem derefter op i en afladet avis. {Fundet på mom4real}.

Rengør brænderne med ammoniak.

Hvis du ignorerer dem, kan ovnen og brænderne ende op med at være modbydelige, og ingen ønsker det i deres køkken. Så hvad kan du gøre? Det er simpelt faktisk. Rengør komfuret med ammoniak. Tag ¼ kop ammoniak og forsegl den med en af ​​brænderne i en plastikpose. Lad det sidde natten over, og så skal det tørre rent med en svamp. {Fundet på thevspotblog}.

Rengøringsløsning til køkkenvask.

MoreINSPIRATION
  • Tidy House 101: Dræning Rengøring Tips og tricks
  • Clever Stain-Fjernelse Tricks Lånet af Bedstemor
  • 13 enkle rengøringstips og hackere, der gør huset mousserende

Lav din egen rengøringsmiddel til køkkenvasken ved hjælp af følgende ingredienser: flydende opvaskemiddel, destilleret hvid eddike, bagepulver, rocksalt, citron eller lime og is. Du har også brug for en gammel klud, en tandbørste og en blød svamp. Skyl af vasken og drys sodavand på overfladen. Lav en pasta og skyl. Skrub randen med en tandbørste gennemblødt i bagepulver eller sæbe.

Derefter line hele vasken med papirhåndklæder gennemblødt i hvid eddike og lad den sidde i 20 minutter. Mæt en svamp med sæbevand og rengør og vask. Fyld drænet med 2 kopper is og hæld en kop sten salt over terningerne. Kør koldt vand og tænd for affaldet, indtil isen er væk. Skær derefter en citron i halvdelen og tilføj til bortskaffelsen. {Fundet på apartmenttherapy}.

Sådan rengøres et træ skærebræt.

Du har sikkert bemærket, at træ skærebrætter beholder snavs, så her er hvordan du kan rense dem. Du har brug for 2 spsk hvid eddike, 1 kop vand, ½ citron, havsalt, mineralolie eller bordolie og et håndklæde. Tør skæreskiven af ​​med en blanding af eddike og vand. Skær en citron i halvt, dypp den i havsalt og skrubbe. Tør med vand. Dyk derefter håndklædet i mineralolie og massér det i træet. {Fundet på stedet}.

Rens karret med grapefrugt og salt.

Hvis du foretrækker at bruge naturlige eller hjemmelavede rengøringsmidler, her er en du kan bruge til badekarret. Alt du behøver er en grapefrugt og ¼ kop kosher salt. Skær grapefrugtene i halvt, drys med salt, våd karret og drys det resterende salt rundt om bunden. Skrub grapefrugt omkring brusebadet eller karret. Skyl med vand. {Fundet på aptt}.

Lav din egen ovnrenser.

For at rense ovnen kan du blande bagepulver og eddike. Du har også brug for en skål og en spatel. Skrabe røget med spatelen. Drys kogepulver over gulvet i ovnen. Sprøj derefter eddike over bagepulver og spred pastaen rundt. Lad det sidde i 10-20 minutter. Skrub i en cirkulær bevægelse. {Fundet på instrukser}.

Rengør persienner med eddike og vand.

Rengøring af persienner behøver ikke at være smertefuldt. Der er en simpel måde at gøre det på. Bland lige dele eddike og varmt vand i en skål. Tag en gammel sok på hånden og tør blindsene ren. {Found on keephomesimple}.

Fjern permanent markør med tandpasta.

Hvis du har et barn, der lige har opdaget magien af ​​permanente markører, så vil du højst sandsynligt finde kunstværker på gulvet og møblerne. Bare rolig, det kan fjernes. Først sættes en dråbe hvid tandpasta på markøren og gnides med en fugtig klud eller et håndklæde. {Fundet på mylifeandkids}.

Stryge ud tæppe pletter.

Nogle pletter vil bare ikke komme ud af tæppet, uanset hvilken type renere du bruger. Men der er en løsning på det. Sprøjt vinduesrenseren over pletten, læg en klud eller et håndklæde over det og jern. Gentag indtil pletten kommer ud. {Fundet på pintester}.

Rens sølv med salt og bagepulver.

Både salt og bagepulver bruges almindeligvis i hjemmelavede rengøringsmidler. Men hvorfor ikke blande dem? Hvis du gør det, får du en meget flot rengøringsmiddel, som du kan bruge på sølv. Kombiner lige mængder salt og bagepulver. {Fundet på onsuttonplace}.

Mikrobølgeovn køkken svamp.

Køkken svampe tillade bakterier at hæve sig, så det er en god ide at slippe af med dem. Det er meget nemt. Bare svampen i mikrobølgeovn for 5 minutter. Det vil dræbe næsten alle bakterier. {Found on momsagainstcooties}.

Rengør affaldsdeponeringen med citroneddikeis.

Her kan du naturligvis rense din affaldshåndtering: Du har brug for 3-4 friske citroner og en flaske hvid eddike. Rul hver citron og skiv den derefter i små stykker. Sæt stykkerne i iskubeskuffens separate huller. Fyld bakken med hvid eddike. Frys terningerne. Drop 1 kube i bortskaffelsen hver aften. {Fundet på lifehacker}.

Slap af med lugten.

Hjemmelavet air freshener opskrift.

Hvis du foretrækker naturlige dufte, så lav din egen air freshener. Du kan bruge citron, vanilje og rosmarin. Bland to kopper vand, en teskefuld vanilje, en skivet citron og 2 rosemarygryn i en pande og lad dem simre. {Fundet på thepinjunkie}.

Frugtbar air freshener.

Her er en anden dejlig opskrift. Du har brug for æbler, en appelsin, en citron, tranebær, kanelstænger, helttærter og vanilleekstrakt. Sæt alt i en kasserolle og tilsæt lidt vand. Kog, sænk derefter varmen og lad dem simre. {Fundet på stedet}.

Citrus eddike renere.

Lav en naturlig renere, der lugter vidunderligt med citrusskræl og hvid eddike. Tag citrusskrælerne og læg dem i en krukke. Dæk med eddike og lad det sidde i 2 uger. Fjern peeling og fortynd med vand (1: 1). Hæld i en sprøjteflaske. {fundet på fortheloveoffoodblog}.

Lad dit hus lugte som foråret.

Til denne opskrift har du brug for en lille stockpot, hvor du lægger vand, en citron og et par rødder af rosmarin.Tilsæt 1-2 teskefulde vanilje og lad blandingen simre hele dagen lang. {Fundet på morganmoore}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar