31 Inspirerende Mezzaniner for at hæve din ånd og øge kvadratfilm

Bedste vises under svævende lofter, mezzaniner er alsidige, funktionelle rum, der hjælper med at oplyse bedre og ventilere et hjem og udvide visuel rækkevidde og skabe indbydende sociale rum. Denne mellemliggende etage kan medvirke til at tilføje en vis vibe til rummet, belysning eller definere et nyt formål for en anden del af det samme rum.

Små værelser kan prydes med mezzaniner, der løser rumproblemer - denne platform kan tjene som et andet soveværelse, et hjemmekontor, et bibliotek eller det kan være den perfekte løsning til et dobbelt høj socialområde med opholdsstuen ovenpå, så det kan drage fordel af ekspansive udsigt over omgivelserne.

Det Algarrobos House af Jose Maria Saez og Daniel Moreno Flores provokerer vores fantasi med en træ mezzanin bygget under ovenlyset. Over køkken- og spisepladsen er denne platform lavet af lige bjælker oversvømmet med naturligt lys via glasruder.

Det Cowshed House af Carter Williamson Arkitekter kan prale af højprægede vinduer, der afslører skønheden i en åben grundplan under naturligt dagslys. Inden for dette lyse sociale rum sidder soveværelset mezzanin snugged under det lange stejle tagplan.

Denne lille, 29 kvadratmeter lejlighed i Polen inkorporerer en mezzanin i sit design, der udvider beboelsesrummet med et stort sengeplads. 3XA arkitekter forestillede sig en semi-mezzanin under loftet på 3,7m og bygget det over badeværelset og gangen og løste rumproblemet med stil.

Det Oriental Warehouse Loft renovering i San Francisco indbefatter man at genforfinne dens mezzanin niveau, erstatte de uigennemsigtige lygter med gennemsigtige glasskinner og dermed skabe en visuel forbindelse til beboelsesrummet nedenfor. Lokal arkitekt team Edmonds & Lee forestillede sig denne platform som en sovende mezzanin komplet med et bad og et bibliotek.

En del af Unité d'Habitation (eller Cité Radieuse) i Marseille, Frankrig, blev denne lejlighed, der hilste Le Corbusiers indflydelse på det moderne århundrede i USA, venligt fotograferet af Living Agency. Mørke vægge under et hvidt loft opdelt af en mezzanin, der viser en stor træskinne, udgør en elegant og elegant designkamp.

Dette italienske husstudio ved Studioata definerer et moderne perspektiv på mezzanin design. Defineret ved træindsats hele vejen igennem, blev denne lejlighed smukt prydet med et volumetrisk skrivebord nået via en flydende trappe. Kreativitet vrimler i denne funktionelle hjemmekontor mezzanin design, gør det ikke?

Dette fantastiske mezzaninbad er en del af hollandske arkitekter Leijh, Kappelhof, Seckel, van den Dobbelsteens portefølje. Under disse skyhøje lofter plejede religiøse sange at springe væk fra væggene. Du ser, hvad der engang var en historisk hollandsk kirke, blev omdesignet til en unik hems med inspirerende detaljer.

Maxim Zhukov of To Taste designet denne industrielle bachelor loft til sig selv, og valgte at have kontorlokalet levitating over sengen. Et sæt flydende trapper fører op til den enkle platform med et skrivebord / rækværk orienteret mod vinduet. Smart brug af plads, ikke?

Le Couvent Loft er, som du måske har gættet, et tidligere kloster. Opret i 1750 af Napoleon's kone Josephine, denne 25 kvadratmeter loft i Val d'Oise (kun 15 km nord for Paris) viser et smukt boligareal mezzanin over gangen, køkken og spiseplads.

Som Buildall Construction re-designet den Wrigley Loft inde i den konverterede Wrigley Building i Leslieville, Toronto, de forestillede sig et mezzanin niveau som soveværelset. Placeret bag gennemsigtige døre i volumen under sengens mezzanin, kan hjemmekontoret enten være skjult eller åbent, ændre stemningen i det rummelige opholdsstue.

Balancering af mørke gulve og en nedsænket hvid eg platform, denne moderne New York Urban Retreat af Paul Rudolph viser en flydende trappe fører op til opholdsrum mezzanin. Lidt indgreb var nødvendigt for at opdatere 1960'ernes hjem, hvoraf den ene er glasskinnet, der holder designet frisk og den visuelle forbindelse maksimalt.

Det er overflødigt at sige, at denne luksuriøse mezzanin optaget af et badekar ser ud som et himmelsk sted at tilbringe aftenen, så kom bare ned for en afslappende søvn. Dramatisk i design, prale af dobbelt højde vægpanel stiger op for at imødekomme det opsigtsvækkende loft, denne private plads i House Little Venice af Wells Mackereth var perfekt udsmykket med mezzanin badekar og en støbt gul og hvid glas 1960s lysekrone.

Enkel og elegant, gemt sikkert under det skrånende tag, er dette mezzanine hjemmekontor perfekt til dem der arbejder hjemmefra og også vil være visuelt forbundet med det levende miljø omkring dem. Slanke mezzaninrækninger holder gulvplanen visuelt åben, samtidig med at det fremmer enkelhed i design og masser af naturligt lys fylder interiøret.

Omfattende brug af glas ser næsten futuristisk ud, især når du kombinerer det med slanke designlinjer og hvide detaljer. Om natten kommer persienner ned over kabinettet, der danner de afrundede glasvægge. I løbet af dagen oversvømmer flodbredden af ​​Chelsea Embankment og Themsen rummet. Det her Riverside Penthouse i London af Foster & Partners viser en kreativ måde at styre naturligt lys inde, passere glasreling på mezzaninen, trænger dybt ind i hjemmet.

Hvide rum trækker i dagslys og gør din yndlingsfarve nemt. Kombiner det med en åben grundplan og et moderne perspektiv på privatlivets fred, og du fik dig selv et mezzanin soveværelse område.I tilfælde af Tyresø Brevik Vacation House blev interiøret indrettet med et moderne udvalg af møbler til at komponere en blød atmosfære.

Og når mezzaninen er den terrasserede platform, hvorfra panoramaerne begynder at rulles foran dine øjne, ved du, at mellemgulvniveauet var helt værd at bygge. Ved at holde disse synspunkter tilgængelige, blev et glaspanel installeret som rækværk.

Du ser, hvordan gennemsigtighed altid er opfyldt med en moderne løsning til mezzaninniveauer, der skal forblive lyse - de tilbagevendende glasrækninger. Især når du renoverer bygninger, der er beregnet til andre formål, som glas og sten moderne bolig ombygget fra en 15. århundredes lada. Her er mezzaninen den faktiske boligareal placeret over køkkenet og spisepladsen på første niveau.

Ved at kombinere trævarmen med grønne munterhed kan en mezzanin også blive en del af en split-niveau arkitektur. Dette eksempel ovenfor overfører komfort og beroliger øjet med en behagelig, naturlig farvepalet. Hvis en levende væg ikke er en mulighed, kan hængende planter tilføje den økologiske dimension pladsen har brug for.

Små, høje rum kan i høj grad nyde godt af eksistensen af ​​et mezzanin niveau - som denne Göteborg lejlighed udstiller en anden måde at skabe det ekstra soveværelse område du har brug for. Placeret over det lysløse boligareal, er denne lille mezzanin tilgængelig via en stejl trappe. Bøger fra gulv til loft bogreol og tv kæmper for ejerens opmærksomhed hver aften.

At lokke romantik med den åbne natur af et levende rum med en flydende seng, man kunne forkæle sig i doven eftermiddag oversvømmet af dagslys, og fortrydelse ville helt sikkert aldrig komme til udtryk, når man tænker på beslutningen om at opbygge en mezzanin seng - det er bare for komfortabelt og tilbyder et anderledes perspektiv på ting mens du maksimerer rummet.

En anden version af glasrækværket på en mezzanin kan ses på billedet ovenfor, der viser de sociale rum i en Madrid-bolig skabt af den spanske designer Luis Puerta. Lining af trapper og mezzanin, glas rækværk fabrikere en lys korridor, der hjælper yderligere forstørre rummet. Dette er en fantastisk måde at tilføje kvadratfiler til dit hjem og tilslutte forskellige zoner og niveauer.

Denne indvendige balkon er et attraktivt visuelt element, der taler om elegance og naturlige materialer. Det konverterede historiske kapel i Wiltshire, England, var den måde Jonathan Tuckey Design forestillede en moderne renovering tilpasset behovene hos dens indbyggeres moderne livsstil. Den tidligere hal blev omdannet til et åbent køkken og stue med et mezzanin galleri ovenfor.

Minimalistisk husdesign spiller ofte med opfattelse og rum. Hus i Kyobate af designer Naoko Horibe er en samling af alsidige, funktionelle rum, der baserer sig på ideen om enkelhed. Mezzaninen er skåret for at forme to indvendige balkoner, der rammer forskellige visninger af det sociale rum nedenfor.

Denne smalle, høje beboelsesplads viser en nænsom industriel elegance i hvid finish. Mezzaninen bliver en platform, der forener underetagen til ovenpå uden at røve køkkenet og spisepladsen i naturligt lys.

Bright orange detaljer i et hvidt rum sammen med metalelementer komponerer et levende, moderne og slankt design. Når der anvendes på små rum, tyder behovet for kompakt rumarrangement til en stilfuld løsning: mezzaninen. Forbundet med en vindeltrappe til det sociale område nedenunder, er soveværelsesplatformen pænt gemt over tekøkkenet, entreen og badeværelset i denne ungdommelige lille lejlighed.

House Like Village af Marc Koehler Architects ligger i en renoveret gammel havn cantina på Amsterdams KNSM øen. Hollandske folk er kendt for deres åbne natur og kærlighed til lyse rum, så en mezzanin syntes den perfekte måde at kombinere volumetriske funktioner nedenunder med en platform til spisning og madlavning ovenpå, tilgængelig via bogreolestegene.

Indendørs volumen, der maskerer forskellige funktionelle rum, kan nemt blive mezzaniner og udvide brugbar beboelsesrum. Det her Hus i Yoro er et lager konverteret af Airside Design Office og huser soveværelset og badeværelset i det hvide volumen og udforsker en anden brug af plads i et moderne interiør.

En moderne Göteborg lejlighed viser, hvordan en mezzanin og omhyggeligt planlagt design kan tilføje et par meter plads til grundplanen, lige nok til et lille hjemmekontor. 10 fods store vinduer giver masser af naturligt lys, der gør sin vej i køkkenet, som tilladt af mezzanin niveau, hvor soveværelset er placeret.

Dualitet og romantik er to sider af et sort og hvidt soveværelse. Dette eksempel ovenfor provokerer vores sind med en visuel appel formet af enkel elegance og et mezzanin niveau kramme de høje vægge. Flydende trapper og en kolonne, der støtter mezzaninen, fuldender det drømmende soveværelse design.

Afslutningen af ​​vores liste er et eksempel på, hvordan moderne svenske design kombinerer trævarmen med det funktionelle hvide design i denne Stockholm-lejlighed, der ses på Skeppsholmen. Her er mezzaninen den perfekte løsning til at skabe mere plads under det skrånende loft.

Så du ser, der er utallige måder, hvorpå et mezzanin niveau kan hjælpe dig med at få mere plads inde i hjemmet: glasskinner, sengepladser, selv forhøjede hjemmekontorer kan omfatte i dit hjem med det rigtige mezzanin design.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar