Imponerende Men Elegant Walk-In Closet Ideer

Walk in closets har altid været et symbol på luksus, men de dage, hvor en walk in closet udelukkende tilhørte et palæ, er forbi. Vi har nogle af de mest funktionelle og smukke walk in closet ideer til at hjælpe dig med at skabe et upåklageligt, organiseret dressing område.

Hvis dit tøj og tilbehør er kunstværker til dig, er det på tide at vise dem korrekt. Med nogle gode design valg, kan du have (og nyde) walk in closet af dine drømme. Den første ting at bestemme, når man overvejer walk in closet ideer, er, hvordan man skaber det mest funktionelle rum muligt.

Start med disse tre praktiske trin:

1. Vælg en walk-in closet form

In closet design er der tre generelle muligheder:

-En "L" formet skab-Et "U" formet skab-En lige walk in closet

Skabe i form af "L" indtager to af rummets vægge, hvilket giver dig plads til at bevæge sig. En "U" optager tre vægge til maksimal opbevaring. Den lige skabsdesign giver mulighed for hans og hendes sider og fungerer godt i mindre områder. Afhængig af skabet størrelse, har alle tre former fordel af et osmannisk eller siddeområde til at sætte på sko eller dressing.

2. Tilføj god opbevaring

De fleste af os har mange tilbehør, for ikke at nævne en garderobe af sæsonbestemte varer, der skal opbevares det meste af året. At have dedikeret opbevaring til alt tøj og tilbehør gør det nemmere og mindre stressende at finde varerne, når du har brug for dem. Tilføjelse af masser af skuffer til dit skabsdesign er den bedste måde at holde varer organiseret og støvfri.

Den rigtige organisatoriske plan bestående af hylder, hængende rum, skuffer og skabe holder et skab, der ser pænt og ryddeligt ud.

3. Når man ser på Walk in Closet Ideas, vælges en stil som nøgle

Gennemgå walk in closet ideer og beslutte dig for en stil til dit skab. Moderne styling er det bedste for et rent, ryddigt rum at vise dit tøj smukt. Har en bestemt stil i tankerne for at holde en tur i skabet ser sammenhængende og holde fast i det!

Når du har fået knoglerne i din walk in closet i rækkefølge, tag inspiration og indarbejde nogle valg fra vores ni must-have walk in closet ideer:

Farven Hvid

Ingen anden farve i paletten skaber et bedre kulisse i din walk in closet for dit tøj til at skinne. Hvid er høj kontrast, lys i hvad der normalt er et mørkt rum og ser altid skarpt og nyt ud.

En Dressing Island

Hvis du har den luksus i rummet, er en dressing det perfekte sted at slippe alle dine ting, indtil du bruger dem igen. Øerne kommer i forskellige former og størrelser. Sørg for at vælge en med masser af opbevarings skuffer og hylder for at maksimere opbevaring. Tilføj bakker eller bokse til din øvre top for at fange mindre ting som smykker, lommeskift eller nøgler.

Innovative tilbehørsdisplays

Skab et smukt og unikt skabsrum ved at bruge innovative skærme, som skovæggen ovenfor. Tag inspiration fra de hotteste modebutikker for at vise dine modedesigner. Nogle display ideer inkluderer:

-Mannequins-Racks-Retail smykker viser-Open bogreoler-Floating kasser og ledges

Et siddeområde til dressing

For dit walk-in closet skal være virkelig funktionelt og et rum, du vil nyde, skal du have plads. En osmannisk er den perfekte løsning. Du kan lægge tøj på den osmanniske, eller sidde på den for at få dine sko på. For yderligere opbevaring, prøv en opbevaringskrog som åbner op.

Afhængigt af dit skabsform fungerer de runde ottomaner bedre i store åbne skabe, mens smalle bænke virker bedst i lige, enkeltmonterede skabe.

En Forfængelighed Sektion

En af de nyeste opgraderinger i verden af ​​walk-in closet design er den indbyggede forfængelighed. Uanset hvor meget plads der er til rådighed, kan du tilføje en til din walk in closet. Nøglekomponenterne til et forfængelighedsområde omfatter:

-A bordplade-Et spejl. Hvis der ikke er plads på væggen, fungerer der også et bærbart spejl-Dedikeret belysning. Brug en lampe, en belysningsbjælke eller uanset belysning fungerer bedst i dit skabs forfængelighed-Drawers. Vi anbefaler skuffer til nemt at opbevare alle make-up og plejeværktøjer, når de ikke er i brug-En afføring eller sæde. En afføring fungerer godt i et lille rum, fordi det kan tjene som et sæde eller som en stige for at nå højere steder

Spejle

Du kan aldrig have for mange spejle i dit walk-in closet. Hvis du er plads og væg udfordret, overvej at opgradere dine skabsdøre til spejlet. Multifunktionsdørene holder organerne organiseret, mens de reflekterer lys og andre dele af dit skab, hvilket gør dit omklædningsområde føles større.

Cool Lighting

Indstil stemningen med belysning på flere måder, herunder:

-Creating et design eller brændpunkt-Adding humør belysning til rummet-Limper rummets lysstyrke, især når vinduer ikke er tilgængelige-Highlighting tilbehør-Funktion som opgavebelysning, når du påklæder eller anvender make-up-Showcasing dine smukke skabet viser

Nogensinde spekuleret på, hvordan man får lysbokseffekten, som skovæggen i billedet nedenfor? Monter et blomstrende lysarmatur på væggen og tilsæt en hvid plexiglasbaggrund til bogreol eller skab foran armaturet. Plexiglasset vil diffunde det blomstrende lys og forårsage lysboksens glød, du ser.

Artful Organisation

Når du har investeret i en walk-in closet opgradering, er det tid til at fremvise dine varer som en proffs.Nogle måder at kunstigt organisere dit skab på er:

-Gruppere ting som tasker eller sko i et afsnit-Color koordinerer alt tøj og tilbehør-Creating vignetter eller kombinationer af dine yndlingsartikler til visning-Adding foretrukne indrammede personlige billeder eller inspirerende fotos til dine skærme-Inklusive favorit kunst og modebøger på dine hylder og tællere-Under en koordineret serie af tøjbøjler

Udover at kunstigt vise dine varer ved hjælp af ovenstående tips, må du ikke overhale det. Ligesom billedet nedenfor holder du displayet minimalt og giver mulighed for åbent rum til at skinne igennem. Ordspillet, "mindre er mere" er hemmeligheden til smukke skabet viser.

Biblioteksstigen

Få mest ud af din walk in closet ved at installere en kølig biblioteksstige. Stigen giver mulighed for nem adgang til genstande opbevaret højt, samtidig med at du tilføjer en funky effekt til dit skab. Det bedste er, at din stige kan være en del af din skærm, hvor du kan hænge næste dags tøj eller et par tørklæder 'til du skal bruge det.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar