34 DIY headboard ideer

Hvad laver DIY hovedgavl så interessant er det faktum, at de går ud over det grundlæggende og de fordobles som regel også som dekorative stykker til soveværelset. Det hele begyndte med et praktisk formål at isolere sveller fra træk og kulde. Designerne eskalerede derefter og blev mere og mere udsmykkede og æstetisk tiltalende.

Hovedgavler er for det meste dekorative nu, selv om de har en vis funktionalitet. Nogle kan indeholde indbygget eller skjult lagerplads, der kan bruges til lagring af bøger og andre genstande, og nogle tilføjer jubel til indretningen med deres sjove former. Disse 34 DIY ideer konkurrerer ikke med hinanden. De er de bedste, vi kunne finde, og de er alle lige så interessante.

Hovedgærde fra bjærgede materialer.

Det første projekt er realiseret fra skrotmaterialer, der er reddet fra en brændbar bunke. Hovedelementet er en gammel dør parret smukt med en vintage port taget fra en affaldsdump. Arrangementet tog lidt fantasi og sprøjtemaling, og resultatet er som en krone til kingsize-senget. Nu kan du forestille dig din egen "sovende trone".

Metal hovedgærde.

Denne er virkelig enkel, men genial. Hvem vidste, at metal tagdækning kunne være så stilfuldt? Dette unikke hovedgavl får en rustik, men endnu skinnende glamourøs følelse. Det var muligt ved at skære i denne form et stykke bølgepapp. Denne fælles, traditionelle tekstur af materialet kan genkendes, men dette $ 30 hovedgærde er alt andet end almindeligt. {Fundet på Kara Paslay}.

Gamle dør hovedgærde.

Et par genvundne gamle døre tilføjer en enorm visuel vægt til dette drømmende soveværelse. Det luftige soveværelse er forbedret med masser af naturligt lys og hvide malede vægge. Også i rummet findes andre vintageelementer, der starter med den glitrende lysekrone. {Fundet på Dreamy Whites}.

Original hovedgavl ved hjælp af butiksskilte.

Disse projekter viser mangfoldigheden af ​​emnet, du kan bruge til at oprette et originalt hovedgærde. Denne ene er realiseret med et genvundet dagligvarebutik, der ser så godt ud som nyt og en smuk iøjnefaldende baggrund for en sovesofa. Temaet fra tegnet er ikke alt til dette værelse, men dets historiske betydning gør dens ejer til at smake næsten de gange.

Indisk hovedgavl projekt.

Denne håndskårne Indian Rosewood-skærm, der findes på et loppemarked, tilføjer tekstur til interiøret og en orientalsk berøring til soveværelset. Håndlavede genstande har meget mere værdi, og det skaber forbindelse mellem de to involverede personer. Fire-skærmbilledet passer perfekt over kingsize-senget. {Fundet på Adeeni Design Group}.

Natural Wood Hovedgærde.

I dette moderne hems soveværelse med hvide vægge og moderne apparater kan det manglende stykke til et komplet interiør være dette et organisk element. Dette gamle hårdttræbræt giver et naturligt præg og opvarmer det sjældne industrielle udseende.

Øjenfangende hovedgærde.

I denne lille studiolejlighed er det svært at oprette et brændpunkt, men denne fyr formåede at skabe den ved at bruge 1-1 / 2-tommer MDF-stykker fastgjort til to strimler af jern. På den måde skabte han et slående hovedgærde, der strækker sig helt til loftet for at skabe en visuel interesse og omdefinere rummet. Jeg kan forestille mig, at dette ikke kunne koste meget, præcis, hvordan vi vil have det: køligt og billigt!

Shutter Hovedgærde

Afhængigt af din indvendige indstilling kan du kun passe nogle dele og elementer. En kølig måde at skabe et hovedgavl på, det slags går overalt, er med disse ufærdige skodder. Dette bringer lidt tekstur ind i rummet blandt dekorative breve og puder.

Hovedgærde fra paller.

Sandsynligvis den enkleste hovedgavl kan nogensinde findes i dette rum. Kombinationen af ​​levende farver i væggene og de bare træpaller fra byggesektoren er ganske interessant og unik. Du ville ikke forvente, at kombinationen af ​​marineblå og hvide striber malede i skabet, grønne vægge og en så simpel træramme i hovedgavlen og de to træbordsklude i en naturlig finish. {Fundet på Lakeitha Duncan}.

Hovedgærde fra gammelt bard vindue.

Dette interessante hovedgavl er fra et gammelt ladervindue. Varen blev ændret for at passe perfekt ind i designet. De firkantede glasstykker blev først malet og derefter med en speciel teknik blev det spejl. Rammen er malet sort til kontrast med den hvide på de omgivende vægge. Så i dette tilfælde land går moderne.

Hovedgærde fra hvidt hegn.

Dette haveinspirerede soveværelse har som hovedgavl fra et traditionelt hvidt hegn. Denne unikke genstand er parret med solrige gule vægge og landets sengetøj. Samlet får værelset en frisk forårsmøt, en perfekt måde at stå op om morgenen afslappet, med de opladede batterier klar til en anden dag.

DIY hovedgærde med hylder fra en gammel dør.

Det næste projekt af DIY hovedgærde har en attraktiv dørform et gammelt møbelstykke. Som en bonus har den en lille hylde ovenover. Perfekt til alle slags dekorative genstande. Som vi kan se rummets tema indeholder også en anden stor antik sengeplads. Matchende lamper på hver side af sengen kompletter scenen for en stilfuld sovende. {Fundet på S Interior Design}.

En rustik turuoise hovedgærde.

Cleary, et træ hovedgavl tilføjer stil, komfort og en varm følelse til ethvert soveværelse. En turkis træ hovedgavl tilføjer meget mere. Den dristige bevægelse tilføjer en legende note til rummet, der allerede er indrettet i et bestemt tema.Det er billigt og dristigt, og jeg synes det passer godt til et ungt par. {Fundet på Ana-White}.

Tilføj elegance med et polstret hovedgærde.

Dette er det perfekte eksempel på et udsagnsstykke i soveværelset. Det interessante emne er designet og implementeret ganske nemt. Over-the-top polstret hovedgærde er skabt ved hjælp af enkle materialer som lim, hæftning og grundlæggende syfærdigheder. Op, indtil loftet dette polstrede hovedgavl tilføjer højden til rummet.

Dæk med stoffer.

En anden mulighed for design, hvis du allerede har et gammelt hovedgærde, er at dække det med stoffer eller kombinationer af stof og enkel maling. Dette hovedgærde er dækket af et enkelt stof og tilføjer en interessant note til rummet. {Fundet på Holly Mathis}.

Hovedkort brugerdefineret udseende.

Denne soveværelse indstilling er perfekt. Murværket er smukt eksponeret og forbedret med perfekte hvide lagner og et matchende hovedgærde. Den er lavet af et enkelt lærredskort. Lavprisprocessen tog et standard lærredskort og prydede det med neglehovedbeklædning. Dette nej sy projekt har det samme udseende som et polstret designer hovedbræt. {Fundet på Designer Dan Faires}.

Hvidt dekal til hovedgærde.

MoreINSPIRATION
  • DIY reb hovedgavl til et personligt soveværelse
  • 11 Stilfuldt polstret hovedgade ideer
  • Whimsical Headboard Ideer uden det faktiske hovedkort

Disse projekter er så let at gøre det behøver ikke nogen form for instruktioner. Du kan nemt placere et skarpt hvidt decal i kontrast til den rigtig dybe farve på væggen i et legende rum. Med disse enkle instruktioner er kun himlen grænsen. Min personlige mening er, at det ligner en stor rød lader, legende og meget ungdommelig. {Fundet på Vanessa De Vargas}.

Polstret Nailhead Trim Hovedgærde

Lignende som ovenstående er dette hovedgærde et meget simpelt projekt at gøre i din fritid. Ved at bygge dette nail head trim headboard kan du vælge præcis det stof du ønsker fra det lokale Home Depot. Resultatet er smukt og skaber og interessant kontrast til miljøet. {Fundet på popsugar}.

DIY hovedgærde fra folding skabsdøre.

En kølig måde at skabe et hovedgavl på er med foldet skabsdøre og garneret med dekorativt papir indsat i midten og fastgjort til væggen. Jeg vedder på, at det er meget nemt at konstruere, og hvis du har alle de materialer omkring huset, så prøv ikke din bedstemors loft.

Brug store billeder til at skabe unikke hovedbrætter.

En af mine foretrukne måder at opnå et moderne soveværelse er som i dette tilfælde her. Tag et stort stykke kunstværk og læg det bag din seng. Det er så simpelt. Vælg et billede, der passer til din indretning, og du kan give dit værelse personlighed meget nemt.

Fede farver til hovedgavl.

Indtil nu havde vi alle slags soveværelser, men ikke et enkelt børns soveværelse. Dette projekt har to små senge med to flotte flotte hovedbrætter. En rigtig fed farve og mønster animerer stedet, gør barnets værelse legende, fanger deres opmærksomhed og interesse. {Found on glanceatbeauty}.

DIY en beafutiful hovedgavl fra plader.

En meget interessant ide om hovedgavl er dette projekt. Denne samling af plader blev fundet på et loppemarked og gav ideen om at sprænge sengen med en meget lille sum penge. Hvis du er i den slags ting, skal du tage højde for det, fordi resultatet virkelig er fantastisk. {Fundet på nygiftebøger}.

Tavle maling hovedgavl.

Et enormt DIY HeadBoard projekt er repræsenteret af denne her. Det er nemt at bygge, men du kan få brug for visse specielle materialer som tavlen maling. Emnet består af en træudskæring, malet med tavlen maling, en støvfri kridt til at skrive og tegne hver dag, uanset hvad du synes er vigtigt, og en flot vintage silhuet. Det kunne ikke blive bedre! {Fundet på Maureenstevens}.

Reddet barnwood hovedgærde.

Denne herover blev født med behovet for hovedgavl. Nogle resterende eg boards blev hurtigt den vigtigste "ingrediens" til et meningsfuldt element. Processen med at skære nogle træplader, skrue nogle understøtningselementer i den og en klar spraymaling er ikke så svært at gøre. Resultatet, som du kan se, skaber et fokuspunkt over sengen og animerer soveværelset. {Fundet på designsponge}.

Fabic hovedgærde.

Jeg satse på, at ingen forsøgte det her hjemme. Denne strålende idé om at skabe et hovedgavl, der ikke rigtig er hovedgavl, opstod i manglen på ikke at have noget skrotmateriale til at gøre en rigtig. Projekterne består i at tage et stykke stof, skære det i enhver form, du kan lide, anvende flydende stivelse, så det bliver aftageligt og derefter stryge bordet lige på væggen. Resultatet er fantastisk, du får udseendet af et ordentligt polstret hovedgærde. {Found on metalandmud}.

DIY Tufted Hovedgærde.

Dette projekt tog 6 timer at afslutte og for under 100 bucks er det bedste tufted hovedgærde jeg nogensinde har set. Det kræver lidt flere forsyninger som skum, krydsfiner, et par bolte og noget stof, men det resulterende stykke er helt det værd. Bare se på det! Det ligner meget godt en rigtig dyr lædersofa, og kontrasten er fantastisk. {Fundet på apartmenttherapy}.

Drej din mantel pejs i et hovedgærde.

Der er flere måder at skabe et hovedgavl på, som du nogensinde kunne forestille dig. Denne er for eksempel lavet af mantelpiece. Normalt bestemt til en pejs er denne usædvanlige vare nu udsat for en helt ny "jobbeskrivelse". Ikke kun ideen ser interessant ud, men også den originale slidte finish af mantelen. {Fundet på apartmenttherapy}.

Hovedgærde med ikea furntiure.

Det næste projekt, selv om Mandal er fra Ikea, er stadig et DIY. Denne vare blev brugt til et lidt andet formål, det andet blev lavet til. Så stablet højt mod væggen er dette et legit hovedgærde med hylder til bøger og andre dekorative genstande. Det passer perfekt i værelset takket være andre trædele og materialer.

Tavle hovedgærde.

Dette er så simpelt som det ser ud. Bare tag et gammelt stort tavle med en dejlig træramme og brug den som hovedgavl. Den virkelig seje ting om det er, at hver dag det kan se anderledes ud, takket være rummet, der tilbydes at tegne sjove ting eller skrive beskeder. På denne måde forvandler du dit soveværelse på et sjovt sted med skiftende stemninger, afhængigt af hvordan du føler dig på et hvilket som helst tidspunkt.

Fede hovedbrættet stoffer.

Hvis din seng er blevet nøgen for længe, ​​og du tror det er tid til en slags hovedgavl, kan du vælge at gøre en cushy, for at nyde at læne sig imod det. Uanset interiør og sengestørrelse vil en flot fed skrift helt sikkert krydre tingene op. Hele projektet kan ikke vare lang tid, så du kan eksperimentere med dine egne ideer, indtil du får hvad du kan lide.

Gamle dør hovedgærde.

Som vi har vist tidligere døre er der et meget almindeligt møde i mange hovedgadeprojekter. Meget ofte er gamle døre lavet af hårdt træ og meget modstandsdygtige gennem årene. Derfor bruger folk dem meget, men ingen dør er ligesom andre, og hvert projekt er anderledes. Hovedidéen er at se godt ud og være billig, resten er tilbage til din fantasi. {Fundet på apartmenttherapy}.

Spejl hovedgærde.

Et hovedplade lavet af et gammelt spejl er næppe noget nyt, men det har sine fordele. Reflekterer lys, og i et lille sted kan være en meget god ting, og fordi det afspejler noget, skaber det ikke et fokuspunkt og giver samtidig en følelse af højde og plads i miljøet.

Polstret otomi hovedgærde.

Store designs kan også opnås med billige materialer og teknikker. Tilstanden er at afhente de gode ting fra ting du kan lide og derefter omsætte dem til din egen skabelse. Der er ikke en grænse for, hvad der er smukt og hvad der ikke er så længe du kan lide det og passer til dit interiør. Dette originale hovedgavl var lavet af et bestemt tekstil, kaldet otomi-stoffet. Det er håndlavet af otomi indianerne i det centrale Mexico, og i dens design regnes der dyr, der synes at danse rundt.

Nå, du har set det! Dette er de mest interessante DIY headboard ideer og projekter. Alt du skal gøre nu er at tage alle disse vidunderlige ideer og sætte dem i dit eget projekt. Af den måde, hvilken kan du lide mest?

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar