35 kvm lyse lejlighed i Stockholm

Med en velplanlagt og lyst indretning, ville denne lejlighed gøre et dejligt hjem for et enkelt par. Det er en 2-værelses lejlighed sidder på et 35 kvadratmeter område. Det er beliggende i Stockholm og er i øjeblikket noteret til 2,2 millioner SEK. Lejligheden er smuk og meget lys, med store vinduer og også med dejlige balkoner mod sydvest.

Lejligheden har en delvist åben grundplan med et rummeligt køkken og en morgenmadsrestaurant. Alt i alt er der gode lagerfaciliteter og funktionel planlægning. Placeringen er meget praktisk, kun tre minutter væk fra metroen og med en royal tennis hall rundt om hjørnet. Interiøret er velplanlagt og lyst takket være de store vinduer og de solrige balkoner. Stuen er rummelig og deler en åben grundplan med køkkenet.

MoreINSPIRATION
  • Hyggelig og lys lejlighed i Sturegatan, Stockholm
  • Lys og indbydende lejlighed i Stockholm til salg
  • Rummelig og lys 4-værelses lejlighed i Stockholm

Hallen er stor, har keramiske fliser og hvide vægge, og den har en dør, der fører til et bageste dæk. Loungen er også rummelig. Det er fyldt med naturligt lys, og det omfatter også køkkenet og en morgenmadsbjælke. Væggene er hvide og så er lofterne. Gulvet skaber en stærk kontrast og har en mørk finish. Dette område har adgang til en solrig altan på sydvestsiden. Køkkenet har et nyt design og den har den samme hvide indretning som resten af ​​opholdsstuen. Det blev renoveret i 2010, og det har en induktion kogeplade og ovn, en emhætte, opvaskemaskine, køleskab og en indbygget vin rack.

Soveværelset har en afslappende indretning. Det er stort nok til at rumme en dobbeltseng og den har et stort vindue, spotlights i loftet, hvide vægge og mørke gulve. Badeværelset har grå vægge og hvide klinkegulve, og balkonen er solrig og kan rumme havemøbler. Samlet set er lejligheden elegant, enkel, hyggelig og indbydende. {Fundet på sverige side}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar