4 billige måder at forbedre ydersiden af dit hjem

4 billige måder at forbedre ydersiden af dit hjem
4 billige måder at forbedre ydersiden af dit hjem

Video: 4 billige måder at forbedre ydersiden af dit hjem

Video: 4 billige måder at forbedre ydersiden af dit hjem
Video: How to Upgrade the Front of Your Home and Add THOUSANDS To It's Sale Value | HOME | Great Home Ideas 2023, September
Anonim

Hvis du fastsætter det ydre af dit hjem, har du sandsynligvis masser af gode ideer, men har ikke pengene til at gøre dem til at gøre. Med noget albuefedt og nogle pengebesparende ideer kan du forbedre dit hjems yderside og dets krumme appel. Fra forsiden til trimmen på dit hjem kan du få dit hjem til at se bedre ud, end du kunne forestille dig.

LANDSCAPING / LAWN: Før vi kommer til huset, kig på din gård rundt om i huset. Bestem, om dit græsplæne, landskabspleje og blomsterbed er fri for ukrudt og snavs? Har du blomsterbed, som du ikke ønsker at genopfylde med blomster, derfor er de vokset nu med ukrudt? Overvej at bruge jorddæksel, der er selvforplantende. Ivy og bregner tendens til at vokse let, og alt hvad du skal gøre er at holde det trimmet. Hvis du kan lide blomstrende senge, skal du overveje at plante blomster og buske, der passer til dit vedligeholdelsesniveau. Vælg dine planter ved, hvor meget du vil holde dem kigne friske, ikke så godt de ser ud i din nabos værft! Hvis du foretrækker en mindre opgave, skal du overveje at bruge potteplanter ved din hoveddør og erstatte blomstrende senge med mulch, fyrbark, miljøvenlig gummibånd eller små klipper. Mow og kant din græsplæne regelmæssigt og træk ukrudt med hånden. Du ville blive overrasket over, hvor godt dit hjem ser ud, når grundene opretholdes og pæne.

Fortov / indkørsel: Svæv blade, snavs og snavs fra dine gangbroer med jævne mellemrum. For pletter på beton, overvej at leje en spændeskive for at fjerne pletter og snavs, der ikke fjernes med en regelmæssig højspændingshageslange. For at tilføje visuel interesse for gangbroer, brug lokale klipper, sten, mursten og andre hardscape i strøelseområder for at skabe unikke og kunstneriske ydre appel. For ukrudt, der vokser mellem crack linjer, brug ukrudtsbekæmpelse spray for at holde fortove og gangbroer fri for ukrudt vækst. I gårdhaveområder kan græsplugter dyrkes mellem flisstensten til at give en mere rustik og naturlig tilgang til dit hjem. Denne ide giver mulighed for mindre vedligeholdelse fra din side, mens du stadig holder en målbevidst æstetik til dine gangbroer.

MALING: Dette er stadig den bedste måde at få mest wow-faktor til din buck. Tag dit hjem udvendige maleri i faser for at lette mængden af penge ud af lommen. Din hoveddør og trim kan gøres først, efterfulgt af skodder og accenter rundt om det ydre. Vent til at male alle lodrette vægoverflader på én gang. Maling vil falme med tiden, og du ønsker ikke at have forskellige nuancer af maling over hele dit yderside af dit hjem. Spar penge for at udføre denne opgave på én gang. Maleri hegn, søjler og beton fundamentet i mange ældre hjem vil forbedre appellen øjeblikkeligt!

OUTDOOR DÉCOR: Har du en veranda med stole eller bænke? Overvej at købe nye kaste puder, puder og et naturfiber område tæppe for at gøre din veranda mere indbydende og varm. Tilføj lunefuldt indretningsindslag som nye husnumre, opdater malingen på postkassen eller tilføj ny dørhardware til hoveddøren. Overvej sæsonen, og ved at bruge blomster eller en krans kan de bare være det røre, dit yderside kunne bruge til at trække vejret tilbage i det.

Ydersiden af dit hjem behøver ikke at koste mange penge for at se godt ud. Vær kreativ, brug indretnings ideer, der er hjemmehørende i dit kvarter og lokalitet. Prøv disse tips, og lad os vide, hvor godt de har arbejdet for at gøre din klatrende appel fantastisk!

Anbefalede: