4 kirker vendte sig ind i smukke hjem

Generelt er kirker designet af en person, der har stor erfaring og en konsekvent baggrund. Jeg vil gerne dele 4 kirker vendt i smukke hjem derude - sandsynligvis selv nogle, du aldrig har hørt om.

1. Den første kirke forvandlet til et hjem er mærkbart moderne med lyserøde accenter og moderne møbler. De fleste gamle kurver har imponerende lofthøjde og denne bygning skuffer ikke. Efter renoveringen er hele kirken lyst og luftigt med en fantastisk og åben stue.

Dette soveværelse ligner i mine drømme: Trøstet og sikkert med store vinduer og moderne møbleret.

2.Den næste er placeret i Northumberland, England og har en smuk georgisk stil. Hele processen med at gøre kirken til et hjem blev lavet af Sally Onions og Ian Bottomley. Bygningen blev købt til 92.000 £, og det samlede beløb til modernisering var £ 300.000. Indretningen på denne kirke sammenlignet med tidligere er rustik men original for alle 5 soveværelser.

MoreINSPIRATION
  • Historisk kirke blev til et privat hjem i Holland
  • Lille kirker i Detroit fotograferet
  • Beautiful Bonney Avenue Residence af Willis Greenhalgh Architects

3.Den tredje er en 1870 gotisk kirke i Utrecht, som blev omdannet til et moderne hjem af Zecc Architects og Thomas Haukes i 2009.Den moderne chuch er tilgængelig for summen af ​​€ 2.375 millioner. Jeg tror værd at pengene overvejer, er en bygning fra det 19. århundrede plus få minimalistiske møbler. Jeg elsker det improviserede kontor med den komfortable lænestol og det lille glasbord.

4.Den sidste er et kapel omdannet til en moderne lejlighed af samme hollandske firma kaldet Zecc. Arcthicts holdet valgte at holde mange af de oprindelige funktioner som gotiske glasmosaik og det originale kororgan.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar