4 stilfulde elementer til en marokkansk indretning

Marokkansk-inspirerede indretninger er meget smukke og charmerende. Du skal dog være særlig opmærksom på detaljer og omhyggeligt vælge møblerne. Det er nemt at blive påvirket af andre stilarter, så prøv at forblive fokuseret. Hvis du har brug for hjælp til at danne en mening eller at komme i gang, har vi valgt fire elementer, der kan hjælpe.

1. Amal-lagringen osmannisk.

Denne osmanniske er også en opbevaringsenhed, da den gemmer et hemmeligt opbevaringssted. Det har et simpelt, men charmerende og funktionelt design, og det har hjul til ekstra mobilitet. Det er en specialfremstillet vare kun lavet ved bestilling. Dens dimensioner er 20 "H x 20" L x 20 "W og det koster $ 498. Farverne er hvide og blå, men de fleste detaljer kan tilpasses.

2. Jern vedhæng lampe.

MoreINSPIRATION
  • Mimosa Reversible Sengetøj - Orange
  • Smukt håndlavet marokkansk vedhæng
  • Den stilfulde håndblokede medaljong sengetøj

Dette smukke vedhæng er lavet af jern og har en håndmalet bronze finish. Den er tilgængelig i to modeller, med to forskellige gennemboret motiver. Deres designs minder om marrakesh lanterne. Pendlerne fås i to størrelser. Den lille version måler 8 "diameter, 11" høj og den store måler 12 "diameter, 15" høj.

3. Mimosa reversible strøelse.

Dit soveværelse kunne også nyde godt af nogle marokkanske indflydelser. Et godt valg ville være det Mimosa reversible strøelse designet af Z Gallery. Den er lavet af 300 trådtælling bomuld og har en kul og et hvidt mønster. 26''-puden er reversibel og har et andet mønster på bagsiden. Flere størrelser er tilgængelige.

4. Vintage marokkanske forretter plader.

Tilføje nogle marokkanske charme til din spisestue med disse smukke vintage forretter plader. De har håndmalede fliser og firkantede former, og de er perfekte til cocktailpartier. De er opvaskemaskine-sikre og til rådighed til en pris af 29,00 EUR.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar