4 tips til et klogt organiseret indgangsparti

Indgangen er den plads, som alle, der kommer i dit hjem, ser først. Derfor bør du forsøge at gøre det så behageligt og indbydende som muligt, så du kan skabe et godt første indtryk. Hvis ikke, kan det alvorligt skade det samlede image, som gæsten har om dit hjem, selvom resten af ​​huset er smukt dekoreret. Der er nogle enkle ting, du kan gøre for at få det bedste ud af din entryway.

1. Indbygget opbevaring.

Dette er mere af en strukturel og funktionel bekymring end en dekorativ ide. Indbygget opbevaring ville fungere godt i en lille sådan som denne. Det hjælper dig med at opretholde området rent, organiseret og rodløst ved at give masser af plads til alt, hvad der skal løsnes. Et system af kroge ville være en god start, og så kan du fortsætte på samme linje.

2. Organiseret opbevaring.

MoreINSPIRATION
  • Design Tips til et organiseret closet plads
  • Praktiske og pladsbesparende entryway hanger design ideer
  • Klare opbevaringsløsninger til en velorganiseret entréhal

Kun at opbygge et lagerplads er ikke nok til at have et rent og organiseret hjem. Du skal også være forsigtig, når du designer dette rum. Det skal give plads til en række forskellige ting, fra frakker til hatte, sko og tasker. Sørg derfor for at medtage mere end en type af rum. Det ville være dejligt at have kroge, skuffer og opbevarings kurve. Måske ville en mudroom også være en klog ide.

3. Smukke trapper.

Hvis du har en smuk trappe i dit hjem, skal du udnytte denne kendsgerning. Lav trappen til stjernen på din indre vej. Lad det skinne ved lygter, der udsender varmt lys på dem. Vis de smukkeste træk ved din indrejse. Dette kan omfatte elementer som den trappe, vi allerede har diskuteret, en dekorativ enhed med mange interessante ting at vise eller et farverigt accent stykke.

4. Hyggeligt læsningskrog.

Da indgangspartiet ikke er egnet til at blive brugt som noget praktisk på grund af dets eksponering og små dimensioner, kan en læsningskrog være en god idé. Du kan placere den nær trappen, i et hjørne. Rummet fra under trappen kunne også bruges. Måske kan du have nogle bogreoler derinde. Hele ideen er at drage fordel af hver tomme, du har, og ikke lade noget gå i spilde. {Billedkilder: 1,2,3 og 4}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar