4 tips til valg af det perfekte gulv til dit hjem

Størstedelen af ​​koncentrationen i et hjem er på indretningen og følelsen af ​​hjemmet. Tro det eller ej, gulvet har en stor rolle i udseendet, følelsen og stemningen i et rum. Afhængigt af din livsstil, budget og mængden af ​​trafik, din gulv vil udholde, vil diktere det perfekte gulv for dig. Uanset om du renoverer eller vælger gulvbelægning til dit eksisterende hjem her er tips, der kan hjælpe dig med at vælge gulv, du vil elske.

LEVEVIS: Hvordan du og din familie bor og bruger dit hjem er den vigtigste faktor i valget af gulve. Hvis din familie har stor trafik, kæledyr, børn og er meget aktiv - plysj tæppe vil ikke være ideel. Tunge trafikområder bør overveje fjedrende gulve, såsom keramiske fliser, vinyl eller trægulve. Hvis dit hjem har minimal trafik, og du nyder at have blødhed under fod, kan gulvtæpper eller gulvtæpper over trægulve være ideelle til dit hjem. Der er flere valgmuligheder for gulvbelægning mellem gulvtæppet og elastisk gulvbelægning. Placering af disse materialer bør også være en faktor i din beslutning.

LOCATION IN HOME: Gulvbelægning på dit hjem eller foyer skal have en "wow" -faktor, men vær holdbar over for udendørselementer. Hvis sne, regn og mudder er en faktor i indgangen til dit hjem, overvej at bruge holdbart gulv, som skifer, flise eller træ. Indgangsmåtter uden for hjemmet skal placeres for at fjerne størstedelen af ​​udendørs fugtighed; dette vil hjælpe med at holde din gulv renere også! Gulvbelægning i soveværelser og børns værelser skal være behagelige for bare fødder. Gulvbelægning i brug, vaskeri og badeværelser skal kunne modstå vand. Hårdttræ og laminatgulvbelægning anbefales ikke i områder med høj fugtighed, da der kan opstå vind og skader.

KOSTE: Gulvbelægning prissættes pr. Kvadratfod og kan hurtigt tilføje! Alle gulvmaterialer har 'kvaliteter' af kvalitet. Syntetisk tæppe er billigere end Berber tæppe, der indeholder store og små tufts af bunke. Jo mere eller mere holdbart tæppet - naturligvis jo dyrere bliver det. Når du vælger tæppe, skal du ikke glemme tæppefladen under. Gulvtæppet vil gøre dine trin mere behagelige, og vil gøre dit tæppe vare længere. Keramisk, skifer og marmorfliser er generelt dyrere end tæppe. Flise er meget lav vedligeholdelse og skal normalt ikke udskiftes, medmindre den springer. Træ og laminatgulve er blevet mere overkommelige gennem årene på grund af nye produkter, der kommer ind på gulvmarkedet.

Miljøvenlig: Vil du have gulve, der er godt miljøet og ser godt ud? Overvej gulv såsom: genbrugsfliser, bambus træ og korkgulve. Hver har unikke egenskaber - Kork gulvbelægning er fantastisk til lydabsorption, men er ikke god til høje hylder! Har du et loft eller industrielt hjem? Eksponeret beton eller betonbelægning er også god for miljøet.

Hvilken type gulv er der i dit hjem? Leder du efter at ændre det? Fortæl os dit råd om at vælge gode gulve i dit hjem!

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar