4 måder, Farvelige, vil få dig til at genskabe neutraler

I længstiden blev hvid, sort, brun og grå (grå) betragtet som neutrale at holde fast i. Uanset om det var mode, boligindretning eller malingfarver, blev disse neutrale forsøgt og ægte hæfteklammer af designverdenen. I løbet af de sidste par år er en ny neutral født - Greige, en blanding af grå og beige toner, der leverer en smuk neutral nuance. Da den er neutral, kan den parres med popper af mættede farver eller komplementeret med varierende metalliske og gråtoner. Se, hvordan greige vil gøre dig til at genoverveje neutrale i dit hjem indretning og møbler.

1.) Maling og væg finish: Uanset om du beslutter at vægge dine vægge eller male dem, er greige den perfekte farve til at binde værelset sammen. Gråets varme og beiges coolhed gør greige ideel til feltfarve, i modsætning til kun en accent til dine indvendige vægge. For en subtil tone på tone variation, brug varierende niveauer af mættet greige på tilstødende vægge og indretning. For mere tekstur tilføj fællesforbindelse i et tilfældigt mønster på din væg, lad det tørre natten over og male den næste dag. Føler du dig mere dristig? Popfarver af gul, turkis eller endda hot pink i din indretning for at tilføje visuel interesse!

2.) Greige, sort og hvid: Når disse tre farver er parret med rigeligt lys, er de smukke! For mere dramatiske interiører brug varierende nuancer af sort, skifer og lyngrå med greige. Den hvideste af sengetøj, parret med sorte accent puder og chrome eller metalliske indretning accenter er perfekt til en moderne, minimalistisk vibe. Hvis drama ikke er for dig, prøv at bruge den modsatte side af det neutrale spektrum. Vary lyse nuancer af greige og hvide for at give en romantisk og delikat fornemmelse af dit rum. Neutrale er det mest alsidige af hele farve spektret!

3.) Greige i tekstiler: Ønsker du at binde dit rum sammen fra stofene på sofaen til det metalliske vævede tråddragt i din stue? Besøg en stofbutik med billeder i hånden, du har taget fra magasiner og internetsider. Start i den beige familie af stoffer og arbejde dig igennem til grays og blacks. Tekstil designere kommer op med nye linjer hver sæson, og du kan være en af ​​de første til at få fat i dem til dit hjem. Bland fedte udskrifter og subtile neutrale med greige i tweed-, bomulds- og mikrofibre stoffer.

4.)    Brug greige som baggrund: I stedet for at bruge greige som værkets vigtigste fokuspunkt, overvej at bruge det som blide farvefarver. Par et levende farvet stykke kunstværk og vælg farver fra dette stykke rundt om i lokalet. Greige vægge og draperier ser ud til at forsvinde i det pulserende farvede rum. Greige kan være varm eller det kan være køligt. Varm greige har en gul undertone og bør slutte sig til farver i den varme familie. Tilsvarende for cool greige med blå undertoner, par dette med et rum, der ville have turkis eller lilla for eksempel.

Uanset din farve stil er der et sted for greige i dit hjem. Fra loftet til basispladerne brug din fantasi til at male mure og møbler i varierende nuancer af denne smukke neutrale. I forskellige årstider skal du udskifte tilbehør i forskellige farver og se, hvordan greige vil blande sig magisk med dem alle!

Freshome læser har du farve greige i nogen af ​​dine hjem indretning? Bruger du det som den dominerende farve i dit rum eller tilføjer popsfarver til jazz op i dit rum? Del med os, vi vil gerne høre dine kommentarer.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar