40 kvadratmeter lejlighed i Rumænien indrettet med smag og stil

At føle sig tæt på naturen, når du bor i en lejlighed, er ikke en nem ting at gøre. Men du ville blive overrasket over at se, hvor mange ting der kan ændre sig, hvis du vælger det rigtige interiørdesign. Du kan dybest set opnå noget med de rigtige detaljer. For eksempel var temaet valgt til denne lejlighed en tur midt i naturen.

Lejligheden er beliggende i Arad, Rumænien og tilhører indretningsarkitekt Cristina Bordoiu. Inspirationen til designet syntes ganske lang tid, før hun faktisk købte stedet. Det hele startede da hun så et billede på internettet med en cykel indlejret i et badeværelse interiør. Hun vidste straks, at hun ønskede at anvende det samme koncept en dag, og den dag er kommet, da hun købte denne lejlighed.

Lejligheden har 40 kvadratmeter, så det er ikke ligefrem rummeligt. Det ser imidlertid ikke ud til at være lille. Køkkenet er langt og smalt, og det er en typisk form for mange rumænske køkkener, men få af dem er så luftige og harmoniske udseende som denne. Køkkenet og stuen er en del af en semi-åben plan, men de er meget afgrænsede.

MoreINSPIRATION
  • 47 kvadratmeter lejlighed i Stockholm indrettet med elegance
  • En kompakt 34 kvadratmeter lejlighed med elegant indretning
  • Udfordrende 50-kvadratmeter lejlighed med nordisk indvendig indretning

Badeværelset har som forventet en cykel indeni, men det er ikke kun til udstilling. Det tjener som understøtningsstruktur til håndvasken. De små grønne tæpper ser meget ud som græsplækker, så det er som at tage en tur gennem skoven uden at forlade lejligheden. {Found on freshome}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar