42 Smukke Desk Designs til ethvert kontor

Der er mange gode møbler design, mange forskellige materialer, der udgør en smuk skrivebord. Nogle af dem sparer plads på værelset, fordi en designer skabte et funktionelt design, der ikke kun ville beskæftige sig med dit problem med at have for lidt plads til et skrivebord, men også se utroligt ud i det lille rum. Nogle af skriveborde er kun egnet til store værelser, der accentuerer deres smukke form. Og så er der de skriveborde, der kan omdanne fra en lille, enmands arbejdsstation til et stort konferencetabell. Det hele afhænger af din smag og behov, så nyd de næste 42 skrivebord designs, vi blev forelsket i. Også hvis du har brug for mere inspiration til dit kontor, bør du tjekke:30 Creative Home Office Idéer: At arbejde hjemmefra i stil

1. The Covet Desk

Dette er et af de bedste skrivebord designs når det gælder lagerplads. Covin Desk fra Shin Azumi indeholder stabler papir og filer i et pænt rum under skrivebordet, hvilket hjælper dig med at rydde alle rod på skrivebordets overflade. Selvom der er filer og mapper under skrivebordet, er dette ikke et hinder for en behagelig siddepladsoplevelse.

2. Renseskrivebordet

Gracefully ligner en hjorte form, inspirerer reindeskrivebordet af Alex Kozynets til renhed og dynamik. Det hvide skrivebord udforsker formen af ​​en renes silhuet og tilbyder et smukt og moderne alternativ til et almindeligt skrivebord. En kunstform i sig selv tilbyder dette skrivebord et sted til at skabe, skrive eller læse.

3. Duplex Arbejdsplads Desk

Designer Sophie Kirkpatrick fandt en løsning på overfyldte rum uden intimitet i form af dette Duplex Workspace Desk. Et hooded skrivebord er perfekt til de tidspunkter, hvor du skal koncentrere dig om dit arbejde uden forstyrrelser fra andre mennesker. Med en askefaseret overflade og hætte og massiv aske, der er drejet ben, er skrivebordet et smukt arbejdsområde, der sikrer din privatliv.

4. WD Desk

Elena Rurua præsenterede dette elegante skrivebord i to versioner: hvid og sort med et hvirvelmønster på den ene side. Simple, rene linjer gør dette skrivebord perfekt til et moderne kontor eller hjemmekontor. Skrivebordet har en lille platform under, der kan holde filer eller endda en kasse med mursten.

5. Skatkammertabellen

Dette er en speciel skrivebord - den er udstyret med forskellige størrelser af skuffer (fra lille til A2-format) og en gennemskinnelig matbelagt glasskrivebord, der holder dine ting skjult nedenunder. Designere fra Process skabte dette alsidige skrivebord, der kan bruges i mange situationer: det kan være et skrivebord eller en arbejdsstation eller endda et sted at holde værktøjer i garagen.

6. The Wave Desk

Robert Brou, designer og håndværker, skabte den kuperede Wave Desk ved hjælp af en ny teknik til at skære træet. To tårn skåret træ understøtter en stor poppeloverflade. Skuffer og en træk arbejdsflade blev bygget i designet.

7. Villa Rose Desk

Designer Francois Azambourg skabte dette sortfarvede massive egetræsbord med minimalistiske linjer. Smukke egenskaber som den enkle massive valnødlager nis og de håndfinerede kanter på benene taler om behovet for at minimere materialer, samtidig med at designen maksimeres.

8. Den Max Ingrand Skrivebord

Fransk designer og kunstner Max Ingrand skabte denne kombination af kunst og funktionel design tilbage i 1966. Stillet moderne, består Max Ingrand Desk af en enkelt kontinuerlig form bøjet ind i en hel arbejdsstue med plads til alt. Det rustfrit stål, hvorfra det blev fremstillet, giver det et industrielt chik udseende og placerer dette skrivebord forud for sin tid.

9. Luna Desk

Den næste stilfulde og moderne skrivebord fra det italienske firma Uffix, der hedder Luna, er et interessant koncept med futuristiske linjer og en modig tilgang til skrivebordsdesign. Luna er et skrivebord, der på grund af dets design kan placeres midt i rummet og imponere alle med dets design.

10. Life Desk

Dette skrivebord blev født ud af ønsket om at minimere faren for at gemme sig under et skrivebord under et jordskælv. Designer Haishan Deng ønskede at skabe et skrivebord baseret på "Triangle of Life" -princippet, der ville kunne beskytte folk i tilfælde af jordskælv. Lavet af højstyrkestål og nylonbræt, den har også en sidestruktur lavet af smeltet stål.

11. Le Orchidee Desk

Forbløffende i hver detalje blev Marc Fishs Le Orchidee Desk inspireret af et skrivebord med samme navn fra Musee d'Orrsay. Hvad der synes at være en sømløs tambour roll top er faktisk lavet af fineret lærred lagdelt på strimler af træ.

12. Kkanapetko Desk

Et skrivebord, der omdannes fra en lille arbejdsflade til en to eller tre personers arbejdsstation. Alsidighed står i bunden af ​​dette design af Krassi Dimitrov. Med 3 skuffer på hver side, en skuffe til printer / scanner, udvideligt kabel og stereohøjttalere for at forbinde din musikafspiller, udfolder KKanapetko Desk for mere arbejdsområde og har flotte funktioner, der gør det fantastisk.

13. Track Desk

Baseret på en åben indrammet askestruktur, der understøtter forskellige foldede ståldøre, hylder og overflader, er Track Desk designet af Mark Holmes en moderne skrivebord, der giver en legende stemning. Designeren siger: "Idéen om foldede metalhylder og døre støttet med filt, glidende glidende over stængerne i en åben tømmerramme syntes en dejlig simpel løsning. "

14. Airia Desk

Dette design skabt af Kaiju Studios har en smuk form, perfekt til ethvert rum, endda et teenagerum: "Skrivebordet har en primær arbejdsflade og en forhøjet bageste overflade, som rummer plads til kabelføring. I den store centrale skuffe findes tre aftagelige korkforede bakker. " De hvide ben kontrasterer træoverfladen for at give det et moderne udseende.

15. The OneLessDesk

En simpel, men meget funktionel desk skabt af Heckler Design tilbyder en interessant ny måde at se på møbeldesign. OneLessDesk er en del af OneLessOffice-pakken af ​​produkter og er baseret på ideen om, at du ikke har brug for så meget plads som du plejede at, da teknologien ikke var denne avancerede. Bare pop det under for mere plads i rummet!

16. Lane Desk

Dette skrivebord er baseret på klarhed og funktionalitet. Lane Desk, designet af Jehs og Laub, synes at være lavet af et enkelt stykke massivt træ og en skuffe enhed. Den modulære lagerenhed understøtter hovedstrukturen og tilbyder et kontrastfuldt design, som også er funktionelt.

17. The Briefcase Desk

Dette er en smuk fortolkning af et skrivebord lavet af genanvendte dokumentmapper. The Briefcase Desk er smuk, men også funktionel. Veskerne der udgør dette skrivebord er faktisk skuffer, så det er ikke så forskelligt fra ethvert andet skrivebord. Læderkufferter blev omdannet til forskellige størrelsesopbevaringsrum, og hele designet har en kunstnerisk følelse af det.

18. Crocodile Leather Desk

Dette design er en af ​​de mest elegante lavet af krokodil læder. For dem, der ikke har noget imod ægte læder, er den håndlavede krokodil læderbordsplade af den italienske møbeldesigner Sabino Aprile den helt elegante tilføjelse til et kontor. Skrivebordet er lavet af polsk rustfrit stål, træ- og krokodillæder og har en klassisk følelse.

19. Novanta Desk

Inspireret af lige linjer og enkle elementer og lavet af almindelige materialer, som MDF, aluminium og perforeret metal, er Novanta Desk af designer Luke Riggall et skrivebord til masserne. Perfekt til alle, dette skrivebord har en iPod dockingstation, højttalere og tegne redskabslader, for blot at nævne nogle få. Et lagerplads i ryggen holder alle kabler nemmest skjult.

20. The StudioDesk

Dette skrivebord blev lavet for et rodfrit miljø. Det minimalistiske design tillader ikke indblanding i nogen form for uorganiseret rum. Et opbevaringsrum indbygget i skrivebordets overflade gør det muligt at skjule periferiudstyr og kabler. Mahogni træ og faux læder blev brugt til at bygge det og et smukt design gør StudioDesk til et ønskeligt møbel.

21. The Level Desk

Dette er et stærkt, maskulin design, der skiller sig ud gennem sin egen enkelhed og tilføjer elegance og stil til det rum, hvor det er placeret. Gabriel Teixidó designet Level Desk til det spanske firma AG Land 14. Moderne former blev skabt gennem traditionelt håndværk, hvilket gør dette skrivebord til en juvel for et stærkt individ.

22. Off-the-wall Desk

En simpel metode til pladsbesparelse - Off-the-wall Desk - blev designet af MASH Studios og er en del af en samling med titlen The LAX Series. Skrivebordet til væggen gør benene ubrugelige og giver et alternativ til små rum. Det ser også godt ud og har en glidende del, der gemmer skufferne.

23. The Baobab Desk

Farverig og smuk, dette skrivebord bryder monotonen med dets bølgende design og moderne form. Det blev tegnet af Philippe Stark for Vitra. Baobab-skrivebordet er lavet som et enkelt stykke fra polyethylenbeholder og med et polyurethanskumbelægning, og har et nyt billede, der passer til kontorer, hjemmekontorer eller forretningsområder.

24. Hexa Desk

Et skrivebord med en sekskantet form vil helt sikkert tiltrække al opmærksomhed, uanset hvor den er placeret. Med en glasoverflade understøttet af en ultra-let kulstofhoneycomb-ramme, ser Can Yalmans Hexa-skrivebord ud som om det blev teleporteret fra fremtiden. Den sofistikerede design og den kølige form gør dette skrivebord til et møbel, som ejeren kan stolthed med.

25. Det messede skrivebord

Et rodet skrivebord er ikke altid en dårlig ting. Især hvis skrivebordet selv har et rodet design, der gør det skiller sig ud og sætter et smil på dit ansigt. The Messy Desk ligner en cubic skulptur, men det gør hvad det skal: tilbyde støtte til dine skrivning, læsning og andre forretningsmæssige relaterede handlinger. Er det ikke smukt?

26. Alice Desk

Elegant og absolut moderne, Alice Desk er designet til at rotere ind i og ud af forskellige arbejdsstillinger for at tillade bevægelse i løbet af arbejdsdagen og at minde den person, der bruger den til at tage en pause hver gang imellem. Dette er hvad designer Lucas Saule tænker på Alice: "Det fjerner dig fra den virkelige verden tidsramme, så du kan frigøre dig selv med bekymringer og distraktioner. "

27. MeMo Desk

Hollandske designere Dick Spierenburg og Karel Boonzaaijer er kommet med dette skrivebordsdesign, der adskiller arbejdsområdet ved hjælp af farverige skærme. Lagerpladsen, også farverig, står i kontrast til en lederes arbejdsdag og hjælper med at lette stresset gennem det enkle og moderne design.

28. K-arbejdsstationen

MisoSoup er skaberne af dette pladsbesparende hjemmekontor design. Navnet K Workstation, skrivebordet er lavet af en enkelt strimmel buet træ, der vikler op på væggen og omdannes til hylder. Perfekt til overfyldte rum bruger skrivebordet lidt plads, men ser smukt ud. Den bambus, hvorfra den er lavet af, giver dette bord bæredygtighed og krumningens elegance.

29. Lågetasken

Med sit sjove navn er skuffetasken et smukt skrivebord, der har 3 pladser til skuffer, der er blevet udskiftet med dokumentmapper. Designer Jung-Ah Kim indfattede dette koncept med et skrivebord med stykker, som du kan tage med hjem. Usædvanligt at sige mildt, det ligner noget, jeg ville have i mit hjem.

30. The Hideaway Skrivebord og Stol

Dette er et skrivebord, jeg er stolt af.Det kommer fra MTI Impex, en rumænsk baseret møbeludvikler. Det ligner en terning, der kan åbnes for at afsløre et skrivebord og en stol. Perfekt til små mellemrum, Hideaway Desk og Chair er lavet af massivt træ og har en smuk, naturlig farve.

31.The Slimdesk

Designer Manuelsaez skiftede en idé til et funktionelt og elegant design. Den øverste overflade trækkes tilbage for at afsløre opbevaringsplads, i stedet for at have skuffer til at holde tingene. En stikkontakt og USB-porte er skjult i en af ​​de hule ben. Blot smukt gør skrivebordet til manglen på skuffer med geniale funktioner.

32. Omega skrivebordet

Atomares arkitektur og design skabte Omega Desk fra et enkelt stykke bøjningsoverflade. De to farver, der udgør skønhed i skrivebordet, er hvide og orange. Det har to opbevaringsrum nedenunder til opbevaring af ting, men det minimalistiske design tager ikke nogen indblanding i rod.

33. Aura Desk

Dette er et ganske elegant og moderne design til et skrivebord. Designet af Alexander Petrov, Aura Desk er lavet af en bøjningsflade, der ligger lige under skrivebordet og understøtter de tre skuffer. Den lysegul går smukt med aluminiumtilbehøret.

34. Kinzo Air Table

Kinzo Architecture spillede med futuristiske former for at give dette særlige skrivebord sin form og visuelle appel. En vinkel design giver det udseende af et minimalistisk rumskib. Skarpe kanter og et rent design kombineret med hvidens renhed giver Kinzo Air Table sin charme. Udstyret med et hul til kabler fungerer skrivebordet som et enkelt stykke, eller det kan fordoble sig for at blive to skriveborde.

35. Præsidiet

Designer Martin Holzapfel skabte et skrivebord, der både er en arbejdsflade og en række hylder, afhængigt af ejerens ønske. Mange ting som filer og mapper, bøger, kontorartikler, kan gemmes inde i skrivebordet. Den har en smuk grå farve, og det er ikke meget prætentiøst, så det passer perfekt i et hjemmekontor.

36. WA Desk

Designere Piero Lissoni og Marc Krusin skabte en meget alsidig skrivebord til Knoll International. Ordet "Wa" betyder harmoni, og det er præcis hvad skrivebordet repræsenterer. Et helt udvalg af møbler kan knyttes til dette skrivebord, hvilket skaber et kontordesign, hvor ejeren kan lege med former når som helst, omarrangere, hvordan det hele ser ud. Ergonomiske tilbehør kaldet "bløde dele" blødgør grænsefladen mellem brugeren og arbejdsfladen.

37. Xcetera Desk

Designet af Basten Leijh, af Bieijh koncepter og design, er Xcetera Desk lavet af genbrugt træ og har genanvendelige stålkomponenter. En stor "X" markerer de to ender af skrivebordet og alle linjerne i Xcetera er afrundet, når de når et hjørne.

38. I-Con-skrivebordet

Ico Con Desk fra Arco har en massiv træplade (eg eller amerikansk valnød), mens benene er lavet af aluminium. Den afrundede beskrivelse af dette skrivebord kan også findes i det tilbehør, der er til rådighed - en beholder med tre skuffer. En sømløs skuffe tilføjer den moderne følelse af dette skrivebord og sætter denne visuelle accent i fokuslyset.

39. Den nyreformede reception

Med sit underlige navn er The Kidney Shaped Desk faktisk en elegant tilføjelse til ethvert kontor. Designer John Wiggers forklarer sin inspiration: "Den krøllede form og krævende dimensioner af dette prisbelønnede skrivebord er omhyggeligt proportioneret til at være i overensstemmelse med de hollandske designprincipper for Feng Shui og Vastu Shastra fra den gamle vediske tradition i Indien.

40. Den VU.VU.VU. Computer skrivebord

Designet af Ballabio - Elli, VU.VU.VU. Computer Desk er lavet af flerlags krydsfiner. En suspenderet træstruktur er forberedt til at gemme din pc, og skrivebordet har også cd / cdrom / dvd-plads og ekstraherbar skuffe til pc-tastatur. En praktisk skrivebord, VU.VU.VU leveres i wenge og egetræ, med en forkromet aluminiumbasestruktur.

41. Den Rainbow Desk

Lavet af en kombination af valnød, sycamore, elm, egetræ og gryde, samler Rainbow Desk en smuk samling af trætyper i et enkelt skrivebord. Designet af møbelkunstneren Allan Lake fejrer Rainbow kontormeddelelsen mangfoldigheden af ​​britiske indfødte hårdttræer. Fire lag ben støtter det smukt udformede arbejdsområde.

42. Mungle Office Desk

Moderne gennem sin dristige design, Mungle Office Desk af græsk designer Dimitrios Tsigos er en slank fortolkning af former og geometri. Ved hjælp af en digital design teknik var designerne i stand til at skabe indviklede designs ved hjælp af enkle elementer.

Alle 42 skrivebord designs er en smuk fortolkning af en ide: nogle haste ind i fremtiden, mens andre tager tid til at tælle en række forskellige typer træ. Uanset om du søgte efter enkle linjer i et design eller et moderne skrivebord design, der ville gå perfekt med dit hjemmekontor, kan en af ​​disse inspirationer sætte dig på rette spor. Og efter at du har set dem alle, hvilken er din yndlingsskrivebord?

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar