47 kvadratmeter lejlighed i Stockholm indrettet med elegance

Hvis nogen skulle komme til dig og fortælle at de fandt en fantastisk 47 kvadratmeter lejlighed, ville dit svar sandsynligvis være "godt, hvor godt kan det være, hvis det bare måler 47 kvadratmeter?". Men størrelse er ikke altid det element, der definerer et rum. Der er masser af små lejligheder derude, der ser rummelige og fantastiske og masser af store rum, der ligner et rod. Vi ved det bedre end de fleste, da vi hele tiden søger efter, der passer ind i den første kategori.

I dag stødte vi på denne dejlige lejlighed. Det er beliggende i Stockholm og det måler kun 47 kvadratmeter. Men alligevel ser det meget charmerende ud. I tilfælde af denne lejlighed er størrelsen blevet overgået af elegance, og det er ikke længere det element, der definerer dette sted. Bemærk, hvor smuk den indvendige indretning er her. Værelserne kan være små, men de ser åbne og stilfulde ud.

MoreINSPIRATION
  • 90 kvadratmeter lejlighed i Stockholm
  • En renoveret 40 kvadratmeter lejlighed med farverigt interiør
  • En kompakt 34 kvadratmeter lejlighed med elegant indretning

Ejerne af lejligheden har besluttet at åbne stuen til køkkenet og skabe en åben grundplan, der også ville indeholde spisepladsen. De tre rum, hver med en anden funktion, har slået sammen og blev en. Visuelt eksisterer ikke afgrænsningerne. Det skyldes den sammenhængende og ensartede indretning.

Den farvepalet, der bruges her, er tilbageholdenhed og indeholder hvid som hovedfarve sammen med nuancer af grå, sort og et par berøringer af orange og grønt, som tilføjer dynamik til indretningen. De fleste af møblerne er hvide, og det åbner rummet, så det kan føles luftigt. I opholdsstuen er køkkenskaberne placeret langs væggen. Også tv-kabinettet og klædeskabet deler samme farve som væggene og på den måde virker de lyse og elegante. Ejerne var også kloge at vælge multifunktionsmøbler, som hjælper dem med at spare plads.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar