21 sjove håndværk til en stor 4. juli fejring

Endnu engang er det tid til at gøre sig klar til den 4. juli fejring, og det betyder at tage alle de festlige dekorationer ud af lagerområdet. Det kan også være en god idé at få nogle nye eller at lave noget selv. Det er ret nemt at komme op med noget smukt, der indeholder de røde, hvide og blå farver. Det er ikke nødvendigvis at være et flag. Der er masser af andre sjove og udsmykkede 4. juli dekorationer, du kan oprette, og vi vil se på nogle af dem i håb om at tilbyde dig den inspiration, du har brug for for at komme i gang.

Dette er noget simpelt, du kan gøre for din pejs mantel eller til en af ​​hylderne i dit hjem. Vi fandt denne ide på Thegoldensycamore. Det gode ved dette projekt er, at du ikke har brug for mange ting for at få det gjort. Du kan kun klippe en strimmel et stof fra et par gamle blå og hvide jeans og læg noget hvidt og rødt bånd omkring en træspole. Binde jeansstrimlen til en hvidmalet murerkrukke og læg et lille flag inde. Du kan færdiggøre hele ensemblet med et indrammet tavle med en festlig besked skrevet på den.

Hvis du vil have noget farverigt og festligt til din græsplæne eller dæk, hvad med en gammel lukker, der er malet med farverne på det amerikanske flag? her er hvordan du laver en. Først skal du finde dig selv en gammel plastiklukker, som du kan bruge til dette projekt, vi fandt på Hossierhomemade. Så få lidt primermaling og rød, hvid og blå spray maling. Du skal også bruge tape, hvis du også vil male en stjerne på lukkeren. Det ser lidt ud som Captain America's skjold, så det er også sjovt.

For din indrejse kan en simpel patriotisk gade eller husnummer se godt ud. Du kan lave et godt banner og male det med det amerikanske flags farver. Hvis du ønsker at replikere udseendet på Justalittlecreativity, skal du bruge et lærred, et blåt bånd, en chevron frosk tape, en rød, hvid og blå håndværk maling, to træduveler, fire endehætter, reb og en stencil til tallene. Hvis du vil, kan du komme med dit eget design inspireret af samme idé.

En patriotisk krans kan også se smuk ud, og du kan hænge den på din hoveddør. Du kan lave en krans som den på Homecraftsbyali ved hjælp af en trådramme, nogle træstjerneformede dekorationer, akrylmaling i rød, hvid og blå, en limpistol og masser af tøj. Den mest tidskrævende del ville sandsynligvis være nødt til at male maling alle tøjspidser. Hvis du kan finde nogle der allerede har de rigtige farver, der ville være perfekte. Når du har malet disse, er det tid til også at male stjernerne. Lav disse hvide. Derefter begynder du at fastgøre tøjspidserne på kransen og i slutningen lim stjernerne på de blå.

Hvis du også planlægger en festlig 4. juli middag, kan du lige så godt dekorere bordet i overensstemmelse hermed. Det er ret simpelt faktisk. Du kunne bruge en blå duge og sætte en hvid runner på den. Tilføj nogle røde blomster centerpieces og du er helt indstillet. Lad os nu fokusere lidt på bordløberen. Dybest set kan det bare være et hvidt stof, men for at give det et festligt udseende, kan du bruge nogle farvede markørpenge til at tegne nogle fyrværkeri. Tjek Letsmingleblog for mere inspiration med dette design.

Tre ananas kan blive dit centerpiece for denne særlige dag. Selvfølgelig skal du dekorere dem lidt. Vi fandt en interessant idé i denne forstand på Freutcake. Det skulle være et af de mest tropiske 4. juli håndværk vi stødte på. Hver ananas var spraymalet rød, hvid og henholdsvis blå. Dette omfatter også bladene. Derefter blev gnister føjet til hver enkelt. Sæt dem alle på en bakke eller bare placere dem på bordet eller på kappen.

Nogle søde kvaster kan blive de perfekte dekorationer til årets 4 juli fejring. Du kan sætte dem alle i en krans og hænge dem på en væg, fra mantel eller foran dit vindue. Men først lad os se, hvordan du kan gøre den krans. Du kan finde en tutorial på Sisterssuitcaseblog. Du kan kun bruge rødt og blåt garn og dyppe nogle i blegemiddel for at gøre det hvidt. Du kan få forskellige intensiteter af farven ved hjælp af denne metode og endda skabe en ombre effekt for kransen. Det er en sød idé, uanset om du laver kvasterne fra bunden eller køber færdige.

Drej en Mason krukke i en vase og giv det festligt udseende ved at dekorere med nogle gamle bogsider. Det kan ikke lyde meget 4. juli-ish, men vent indtil du ser det endelige resultat. Tjek Viewfromthefridge for en komplet vejledning. Det hele starter med nogle gamle bogsider, rødt og blåt farvestof eller maling, en skum børste, træstjerner, garn og en boremaskine. Mal boksiderne rødt og lad dem tørre. Rip dem derefter i strimler og klæb dem til den hvide krukke ved hjælp af lim. Målet er at få et par hvide og røde striber. Så bor huller i stjernerne, dække dem med blåmalet bogsider og hæng dem med garn.

Et simpelt og sjovt projekt for børnene kan være et sæt malede krukker med pinwheels i dem. Maling af krukker er let, og der er ingen grund til at tilbyde instruktioner til denne del. At gøre pinwheels, derimod kan være vanskelig, så sørg for at tjekke vejledningen på Craft-e-corner. Start med et firkantet stykke dobbeltsidet scrapbog papir. Skær ind fra hvert hjørne mod midten. Krøl hver anden kant med en pen og lim derefter denne til midten.På slutningen skal du klæbe pinhjulet til en træplank.

Stjernen er et glimrende symbol, du kan bruge i din 4. juli håndværk, så lad os se, hvordan du kan lave en 3D-stjerne krans. Først skal du udskrive nogle stjerner på et stykke papir og skære dem ud. Du kan udskrive dem eller rødt, hvidt og blåt papir. Når du har alle stjernerne, skal du score en lige linje ned fra hvert punkt og derefter folde hver stjerne for at gøre det 3D. Med et hulpunch skal du lave et lille hul øverst på et af punkterne på hver stjerne og strengke dem alle sammen på nogle garn. {Fundet på hawthorneandmain}.

MoreINSPIRATION
  • Sjov og simpel 4. juli håndværk med patriotisk flair
  • Vis ud af din amerikanske ånd med DIY 4th of July Crafts
  • 5 Patriotiske skal have dekorationer til 4. juli

I betragtning af hvor alsidige Mason krukker er, og hvor mange ting du kan gøre med dem, besluttede vi at du aldrig kan have for mange krukkehåndværk i en artikel, så her er en anden. Vi fandt denne på Afloral. De nødvendige forsyninger omfatter krukker, rød, hvid og blå akryl eller spray maling, nogle klare maling, børster og tape. Mal glassene hvide og tape derefter de områder, du vil male over. Du kan lave stribe eller stjerne design. Derefter male disse områder med enten rød eller blå. Sæt nogle garn om mundingen af ​​hver krukke. Hvis du vil skrue krukkerne i vaser, skal du sætte noget blomsterskum inde og derefter holde blomstestængerne i.

Da flag er den mest populære 4. juli dekoration, lad os se, hvordan du kan en, der er lidt mere ukonventionel. Vi taler om et flagg af trægrene eller pinde. Alt du behøver er nogle pinde eller kviste, rød, hvid og blå maling og en varm limpistol. Bryd eller skær alle pinde, så de har omtrent samme længde. Dem male dem for at få dem til at ligne det amerikanske flag, når de sættes sammen. Lim to ublegede pinde på bagsiden, så hold dem alle på plads. Du kan derefter hænge flagget med et stykke garn, hvor du vil. {fundet på nontoygifts}.

Et andet flagskib blev fremhævet på Themagicbrushinc. Denne gang er flaget betydeligt større og også lavet af en træpalle. Når du tænker på det, har en palle den ideelle struktur til et sådant projekt. Alt du skal gøre er at male det for at give det det rigtige udseende. Du har brug for maling i de tre farver, vi stadig nævner, og en stencil til at lave stjernerne. Der er forskellige varianter af det design, du kan prøve, så du er velkommen til at improvisere.

Et kransdesign, der er både sødt og festligt, findes på Flamingotoes. Det er en krans lavet af pom-poms, og som man kan forestille sig, at lave en som det ikke burde være for svært. Det kan tage et stykke tid at lave alle pom-poms, men du kan spare tid ved at købe færdige. Brug kun røde og hvide pom-poms og tilføj nogle blå stjernepynt eller spil med farverne på enhver måde, du vil have. Se tutorialet for at finde en liste over forsyninger og de trin, du skal tage for et vellykket resultat.

Vi ved ikke rigtig, hvad vi skal kalde det objekt, vi fandt beskrevet på Landeeseelandeedo. Det er sikkert, at det ville være ret nemt at lave og har et dristigt og festligt udseende. Du har brug for en lille metalskovl, røde og hvide strøer, blåt bånd og lim eller elastiske strimler for at holde dem på plads. Brug strøerne til helt at dække ydersiden af ​​spanden og derefter binde en bue om dem.

Hvad med nogle indrammede dekorationer til årets 4 juli? Du kan gøre noget simpelt og smukt. Du kan bruge nogle udskriftsmuligheder som dem på Organizeyourstuffnow. Udskriv dem ud og tilføj nogle washi tape for at fuldføre udseendet. Derefter rammes disse bare ved hjælp af enkle hvide rammer. De ville se dejlige på en væg eller endda på hoveddøren.

Den festlige bunting på Overthebigmoon er også noget, du nemt kunne håndtere. Du kan bruge sider fra en gammel bog til projektet. Du skal også bruge nogle patriotiske stjerneindretninger, som du kan lave selv eller købe. Skær bogsiderne for at give dem den spidsede form og lim derefter en stjerne på hver enkelt. Efter at de er alle lined up, lim dem alle sammen til et langt stykke garn og fold topen over.

På Homanathome fandt vi denne søde idé til at lave firecracker centerpieces ved hjælp af tomme toiletpapirruller og farvet garn. Dybest set maler du hver rulle med tre farver: blå, hvid og rød. Derefter indpakker du matchende garn omkring respekt for sektionerne. Brug lim til at sikre enderne. Derefter sætte et krøllet væv inde i hver rulle.

Da det er sommer, vil nogle forfriskende kolde drikkevarer blive hilst velkommen den 4. juli. Du kan servere dem i festlige sippy kopper lavet af murværk krukker med dekoreret låg. Det er virkelig simpelt faktisk. Du kan bruge patriotiske scrapbogpapir til at dekorere lågene og dem supplerer dem med matchende strå. Projektet er beskrevet med flere detaljer om Twoshadesofpink.

Der er også en krans, vi vil vise dig her. Det er det, vi fandt på Vickybarone. For at gøre det skal du have en kransform, hvide filtblomster, rød og hvid bagerens garn, mini tøjnåle, rød og blå filt, saks og rødt bånd. Wrap garn omkring kransen og derefter begynde at gøre dekorationer. Arranger de hvide filtblomster på tværs af kransens bund i en klynge og lav derefter bunting ved hjælp af røde og blå filt trekanter og små tøjnåle knyttet til noget rødt og hvidt garn. Hæng kransen med rødt bånd.

Vi afslutter listen med en anden flag dekoration. Det ligner det tidligere beskrevne palleflag, men det er faktisk lavet af genvundet træ. Du kan sætte dit rester af skrot til god brug med dette projekt. Sæt brædderne sammen for at skabe et tegn, som du så maler for at få det til at ligne det amerikanske flag. Brug en stencil til alle stjerner eller frihånd dem. Du kan finde den fulde beskrivelse af projektet på myfrugaladventures.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar