5 vandhaner vi elsker til et moderne hus

De fleste gange kan et hus betragtes som moderne, hvis det har moderne inventar. Disse omfatter elementer som vandhaner og køkken og badeværelse tilbehør generelt. De kan betragtes som et symbol på modernitet, og de kan anerkendes af deres enkelhed og slanke design. Vi har valgt 5 eksempler til at illustrere denne ide.

1. Minimo køkkenhane af Gessi.

Minimo, som navnet antyder, er et slankt vandhane med et minimalistisk design. Den har rene og klare linjer, en slank form og en tynd drejelig tud. Det er et element, der vil gøre dit køkken skiller sig ud og vil give det en unik flair. Det er et vandhaner, der er både elegant og afslappet, og det passer til de fleste moderne køkkener.

2. Asta vandhanen ved CEA Design.

Denne særlige kran er også minimalistisk, men den har også en anden karakteristik, der beskriver den. Det har et spændende design med delikate linjer og et generelt meget stilfuldt udseende. Designet er flydende, og det giver vandhanen et unikt drag. Det er en smuk armatur, der vil supplere pænt ethvert moderne eller moderne køkken.

3. My Style vandhanen af ​​Esprit.

MoreINSPIRATION
  • Temperaturfølsomme vandhane til moderne hjem
  • Spektakulære Badeværelsekraner Ved Blæksprutte Design München
  • Moderne Eden Badeværelsesarmaturer af Bandini

Lavet af det internationale mærke Esprit i samarbejde med den tyske køkkenarmaturfabrikant Kludi, er My Style et særligt spændende vandhane på grund af dets form og overordnede imponerende udseende. Det er slankt og alligevel imponerende. Designet er minimalistisk og har en chrome-finish holder med en fleksibel hvid slange og tud fastgøring. Vandhanen kan flyttes i alle retninger, og det gør det også meget praktisk.

4. Delta sikringskranen.

Delta Fuse køkkenkranen har et elegant design med delikate linjer samt et iøjnefaldende udseende takket være de farverige indsætninger. Det er en rustfrit stålarmatur, og den er tilgængelig i flere versioner: Cracked Pepper, Chili Pepper eller Snowflake White, disse er accentfarverne. Kranen har også MagnaTite docking og Diamond seal teknologi, hvilket gør et innovativt element til ethvert køkken.

5. Natura kranen af ​​Newform.

Natura kranen bringer unikke til ethvert køkken. Det er også velegnet til badeværelset. Dens design er en hybrid struktur, og det er en del af en stor designer badeværelse vandhane samling. Den består af en vandhane og en beholder. Beholderen giver dig mulighed for at bringe et stykke natur inde og måske have nogle friske blomster ved din side, når du arbejder i køkkenet. Det er et sjovt og interessant design, og det gør det særligt smukt og attraktivt.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar