5 Store DIY Gardiner

Hvis du er heldig nok til at have vinduer i dit hjem, har du sandsynligvis brugt lidt tid på at tænke over mulighederne for vinduesbehandlinger. (Og hvis du ikke har vinduer i dit hjem ... tænker du sandsynligvis på, hvordan du får noget naturligt lys inde!) Vinduesbeklædning er et af de mest indflydelsesrige sætninger af stil, smag og personlighed, og det er så vigtigt at " få det rigtigt. "Men de kan også være meget dyre. Så i et forsøg på at give inspiration og gøre tingene nemmere for dig, her er nogle super stilfulde DIY gardin ideer til at overveje:

Enkelt foret linnedæppe.

Før vi går foran os selv, lad os starte med det grundlæggende i DIYing gardiner. Denne vejledning er et glimrende sted at starte, og slutresultatet er et smukt simpelt linnedæppe. Bonus: Det er også foret, hvilket gør det til en fremragende kandidat til et børnehave eller barnes soveværelse. Nogle gange, med gardiner, er mindre mere. Jeg synes, at de er dejlige. {Fundet på julieblanner}.

Ombre Ruffle Gardin.

Virkelig, de havde mig på "ombre." Og fint, "ruffle" også. Selv om dette blev oprettet som et brusebad, tror jeg, det ville være fabelagtigt som en regelmæssig vindue gardin, især i en piges soveværelse eller cheery vaskerum. En meget nem DIY med en stor indvirkning. {Found on itstaylormade}.

Grosgrain Ribbon Curtain.

MoreINSPIRATION
  • Forskellige typer af brusegardiner, du kan bruge
  • Diamond Links Broderede Gardiner
  • Sådan vælges gardiner til karrevinduer

Mulighederne for dette sødt og smarte lille nummer er uendelige. Hvad en hurtig og nem måde at sprude op forholdsvis bla lagergardiner! Placeringen af ​​striberne er nøglen her, næsten på øjeniveau, og de varierede bredder og nuancer af bånd gør dette interessant og farverigt. Jeg elsker dette. {Fundet på onelittleminuteblog}.

Malet Chevron Gardin.

Det bliver ikke meget nemmere end at male noget for at give det et nyt, nyt udseende. Taping ud chevron mønster er naturligvis den mest tidskrævende del. Disse gardiner er fed og grafisk og fabelagtig. Den gule maling er et glimrende valg her, selvom det selvfølgelig let kan tilpasses, så det passer til dit eget rum. {Fundet på theblissfulbeeblog}.

Stenciled Drop Cloth Curtain.

Disse gardiner er en fabelagtig stilfuld måde at upcycle drop cloths! Stenciling på bunddelen giver drapemønsteret og et meget lille ombre udseende. Disse er dejlige, og jeg elsker hvor tyk og holdbar de er - gode til at filtrere lys, når gardinerne er trukket. Og som altid med noget DIY, kan stencilen være alt, hvad du kan lide, der virker i dit rum. Fabelagtig. {Fundet på creativeoutletsofathriftymindedmomma}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar