5 ferie DIY gaver du kan gøre for dine venner

Julen kommer, og snart finder du dig selv at købe gaver igen. Men hvad nu hvis du gør noget andet i år? Hvad hvis du faktisk laver gaver til dine venner og familie? Det er en mulighed for at lave noget specielt, noget unikt, som de andre vil helt sikkert sætte pris på. Og hvis du spekulerer på, hvad du skal gøre, er der et par ideer til at få dig inspireret.

1. Clothespin ramme.

Hvis du har en gammel ramme fra et spejl eller et foto, kan du omfordele det og gøre det til en interessant gave. Ved blot at fastgøre garn til rammen får du et sted hvor du kan vise billeder og kort på en original måde.

Nødvendige materialer: For at gøre dette har du brug for en ramme, nogle tøjnåle, små negle, en hammer og garn.

Instruktioner: Frist pund 5-6 negle ind i bagsiden af ​​rammen og derefter binde garn fra negle til negle. Derefter kan du bare klip på tøjspidserne og bruge dem til at hænge billeder, kort og alt andet du vil have. Det ville være en interessant gave til nogen, især hvis du også tilføjer et par personlige dekorationer. {Found on morningcreativity}.

2. DIY træ skive bakke.

En anden nyttig og praktisk gave, du kan lave til dine venner eller familie, er en bakke. Det er noget, som nogen bruger, og du kan benytte lejligheden til også at gøre det specielt og tilføje din egen stil til dens faktiske design.

Nødvendige materialer: For at lave bakken skal du have et træskive, som du enten kan købe eller lave det selv, akrylmaling, lak, malerens tape og pensler.

Instruktioner: Påfør først et hovedlag af maling. Lad det tørre og derefter påføre maskeringsbånd på træskiven. Vælg et mønster, du kan lide eller komme op med noget på stedet. Anvend derefter accentfarverne og lad dem tørre. Fjern båndet, og efter at du er helt sikker på, at malingen er helt tør, skal du anvende et beskyttende overtræk. {Fundet på shemakesahome}.

3. DIY keramiske bægerglas.

MoreINSPIRATION
  • Gør Holiday Gaver Ekstra Special med DIY Wrapping Paper
  • 15 Kreative Hjemmelavede Gaver Du Kan Håndværk For Dine Kære
  • 20 DIY mors dag gaver

Dette er en af ​​de ting, som alle bruger og har brug for i deres køkken og i deres hjem generelt, men det bliver ofte glemt og ignoreret. Så det ville være en meget nyttig og praktisk gave til nogen. Det ville virkelig vise dem, at du har taget dig tid til at lave noget, der er både nyttigt og specielt.

Nødvendige materialer:Du kan gøre disse keramiske bæger fra hvide krukke mærket med en pen. Du skal også bruge nogle malerens tape.

Instruktioner:Først skal du tape af det område, du vil male og derefter markere, i blyant, linjen og tallene på den ene side af båndet. Markér de længste linjer først og derefter de mellemlange linjer og de små. Fjern stykke tape til højre og begynd at skrive tallene. Lad det tørre i et par timer. {Fundet på oleanderandpalm}.

4. DIY knap ur.

Ure er meget almindelige i alle hjem og de er en af ​​de ting, der er både funktionelle og store som en dekoration. Du kan lave et originalt ur med farverige knapper, og det ville være en vidunderlig ferie gave til en person, du er interesseret i.

Nødvendige materialer: Du skal bruge et gammelt ur, et broderi, stof, vintage knapper, lim og linjal.

Instruktioner: Find først et gammelt ur og fjern mekanismen. Sæt derefter stoffet i rammen og lim det ind. Skær det overskydende stof af. Vælg de knapper, du vil bruge og sy dem på. Fastgør urmekanismen i midten. Du kan bruge pap til denne del. {Fundet på epherielldesigns}.

5. DIY kan lanterner.

Tin kan lanterner er gode til udendørs brug. De er nemme og billige at lave, og de kan tilpasses som du ønsker. Det er det der gør dem til en fantastisk gave, ikke bare til ferien, men generelt.

Nødvendige materialer: For at lave lanterne skal du have dåser, en hammer, et søm, bailing wire, tænger, spray maling og te lys lys.

Instruktioner: Start med at fjerne etiketterne og limen fra dåserne. Fyld dem derefter med vand og læg dem i fryseren. Når isen er solid, kan du tage dem ud. Derefter pund et hul tæt på toppen af ​​dåsen ved hjælp af en hammer og en søm. Lav en anden lige over det første hul. Start derefter med at oprette dit design. Lad isen smelte ud. Lav et håndtag til lygten ved hjælp af bailing wire. I slutningen maler du lanternerne. {Fundet på growcreative}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar