5 inspirerende måder at vise dine samlinger på

Indsamling af objekter er noget, vi alle nyder på et tidspunkt. Vi har alle vores lidenskaber, og vi kan lide at dele dem med alle andre. Så hvis du har en samling, skal du vise det for alle at se det. Det kan være alt fra legetøj til plader eller bowlingstifter. Det er selvfølgelig ikke helt interessant at have en samling genstande. Det skal også vises korrekt. Så her er nogle ideer, der kan inspirere dig. Vi har valgt fem forskellige typer af samlinger, der er blevet klogt udstillet.

1.Antique spejle.

Selv om man normalt er nok, er spejle elementer, som ikke kun er funktionelle, men også smukke som dekoration. De kan lave interessante elementer til en samling. Antikke spejle er særligt smukke. For at skabe et visuelt tiltalende display kan du vælge en kontrasterende sidestilling. Du kan have de antikke spejle placeret imod en farveløst malet moderne mur og den visuelle effekt vil blive endnu større.

2.Toys.

Legetøj kan også gøre smukke dekorationer. Selvom de bare er børns legetøj, har de en anden indflydelse, når de f.eks. Er placeret på en simpel hvid hylde. Så kan de virkelig vise deres skønhed og nyde et centralt sted. Når de kastes i en kasse med alle de andre ting, børnene leger med, mister de deres identitet. Når de vises som denne, genvinder de det og bliver unikke.

3. Køkkenredskaber.

MoreINSPIRATION
  • Søde og funky måder at vise familiebilleder på
  • 25 Stilfulde måder at vise dine familiebilleder på
  • Samlinger - Hvad og hvordan man viser for at gøre en erklæring med væggen

Ikke alt, hvad du sætter på skærmen, skal være særlig kunstnerisk eller ualmindeligt. En samling kan også bestå af køkkenredskaber og værktøj. Det er ikke en samling at vise i et galleri, men det er stadig en samling af genstande, du ofte bruger, og det skal lægges sammen på en smuk måde. Når de er anbragt sammen på åbne hylder, ser de virkelig anderledes ud end i en trang skuffe. De ville også lave en interessant dekoration til køkkenet.

4. Trækul portrætter.

Den mest almindelige form for kunst er maleri. Malerier er også meget almindelige elementer i en samling. I en læsekrog eller et bibliotek ville kullportrætter gøre en dejlig skærmopsamling. De kan alle vises på vægge, og de har lignende stilarter, de vil skabe en tapet effekt. Det er simpelt, men det er smukt og effekten er meget kunstnerisk. Desuden vil atmosfæren være rigtig hyggelig.

5. Bowlingstifter.

Nogle mennesker har mere trivielle lidenskaber som bowling. Bare fordi det er en aktivitet, der opfattes som mindre raffineret som at male eller skabe kunst betyder det ikke, at det er mindre vigtigt. Alt du kan lide er vigtigt, så du bør være meget stolt af en bowling-kollektion, hvis du har en. Du skal finde et godt sted at vise det som et smukt bord, et kappe eller et andet rum. Stifterne har en skulpturel effekt, og de ser smukt ud i enhver indretning.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar