5 Lav Bed Designs til moderne og moderne hjem

En lav seng er noget, du måske vil vælge forskellige grunde. Det kan simpelthen være et valg baseret på stil, hvis du foretrækker noget lidt mere afslappet, der gør det til at virke som om du ikke engang prøvede, men det var faktisk tilsigtet, hvis det er noget, der passer godt med dit soveværelse indretning, eller hvis du bare kan lide design. Det kan også være et valg baseret på funktionalitet, men i tilfælde af moderne og nutidige boliger tror jeg, at vi kan acceptere denne detalje er sekundær til stil.

Dette soveværelse har for eksempel en lav platform seng og en samlet afslappet og enkel indretning. Vinduet nuancer, der åbner fra toppen er et element, der også bidrager til den overordnede enkle, men meget elegante indretning.

Dette soveværelse har en endnu lavere seng. Sengrammen ser ud til at sidde på gulvniveau uden at blive hævet på en platform og uden fødder. Dette giver rummet et overordnet japansk inspireret udseende.

MoreINSPIRATION
  • Moderne design, der drejer rundt om japanske spiseborde
  • 25 Cool Firewood Storage Designs til moderne hjem
  • Stilfuldt lille bord inspirerer moderne boliger med deres designs

Her er et andet eksempel på et lavt seng design. Denne har også et interessant hovedgærde. Sengen her står overfor gulv til loft vinduer, en meget interessant tilgang i tilfælde af denne afslappede og moderne hems lejlighed.

Lavt platforme har normalt et japansk inspireret look, der har at gøre med dette design generelt. Det er derfor, det ville være en interessant ide at vælge den samme stil for hele rummet for at skabe en sammenhængende indretning.

Lav senge er særligt stor i børnenes værelse. I dette tilfælde ville det være et praktisk og funktionelt valg. Tilføj et fluffy og blødt tæppe eller tæppe, og du får et hyggeligt og sikkert soveværelse, perfekt til børnene.

Billedkilder: 1, 2, 3, 4 og 5.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar