Stilfuld gulvlampe med interessante belysningseffekter

Moderne lamper Tilføj til den adskilte stil til ethvert rum i huset. Du kan finde dem i en lang række størrelser, former og finish for at komplimentere ethvert værelse. Uanset hvor du har brug for yderligere belysning, kan du finde en lampe, der passer perfekt til din situation. Du kan bruge en lampe til at lave en kunstnerisk erklæring samt at være funktionel. Det er skønheden i disse moderne inventar.

Moderne Trælamper af Arturo Alvarez

Shio lamperne er designet af Arturo Alvarez og er konstrueret ved hjælp af laminerede træplader, placeret side om side og filtrerer lyset gennem dets rum. Leveres i hvide eller gule finish, leveres Shio som bordlampe, gulvlampe, væglampe og i to størrelser af suspension lampe.

Stilfuld gulvlampe med bølgebelysningseffekter

Tree Floor lampen kommer fra et spansk firma Dab. Denne stilfulde gulvlampe er designet af Werner Aisslinger og har en solid skygge, der er kunstigt skåret for at tillade lys at gennemsyre og belyse rummet. Tree Floor Lampen fås i to størrelser: 55 og 65 cm, jeg er sikker på at det kan være integreret i ethvert rum til at kasse nogle lysbølger.

MoreINSPIRATION
  • Futuristisk Loft og Gulvlamper af Odue
  • Bedside Lights Fremhæv personlig stil
  • Børneværelseslamper fra Murano Due

Casual Contemporary Circle Lamp af De Padova

Oprettelse af en fantastisk stemning og romantisk eller lysende belysning gennem brug af fantastiske gulvlamper fra De Padova er meget let. Cirkelens gulvlampe af designeren Monica Forster er så elegant og legende. Tilgængelig i hvid og gul er farveindstillingerne lette og ubekymrede , der passer til sunshadeformen til en T.

Lysekrone med blæser af Meyda Lighting

For dem, der elsker den industrielle stil eller for dem, der ønsker at skabe en vinterlig atmosfære, end disse lysekroner er awesome. Fan-tastic Chandel-Air by Meyda Lighting kan reducere dine opvarmning omkostninger med tre hastighed og retningskontrol.

Ta-rae Lamper af Design Virus

For mange indretningsarkitekter og husdesignere er belysning et af de vigtigste elementer i at klæde et hus, om ikke det vigtigste. Ta-rae-lamperne fra Design Virus giver det ikke bare rigeligt lys i rummet, så alle kan komfortabelt se, det sætter også en usædvanlig stil til ethvert rum.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar